Stop násilí ve vztazích

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Závěry zahraničního výzkumu Projekt Centrum podpory NRP je realizován.
Advertisements

RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro místní rozvoj, ČR Odbor evropských fondů Výroční zpráva Rámce podpory Společenství.
PLÁNOVÁNÍ A STRATEGIE Management a marketing
Regionální politika v České republice a Evropské unii 5 Národní rozvojový plán ČR Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti.
Oddělení ústavní a ochranné výchovy - Činnost resortu vnitra v oblasti práce s rizikovými a ohroženými dětmi a mladými lidmi. - Pohled na téma v kontextu.
Oblasti, jejichž řešení může výrazně zlepšit životní podmínky osob s PAS – autismem v České republice, v kontextu Úmluvy o právech osob se zdravotním.
Nadace Sirius Centrum podpory, o. p. s.
Právní aspekty genderového rozpočtování v České republice JUDr. Kristýna Outlá Praha.
Katedra sociální politiky a sociální práce Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE CEPRES Centrum praktických a.
Protidrogová politika v EU a v ČR Blanka Korčišová Viktor Mravčík Jůnův statek
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
Transformace a sjednocení systému péče o ohrožené děti RNDr. Petr Nečas místopředseda vlády ministr práce a sociálních věcí
Východiska Klíčové téma - problematika podvodů obecně a korupce.
Národní strategie finančního vzdělávání (inspirovaná Koncepcí informačního vzdělávání na vysokých školách v ČR)
Národní tématická síť E Rovné příležitosti žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR.
Konference Brno - město pro rodiny Poradní sbor Rady města Brna pro rodinu Shrnutí realizovaných pro-rodinných činností Mgr. Ing. Pavel Šmýd,
Transformuje Kraj nebo kraj ?
Komunikace se členskými organizacemi Kateřina Vondrášová pro
Pomáháme dětem, které neměly v životě štěstí.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Koncepce environmentální bezpečnosti a snižování rizika katastrof
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
Spolupráce na tvorbě Regionálních inovačních strategií Podpora konkurenceschopnosti krajů CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Mgr. Lucie.
DLOUHODOBÝ ZÁMĚR VZDĚLÁVÁNÍ A ROZVOJE VZDĚLÁVACÍ SOUSTAVY KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE (2012 – 2016)
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
Vládní výbor pro zdravotně postižené občany. JUDr. Pavel Ptáčník vedoucí Oddělení sekretariátu Vládního výboru pro zdravotně postižené občany.
SPONDEA, o.p.s. Brno Intervenční centrum pro osoby ohrožené domácím násilím Spolupráce OSPOD s intervenčními centry Spolupráce OSPOD s intervenčními centry-
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Zdraví 2020 – Národní strategie ochrany a podpory zdraví a prevence nemocí MUDr. Vladimír Valenta, Ph.D. Hlavní hygienik ČR a náměstek ministra pro ochranu.
Akční plány pro implementaci Zdraví 2020 – Národní strategie ochrany a podpory zdraví a prevence nemocí MUDr. Vladimír Valenta, Ph.D. Náměstek ministra.
VLÁDNÍ STRATEGIE PRO ROVNOST ŽEN A MUŽŮ V ČR NA LÉTA Radan Šafařík Oddělení rovnosti žen a mužů, Sekce pro lidská práva Úřad vlády ČR.
Zkušenosti s transformací sociálních služeb v Maďarsku Miklós Szentkatolnay Deinstitucionalizace: cesty vpřed 14. – , Praha.
MAP Místní akční plány rozvoje vzdělávání MAS Říčansko a Město Říčany
Národní politika BOZP a příprava Národního akčního programu BOZP pro období konference Společně bezpečně v EU – Partnerství v prevenci rizik.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji a jeho návaznost na plány komunitní plány na místní úrovni setkání k zahájení tvorby Komunitního.
Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy. Název projektu: Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy Reg. číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ Realizátor.
POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje Městské ředitelství Brno por. Bc. Andrea KORNETOVÁ por. Bc. Andrea KORNETOVÁ –
Tým pro mládež Plzeň-město v rámci projektu „Na správnou cestu!“
Rovné příležitosti ve veřejné správě PhDr. Eva Ferrarová, Ph.D. Odbor řízení lidských zdrojů Ministerstvo vnitra.
Intervenční centrum pro osoby ohrožené domácím násilím Ostrava © Bílý kruh bezpečí, o. s.
Mgr. Jana Hanzlíková náměstkyně ministryně Sekce pro ochranu práv dětí a sociálního začleňování 10. dubna 2014.
Prevence domácího násilí z pohledu Ministerstva vnitra Praha 14. prosince konzultační dny k přestupkové agendě Ministerstvo vnitra.
Projekt MAP Turnovsko. Cíl projektu  podpora a rozvoj spolupráce zřizovatelů, škol a ostatních aktérů ve vzdělávání v rámci ORP Turnov  vytváření Místního.
Projekt Sdružení místních samospráv ČR „MAS jako nástroj spolupráce pro efektivní chod úřadů“
Individuální projekt systémový - OP VVV Inkluzivní a kvalitní vzdělávání v územích se sociálně vyloučenými lokalitami.
Institut ochránce práv dětí
Prevence domácího násilí na vládní úrovni
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
„Dočkáme se vládní strategie pro zdraví seniorů?“
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
Terapie pachatelů domácího násilí
Jak na transformaci aneb ‘Co jsme se naučili’
Analýza současného stavu institucionálního zajištění péče o ohrožené děti. [online] [cit ]. Dostupné z www: .
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
Plán činnosti PS na rok 2009 Náměty na činnost PS
Konference rozvoje vzdělávání v MŠ a ZŠ
Česká národní koalice pro digitální pracovní místa
Inovační potenciál České republiky Ing. Martin Štícha Sekce VaVaI
Konference je financována Nadací Sirius
Obor zdravotních služeb MZ
NNO partner pro rozvoj kraje
Kvalita a akční plánování rozvoje vzdělávání. kvalita a akční plánování rozvoje vzdělávání.
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
STŘEDNĚDOBÝ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA ÚZEMÍ MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY OPAVSKO Z.S. CZ /0.0/0.0/16_063/
7. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Odbor pro udržitelný rozvoj
Workshop na téma „Realizace politiky přípravy na stárnutí”
Transkript prezentace:

Stop násilí ve vztazích 17.3. 2016 Stručně o Výboru Závěrečné slovo Jindřiška Krpálková

Mgr. Jindřiška Krpálková, předsedkyně Výboru, ředitelka Výbor pro prevenci domácího násilí a násilí na ženách při Radě vlády pro rovné příležitosti žen a mužů Mgr. Jindřiška Krpálková, předsedkyně Výboru, ředitelka Pro Dialog, z.s.

Založení a cíle Výboru Založen 1.1. 2008, členy jsou odborníci státní i nestátní sféry Cíle : Vypracovávat a předkládat Vládě ČR návrhy strategií v oblasti problematiky domácího násilí. Zabývat se soustavně problematikou domácího násilí a zasazovat se o to, aby tato problematika byla v ČR důsledně řešena.

Národní akční plán pro prevenci domácího násilí na léta 2015-2018 7 Strategických oblastí (70 opatření ) resortům): Podpora osob ohrožených DN Děti ohrožené DN Práce s násilnými osobami Vzdělávání a interdisciplinární spolupráce Společnost a DN Výzkum Legislativa

Činnost Výboru v roce 2016 Monitoring a vyhodnocování plnění NAP, souhrnná zpráva z resortů za rok 2015, podpora resortům Pracovní skupiny pro práce s násilnou osobou a řešení sexuálního násilí Monitoring postupu ČR při provádění kroků vedoucích k podpisu a ratifikaci Úmluvy RE o prevenci a potírání násilí vůči ženám a domácího násilí (Istanbulská úmluva)

Činnost Výboru v roce 2016 Statistiky, Prevence Dostupné služby (Komplexní přístupy) Práce s násilnou osobou, možnosti nařízení soudem Znalecké posudky Soustředění na PRÁVA DĚTÍ, zlepšit situaci dětí, Asistované kontakty

Reflexe z konference Závěrečné slovo …...

Děkuji za pozornost Pro Dialog,o.s. t. 00420 777 311 559 Jindřiška Krpálková Pro Dialog,o.s. t. 00420 777 311 559 e-mail : prodialogforum@gmail.com