Regionální stálá konference Středočeského kraje

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktuální proces přípravy programového období 2014+
Advertisements

Informace o přípravě IPRÚ Liberec - Jablonec nad Nisou I NTEGROVANÝ P LÁN R OZVOJE Ú ZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU INFORMACE O PŘÍPRAVĚ.
Regionální politika a strukturální fondy Evropské unie
Projekt „Zvyšování projektové absorpční kapacity Jihomoravského kraje“ realizovaný v rámci opatření 3.3. Společného regionálního operačního programu Konference.
Potenciál území v oblasti integrace a inovace Ekonomika a zaměstnanost (spolupráce škol a lokálních firem, coworkingová centra, podnikatelské inkubátory,
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
INFORMACE O PŘEDBĚŽNÉ ALOKACI V OP Martin Fraško MAS Naděje o.p.s , MOST.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Potřeby obcí a jejich financování v období Ing. Dan Jiránek XV. Celostátní finanční konference Praha, 29. listopadu 2012.
Konference ke II. kolu Iniciativy Společenství EQUAL Konference k vyhlášení druhého kola výzvy Iniciativy Společenství EQUAL v ČR Iniciativa Společenství.
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
REGIONÁLNÍ AKČNÍ PLÁN PRO ÚZEMÍ KRAJE VYSOČINA (RAP)
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ (KAP)
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Seminář pro žadatele IROP.
Programovací období Fondy ESIF - nový souhrnný název Evropské strukturální a investiční fondy EU (ESIF) - jednotný soubor předpisů  Evropský.
Co chceme (dělat) v letech Rožmberk jako součást území Místní akční skupiny Sdružení Růže Jiří Guth, Martina Langová a Magdalena Chytrová.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Územní dimenze a nové nástroje v programovém období Mgr. Jelena Kriegelsteinová Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
Regionální akční plán Jihočeského kraje Ing. Jaromír Slíva, MBA.
Nové programové období, rozvojové strategie území Regionální rozvoj ve vazbě na podporu EU David Koppitz ředitel Odboru regionální politiky Ministerstvo.
PRAHA INTEGROVANÉ NÁSTROJE. INTEGROVANÉ NÁSTROJE V OBDOBÍ 2007 – 2013 Integrované nástroje
Datum: Zpracoval(a): Regionální akční plán Moravskoslezského kraje Denisa Toráčová.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Krajský Akční Plán rozvoje vzdělávání 11. prosince 2015.
Datum: Zpracovala: Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Program „Yes, I do“ Strategie pro jazykové vzdělávání v MSK do roku
Strategie spolupráce obcí Společnost pro rozvoj Humpolecka, z. s. 2. Kulatý stůl v Humpolci
MAP Místní akční plány rozvoje vzdělávání MAS Říčansko a Město Říčany
Regionální stálá konference pro území Jihomoravského kraje Pracovní skupina pro dopravní infrastrukturu Brno,
PROGRAMOVÉ OBDOBÍ Projekt Tvorba Strategie a Společného akčního plánu v oblasti rozvoje lidských zdrojů v Libereckém kraji I CZ.1.04/4.1.01/C
Regionální akční plán Olomouckého kraje 1. jednání Pracovní skupiny Vzdělávání
Regionální akční plán Libereckého kraje Inovační platforma pro Strategii inteligentní specializace 6. března 2015, science centrum iQLANDIA.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Martina Vojtěchová
Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihomoravského kraje Informace o novém programovém období Brno 16. prosince 2014.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Přeštice.
Aktuální stav přípravy programového období František Kubeš odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj ČR RSK Pardubického.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Dotační programy v období DRAHOSLAV CHUDOBA, DABONA s.r.o. 1.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Jana Stará
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Strukturální politika Fondy. Cíle strukturální politiky Stírání strukturálních rozdílů - mezi odvětvími - Mezi regiony Dokážete určit, který region (stát)
Základní informace o KAP a MAP 10. března Přehled důležitých zkratek Evropské strukturální a investiční fondy (ESI fondy = ESIF) Krajské akční plány.
Regionální interveční rámec pozice AK ČR pro programové období 2014+
Projekt KAP LK. Dohoda o partnerství Základní změny pro nové programové období 2014 – 2020 od podpory všeho ke koncentraci na priority od plošné podpory.
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Integrovaný regionální operační program
Prioritní osa 3 - výzva č. 25 a 27
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Možnosti využití expertní pomoci JASPERS
Aktualizace Regionálního akčního plánu Zlínského kraje Ing
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
Daniel Braun Ministerstvo pro místní rozvoj Praha, 22. června 2012
Regionální akční plán Olomouckého kraje
Regionální stálá konference pro území Jihomoravského kraje
Regionální stálá konference pro území Jihomoravského kraje
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Strukturální politika
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
„Program RE:START a Platforma Uhelné regiony“
Informace z 1. ustavujícího zasedání Národní stálé konference
Příprava Regionálního akčního plánu Kraje Vysočina
Aktuální informace z odboru strategického rozvoje Milan Filip 25. 5
Transkript prezentace:

Regionální stálá konference Středočeského kraje

Regionální stálá konference - dobrovolné regionální uskupení územních partnerů založena na principu partnerství řídí Regionální akční plán projednává a doporučuje územní a věcné zaměření výzev a sladění jejich harmonogramu zejména pro individuální projekty naplňující územní dimenzi v programech ESI fondů. Prakticky se jedná o jedinou oficiální možnost, jak mohou jednotlivé kraje promlouvat do zacílení výzev z jednotlivých operačních programů pro svá území.

Regionální akční plán nový nástroj politiky regionálního rozvoje ČR naplňování územní dimenze podklad pro řídicí orgány operačních programů při zjišťování absorpční kapacity a zacilování výzev v oblastech s územní dimenzí - oblast sociálních služeb; posílení komunitního života a zapojení lokálních aktérů (MAS); oblast školství, dopravy, výzkumu a vývoje; životního prostředí (přírodní dědictví, protipovodňová opatření, snižování emisí, odstraňování ekologických zátěží); revitalizace a obnova kulturních památek ČR; podpora malého a středního podnikání a pokrytí vysokorychlostním přístupem k internetu

Sběr projektových záměrů Cílem sběru je získání podkladů pro aktualizaci Regionálního akčního plánu Středočeského kraje, který slouží pro zacílení chystaných výzev a nastavení výše finanční podpory pro Středočeský kraj v rámci územní dimenze operačních programů Evropských strukturálních a investičních fondů slouží k mapování absorpční kapacity na území Středočeského kraje a tvorbě RAP, tedy nejsou závazné a bude možné je měnit v závislosti na podmínkách stanovených vyhlašovatelem dané výzvy.

Portál Regionální stálé konference https://rsk-sk.cz Informace o RSK Regionální akční plán Sběr záměrů Odkazy na řídící orgány Odkazy na jednotlivé výzvy