NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZVÝŠENA HLADINA CHOLESTEROLU
Advertisements

Výživa člověka.
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Lidské zdraví a potrava - pokračování
VÝŽIVA – základní složky potravy
Základní směry ve výživě
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Tuky Mgr. Lenka Fasorová.
Chemické složení organismů
SPRÁVNÁ VÝŽIVA PROJEKT „ZDRAVĚ JÍST, ZDRAVĚ ŽÍT“.
Také si myslíte, že to děláte správně?
VY_32_INOVACE_VkZ Základní složky potravy
Organické a anorganické sloučeniny lidského těla
ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Výživové a zdravotní značení (tvrzení)
NUTRILITE – Kroměříž.
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Zdravá výživa aneb výživou ke zdraví.
Sacharidy a jejich význam ve výživě člověka
RYBY A LIDSKÉ ZDRAVÍ Vliv konzumace rybího masa na nemocnost a úmrtnost na koronární nemoc srdeční Robert Žižka, Společnost Prameny zdraví.
Potravinový talíř Člověk a jeho zdraví.
Školáci potřebují dostatek energie především dopoledne
Lidské zdraví a potrava
Příprava stravy v rodině
„EU peníze středním školám“
„EU peníze středním školám“ Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
16.1 Jaké živiny jsou obsaženy ve stravě?
Předmět: Potraviny a výživa Ročník: první
Bílkoviny a lipidy VY_32_INOVACE_G Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
VY_32_INOVACE_04_ Přírodověda pro 4. ročník
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Potraviny pro zvláštní výživu
Superfoods superpotraviny.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Zásady zdravé výživy Dagmar Šťastná.
Zdravá výživa I Dagmar Šťastná.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Stránská Alena NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_Př - výživa a zdraví TEMA:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Potraviny poživatiny s výživovou (nutriční) a energetickou hodnotou.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Alena Soukalová 4.D Střední škola KNIH.  Obecné informace o vitamínech  Rozdělení vitamínů  Příjem vitamínů  Poruchy související s vitamíny  Minerály.
Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace VY_32_INOVACE_04_PR_ZÁKLADNÍ SLOŽKY POTRAVY.
BÍLKOVINY. DEFINICE Odborně proteiny, z řeckého PROTEIN=PRVNÍ. Jsou to přírodní makromolekulární látky vznikající z aminokyselin. Obsahují vázané atomy.
Civilizační choroby. látka tukové povahy konzistencí podobný mýdlu či vosku.
Potrava
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
Proteiny Bílkoviny. Bílkoviny jsou makromolekulární přírodní látky složené ze sta a více molekul aminokyselin. Při tvorbě bílkovin se aminokyseliny peptidickou.
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Látky tvořící naše tělo Název projektu: OP VK
Autor: Bc. Renáta Bojarská Datum: Název: VY_32_INOVACE_10_PŘÍRODOPIS
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Potrava člověka Úkol: Na obrázku jsou některé zdroje živin, rozděl je na zdroje cukrů, tuků a bílkovin.
Potraviny rostlinného původu
Veronika Březková Masarykův onkologický ústav Poradna pro výživu
Živina Funkce (dle schválených tvrzení) Významný zdroj Vitamin A
Suroviny pro cukráře I. ročník
NUTRILITE™ Iron Folic Plus
Buňka  organismy Látkové složení.
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
DUM / VYDMUCHOV / POLIAČÍKOVÁ/ JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE/ 027
= přeměna látek a energií
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
Jaké je jejich dostatečné množství?
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
ZDRAVÁ VÝŽIVA VLIV VÝŽIVY NA ZDRAVOTNÍ STAV LIDÍ
Maso a masné výrobky Dodatky.
Transkript prezentace:

NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN Příslib přírody. Síla proteinů.

Co je to protein? Druh živiny Váš organismus ho nedokáže ukládat Potřebujete ho každý den. Zdroj: maso, drůbež, vejce, mléčné výrobky a potraviny rostlinného původu

Kdo proteiny potřebuje? CÍLOVÝ ZÁKAZNÍK = KAŽDÝ Z NÁS Proteiny jsou pro život nepostradatelnou živinou. Lidé všech věkových kategorií – celá vaše rodina! Lidé, kteří chtějí mít dostatek energie. Lidé, kteří chtějí mít víc svalů bez tuku. Lidé, kteří chtějí být zdravější.

Jaké jsou účinky proteinů? Zajišťují pocit zdraví Dodávají energii Jsou stavebním prvkem tělesných tkání Minimalizují svalovou únavu Podporují imunitní systém

Proč měnit dobré věci? NĚKOLIK FAKTŮ: Mnoho lidí špatně snáší laktózu Mléčné proteiny obsahují laktózu. Živočišné proteiny obsahují tuk a cholesterol. Rostlinná strava je zdraví prospěšná. Přednosti: rostlinné proteiny si může dopřát více lidí.

Stále nabízí vše, co máte rádi VLASTNOSTI: Dokonalá kombinace aminokyselin pro fungování vašeho organismu Nízký obsah tuků a žádný cholesterol 8 g proteinu v každé 10 g porci Komplexní, vysoce kvalitní protein Snadno se konzumuje a neobsahuje žádné příchutě

Nyní víte, jak na to... PŘEDNOSTI: Neobsahuje laktózu Vhodný pro vegetariány Přírodní, rostlinné zdroje Dejte sbohem vedlejším účinkům živočišných potravin a mléčných výrobků Pomozte svému srdci a imunitnímu systému Nebudete mít takový pocit hladu

Přineste si domů to „NEJLEPŠÍ“! Snadno se konzumuje NUTRILITE™ All plant protein Posypejte Zamíchejte nebo protřepte Vypijte nebo snězte Buďte silní a zdraví

Zjistěte potřebu a nabídněte řešení 2. krok Projevte zájem o potřeby, obavy, přání Vysvětlete vlastnosti/přednosti, které tyto potřeby vyřeší Zdůrazněte přednosti a rozptylte pochybnosti Domluvte se na prodeji

DĚKUJI