1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TECHNOLOGIE VÝSTAVBY OBJEKTŮ
Advertisements

ŘEMESLO ŽIJE! Řemesla v ČR – Diskusní seminář 5. prosince 2013 Pavel Dvořák, Magistrát hl. m. Prahy, odbor školství mládeže a sportu.
Střední průmyslová škola stavební Valašské Meziříčí
Stavba rodinného domu Projekt v MS Project.
Moje profesní příprava
Označení vzdělávacího materiálu (kód): VY_12_INOVACE_PR.1.04 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
POVOLÁNÍ.
Rok 1997 Pozemní stavitelství Pozemní stavitelství Technické zařízení budov Technické zařízení budov Mechanik – opravář pro silniční motorová vozidla.
Úřad práce v Jihlavě Informační poradenské středisko
Informační poradenské středisko
NAŠE ŠKOLA A TŘÍDA SOU JINDŘICHŮV HRADEC Naše škola se nachází v Jindřichově Hradci v ulici Miřiovského…….
Střední škola stavební Teplice, příspěvková organizace
Střední škola stavební Jihlava Sociální partnerství zpracoval : PhDr. Pavel Toman únor 2011.
Téma: Nízkoenergetický dům – balkónové konstrukce a lodžií
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Obydlí Číslo DUM: VY_52_INOVACE_75_96 Vzdělávací předmět: Rodinná výchova Tematická oblast:
Natálka, Anička a Štěpánka
Co to jsou stavební materiály (staviva)?
Přehled středních škol v Jihlavě a okolí
VY_32_INOVACE_35_20 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_358_3TR_CJ Autor: Mgr. Lenka Nytrová.
Počítání s řemesly. Seřaď čísla od nejmenšího k největšímu. Přidej k nim daná písmena H R U L Ř T Á Truhlář měl ve skladu 42 prken.
Víme jak na to! Jiná cesta k výučnímu listu SOŠ a SOU řemesel Kutná Hora Další vzdělávání Dílčí kvalifikace UNIV 2 Kraje Budoucnost.
Křížovka – povolání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Elektrický obvod.
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Stavební materiály Zbožíznalství 1. ročník Stavební materiály - musí mít vhodné mechanické a technologické vlastnosti - musí poskytovat člověku zdravé.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Josef Gorčík Název šablonyVY_32_INOVACE SPV Název DUMuSTZ U Stupeň a typ vzděláváníStřední.
Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořeníduben 2012 Ročník1. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Člověk a jeho svět Prvouka ( DUM 31 ) Lidé.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková organizace STAVBA DOMU/ DUM/ VYDMUCHOV/ OWCZARZOVÁ/ ČLOVĚK A PŘÍRODA/ 015 Autor:
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 1. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “technologie“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Jitka Langerová Datum: Název: VY_32_INOVACE_01_ČESKÝ.
Vzdělávací oblast : Stupeň základního vzdělávání: Vzdělávací obor: Tematický okruh: Téma: Autor: Období vzniku: Určeno pro ročník: Anotace: 1. JAZYK A.
Název školy: MŠ a ZŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova 1045 Autor: Jana Brákorová Název : VY_52_INOVACE_1/13_Pracovní činnosti Téma:Povolání Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV.
Důvod vzniku krajských stipendií
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Situace na trhu práce Pardubický kraj.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA STAVEBNÍ STAVÍME NA DOBRÝCH ZÁKLADECH...
1.
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
projekt „Zaměstnanost 50+“
Název školy:. ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:. Mgr
Digitální učební materiál
Statky, služby VY_32_INOVACE_40_797
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Řešení cihelných vazeb porotherm
VY_32_INOVACE_27_Slovesa
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
FINANČNÍ GRAMOTNOST Ten dělá to a ten zas tohle
Nabídka VY_32_INOVACE_40_800
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Základní škola a mateřská škola v Novém Strašecí
Možnosti spolupráce škol a firem
Název materiálu: VY_32_INOVACE_05_PŘEJÍMKA PRACOVIŠTĚ_Z2
Investiční majetek VY_32_INOVACE_41_828
PRVOUKA Stavba domu 2. ročník.
STAVBA DOMU Kto a čo pracuje na stavbe domu.
Povolání.
Setkání kariérových poradců
VY_32_INOVACE_272_Krajinná sféra
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Sada 3A Člověk a jeho svět MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
ATELIÉROVÁ TVORBA I. BYTOVÝ DŮM STUDIE
Povolání.
Transkript prezentace:

1

Prezentace slouží k opakování učiva o zaměstnání dospělých.

Na stavbě. S cihlami a s kolečkem jezdí táta s dědečkem. Staví novou chaloupku s výhledem až na louku. Sypu písek do malty, a cos tady dělal ty? Pomáhal jsi se všemi stavět z prken lešení?

Kteří odborníci se podílejí na stavbě domů? Zedník, tesař, pokrývač, betonář, číšník, elektrikář, instalatér, listonoš, řidič, obkladač, malíř pokojů, kominík, hudební skladatel, lékař, uklízečka, sklenář, překladatel, zpěvák

Co dělají tito odborníci na stavbě: Tesaři stavějí zdi. Zedníci pokryjí střechu. Pokrývač zavede do domu vodu. Instalatér připraví krovy. Elektrikář pokládá dlažbu a obkládá stěny. Obkladač udělá podlahy a dveře. Truhlář připraví elektrické rozvody.

Kdo na stavbě domů nepracuje?

Zdroje: http://bydleni.tiscali.cz/media/k2/items/cache/ee711835a5b8be9e56ead006e30e58e2_M.jpg http://i4.cn.cz/protext/multimedia/foto/07/trend_plus.jpg

http://www.zvak.cz/images_zbozi/zem050.jpg http://www.makronet.cz/Fotografie/Zbozi/Original/LS125.jpg http://www.e-cihla.cz/images/foto/FAMILY38.gif http://dodavatele.epoptavka.cz/fotografie/378011/0/y/picture.png http://www.kb-blok.cz/img/edee/in-pages/produkty/technicka-cast/stresni-krytina/001.jpg

http://www.spsstavvm.cz/cs/pro-uchazece/ucebni-obory1/instalater/instalater/snimek-011.jpg http://www.udalosti112.cz/pic/2011/10/2011-10-032007102309.jpg http://www.cerych.cz/klempir/obrazky/grafika/klempir-cerych-zdenek.jpg http://img16.imageshack.us/img16/3670/rousovdotextu.jpg http://wrack.ped.muni.cz/profese/data/2/velke/velky_8.jpg http://www.janchvistek.cz/userFiles/elektrikar.jpg http://www.spsstavvm.cz/cs/pro-uchazece/ucebni-obory1/zednik/zednik-obkladac/_mod/photo/50/zednik3.jpg http://www.krachycestovek.cz/user/data/modul-images/art/1663-view-main-art-foto-kca-uklizecka.jpg