Autor: Mgr. Renata Václavíčková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Expressions of Time II Construct phrases based on the following pattern. Vzor: On Monday ne v pondělí, ale v úterý *Taken from Lesson 11, pg. 139, ex.
Advertisements

Proč jsi tady? Proč máš zpoždění? Proč jsi smutný? Proč jsi šťastný? Proč ti je zima? Proč nejsi ve škole? Proč nejsi ve třídě? Proč nejsi v tělocvičně?
Zájmena přivlastňovací
vezmi si tužku a velký papír
Rod podstatných jmen.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_105.
VY_22_INOVACE_J-A-25 Aj pro 4.r./ snímek 1-7 /, 5. r. T I M E - ČAS Základní škola Ostrava, Gebauerova8, příspěvková organizace Autorka: Mgr. Daniela.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_20_AJ2V Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
gramatika BÝT - otázka VY_22_INOVACE_41
MY FAMILY (slovní zásoba) THIS x THAT, ZÁJMENA
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_04_AJ1G Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Procvičování učiva anglického jazyka 1.pololetí Materiál je určen k bezplatnému používání pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech škol a školských.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_102.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_06_AJ1G Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_18
Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová
OPAKOVÁNÍ 7.ročník 1. – 3. lekce
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Časování slovesa BÝT (to be)
18.1 Days and dates Elektronická učebnice - I. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Anglický jazyk Autor: Zuzana Tonderová.
PREPOSITIONS OF TIME (předložky s časovými údaji)
FAMILY #1 Who is this / that? Who is it? Angličtina 7. ročník
ANOTACE: prezentace je určena pro žáky pátých ročníků seznamují se zde se slovesem „mít“ v minulém čase minulý čas slovesa mít v otázce + procvičení si.
My family NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_14_ Jazyk anglický TEMA: My family ČÍSLO.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr. Tereza Černá Název materiálu:VY_32_INOVACE_01_16_Present simple I. (be, have) Číslo projektu:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_ Jazyk anglický TEMA: Food and drink ČÍSLO PROJEKTU:
Anotace: Určeno pro 4. a 5.ročník ZŠ Zpracováno jako opakovací test, příp. jako příprava na test, k učebnici ENGLISH 5, ENGLISH 4, Milena Kelly, Angličtina.
NÁZEV ŠKOLY : Základní škola Hostouň, okres Domažlice, příspěvková organizace NÁZEV PROJEKTU: Moderní škola REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Angličtina pro 2. stupeň Č. DUMu: VY_22_INOVACE_07_SLOVESO CAN.
VY_22_INOVACE_21_ANGLICKÝ JAZYK 5 Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou MY CLASSMATE.
Označení DUM Pl - DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
Prezentace je určena pro žáky pátého ročníku Materiál slouží k procvičování a opakování ročních období, měsíců v roce, dnů v týdnu Doplňování názvu ročního.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Anotace – Dny v týdnu Anotace Autor Čeština, angličtina Jazyk
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
TO HAVE MÍT – VLASTNIT NĚCO Long form I have got You have got
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Č. DUMu: VY_22_INOVACE_02_TO BE – krátká odpověď
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
KALENDÁŘ.
COLOURS (doplňovačky a zkoušení)
FAMILY.
Charakteristika výukového materiálu
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
ANGLICKÝ JAZYK ČLOVĚČE, NEZLOB SE !
EU peníze školám Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor
Název školy: Speciální základní škola Louny, Poděbradova 640,
Název školy: ZŠ Pardubice – Spořilov Autor: Ing. Miluše Uhlířová
Have got Množné číslo.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
AUTOR: Bc. Leona Vejrostová NÁZEV: VY_22_INOVACE_02_06_Abeceda 2
CLOTHES C S L O T H E.
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Anglický jazyk – cvičení na podporu konverzace
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ / /21
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
Interaktivní procvičování anglických slovíček
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ / /21
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Dny − days Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nikola Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
VY_32_INOVACE_17_AJI_MĚSÍCE V ROCE
Autor: Michaela Vráblíková Název : VY_32_INOVACE_21AJ_3tr_SLOVICKA7.
Jazyk a jazyková komunikace Roční doby – angličtina 5. ročník Mgr
COLOURS (doplňovačky a zkoušení)
Transkript prezentace:

Autor: Mgr. Renata Václavíčková ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/21.0961 Angličtina pro 2. stupeň Č. DUMu: VY_22_INOVACE_18_Příprava na test Autor: Mgr. Renata Václavíčková

Anotace: Prezentace slouží jako příprava na souhrnný test Anotace: Prezentace slouží jako příprava na souhrnný test. Je určena žákům 7. ročníku. VM byl vytvořen v květnu 2012.

Doplň, co chybí. ……………………….. = pondělí Thursday = ……………………… Wednesday = ………………………. ……………………….. = neděle …………………………..= úterý Friday = ……………………………. ……………………………= sobota

WINTER - SUMMER - AUTUMN - SPRING = …………………, ……………….., ………………. Doplň. SPRING = …………………, ……………….., ………………. FEBRUARY JUNE SEPTEMBER DECEMBER JULY OCTOBER NOVEMBER JANUARY AUGUST WINTER - SUMMER - AUTUMN -

THIS IS MY SCHOOL. I AM A GIRL. MY TEACHER IS JANE. ČTI A PŘEKLÁDEJ. THIS IS MY SCHOOL. I AM A GIRL. MY TEACHER IS JANE. MY MOTHER IS A TEACHER. WE ARE AT HOME. IT IS BROWN. MY SISTER IS SMALL. HE IS MY GOOD FRIEND. CHILDREN ARE AT HOME.

Překládej. TOTO PERO MOJE TAŠKA TATO GUMA MOJE PRAVÍTKO MOJE TUŽKA TATO BARVA TENTO STŮL MOJE LAVICE THIS PEN MY BAG THIS RUBBER MY RULER MY PENCIL THIS COLOUR THIS TABLE MY DESK

He …………………..a grandmother. It ………………….a small sister. Doplň have got/ has got. I ………………… a baby. We ………………….. a big family. He …………………..a grandmother. It ………………….a small sister. They ………………….. mum and dad. She ………………….a child. You …………………… a father. My grandfather ……………………… a car.

čerstvý chléb tmavý rohlík bílé mléko „modrý“ sýr jablečná šťáva Překládej. čerstvý chléb tmavý rohlík bílé mléko „modrý“ sýr jablečná šťáva máslo a šunka dobrá voda mléčný koktejl černý čaj coca-cola FRESH BREAD DARK ROLL WHITE MILK BLUE CHEESE APPLE JUICE BUTTER AND HAM GOOD WATER MILK SHAKE BLACK TEA COKE

ŘEŠENÍ MONDAY, ČTVRTEK, STŘEDA, SUNDAY, TUESDAY, PÁTEK, SATURDAY ----------------------------------------------------------------------------------------- SPRING = MARCH, APRIL, MAY WINTER = DECEMBER, JANUARY, FEBRUARY SUMMER = JUNE, JULY, AUGUST AUTUMN = SEPTEMBER, OCTOBER, NOVEMBER

TOTO JE MOJE ŠKOLA JSEM DÍVKA. MOJE UČITELKA JE JANA. MOJE MATKA JE UČITELKA. JSME DOMA. JE TO HNĚDÉ. MOJE SESTRA JE MALÁ. ON JE MŮJ DOBRÝ KAMARÁD. DĚTI JSOU DOMA.

I HAVE GOT a baby. We HAVE GOT a big family. He HAS GOT a grandmother. It HAS GOT a small sister. They HAVE GOT mum and dad. She HAS GOT a child. You HAVE GOT a father. My grandfather HAS GOT a car.