Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

CLOTHES C S L O T H E.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "CLOTHES C S L O T H E."— Transkript prezentace:

1 CLOTHES C S L O T H E

2 clothes R U E P J M This is a __________ ________________ .
Slož z rozházených písmen slovo. Doplň do věty libovolnou barvu a vytvořené slovo. clothes R U E P J M This is a __________ ________________ .

3 clothes H T S I R T This is a __________ ________________ .
Slož z rozházených písmen slovo. Doplň do věty libovolnou barvu a vytvořené slovo. clothes H T S I R T This is a __________ ________________ .

4 clothes T S E R S R U O There are ________ ________________ .
Slož z rozházených písmen slovo. Písmenka si vyškrtávej. Doplň do věty libovolnou barvu a vytvořené slovo. clothes T S E R S R U O There are ________ ________________ .

5 clothes I K S T R This is a __________ ________________ .
Slož z rozházených písmen slovo. Písmenka si vyškrtávej. Doplň do věty libovolnou barvu a vytvořené slovo. clothes I K S T R This is a __________ ________________ .

6 clothes C K S S O There are __________ ________________ .
Slož z rozházených písmen slovo. Písmenka si vyškrtávej. Doplň do věty libovolnou barvu a vytvořené slovo. clothes C K S S O There are __________ ________________ .

7 clothes H E S S O There are __________ ________________ .
Slož z rozházených písmen slovo. Písmenka si vyškrtávej. Doplň do věty libovolnou barvu a vytvořené slovo. clothes H E S S O There are __________ ________________ .

8 Doplň vhodná slova do textu. Využij všech 6 probraných názvů oblečení.
My mum has got a _______ ____________ . My dad has got __________ ___________ . My sister has got an _______ ____________ . My brother has got ________ ___________ . I have got a _______ ____________ . I have got _______ ____________ .


Stáhnout ppt "CLOTHES C S L O T H E."

Podobné prezentace


Reklamy Google