K.O. kriteria Pojištění občanského majetku

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
Advertisements

Pojištění odpovědnosti za škody Pojištění majetku Pojištění osob
Druhy a možnosti pojištění 1 Projekt: Svět práce v každodenním životě Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.26/ Aktivita č.2: Podnikání a právo Prezentace.
Pojištění právní ochrany - změny 2006
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 6. listopadu 2013.
Podzimní kampaň 2014 FLOTILOVÉ POJIŠTĚNÍ Praha- Pankrác
Domácí rozpočet Poměr mezi příjmy a výdaji
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Obchodní akademie, Střední.
Likvidace PU majetku občanů. 2 pojistná událost nahodilá událost, která na stala v době pojištění a v místě uvedeném v pojistné smlouvě (neplatí.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
VY_62_INOVACE_1_2_07 Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Zajištění rizik.
Generali pojišťovna Pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou při výkonu zaměstnání.
Cestovní náhrady podnikatelů
Hodnotová nabídka Hypotéky České pojišťovny Proč hypotéka s ČP?
Marketingový mix Produkt.
Bezpečný dům DOUBRAVAN Město ORLOVÁ. Výchozí stav objektu  Základní informace o objektu  Vývoj a změny v užívání objektu  Rekonstrukce bloku domu čp.
Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti
Vykonavatelé vlastnického práva státu
1 Rozdělování Právnické výpočty Adam Ptašnik 2006.
Vyřazování DM Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Pojištění pro případ škod způsobených krádeží či loupeží
Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti
Důchodové daně Petr Mrkývka.
1 UNIQA slaví 15. výročí působení v ČR Slavíme narozeniny ! Ale dárky dostanete Vy a Vaši klienti !
ÚVOD DO POJIŠTĚNÍ 5 POJISTNÉ PLNĚNÍ (NÁHRADY). POJISTNÉ PLNĚNÍ DEF: náhrada, kterou poskytne/zaplatí (v určité podobě/výši a čase) pojistník pojištěnému.
Příjmy z pronájmu u FO Právnické osoby zdaňují příjmy z pronájmu v rámci svého obecného základu daně, U fyzických osob se postupuje podle § 9 ZDP a v případě.
ZDP - Zdanění právnických osob - podnikatelských subjektů
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1114Ročník:4. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Hospodářský výsledek a DPFO Téma: Nezdanitelné ásti podle.
Druhy daní Daně FO.
Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ Shrnutí  Jedná se o velmi rozsáhlou a pozitivní změnu v celé produktové nabídce  Změny POV/ BLACKBOX.
Oceňování pojištěného majetku
Zdaňování ostatních příjmů Ostatní příjmy FO vymezuje § 10 ZDP, jsou jimi mj.: příjmy z příležitostných činností nebo z příležitostného pronájmu movitých.
Daň z příjmů fyzických osob – zdanění závislé činnosti Michal Radvan
OPTIMALIZACE POJISTNÉ OCHRANY V POJIŠTĚNÍ OSOB Autor práce: Ing. Miroslav Čechmánek Vedoucí práce: Ing. Svatopluk Nečas, Ph.D.
ÚVOD DO POJIŠTĚNÍ 5 POJISTNÉ PLNĚNÍ (NÁHRADY). POJISTNÉ PLNĚNÍ DEF: náhrada, kterou poskytne/zaplatí (v určité podobě/výši a čase) pojistitel pojistníkovi.
Veřejné zakázky města nově od 2016 MĚSTO V PROMĚNÁCH ČASU A MYŠLENÍ LIDÍ 5. konference Platformy městských architektů a Společnosti Petra Parléře, o.p.s.
Cestovní náhrady kapitola rozpočtu 2 Jiří Haken 1.
Pojištění odpovědnosti 2015 Ing. Olga Hebká Pojištění občanské odpovědnosti 2.Pojištění odpovědnosti zaměstnance.
Úschovna kol a zavazadel, …audioprůvodci Informační centrum Olomouc.
DAŇOVÁ SOUSTAVA. Daňová soustava  Členění na přímé (z příjmu a majetkové) a nepřímé  Kdo je plátce a poplatník?  Daně přímé  Daň z příjmu FO a PO.
Spolupráce Kooperativy s Unií fyzioterapeutů ČR ZVÝHODNĚNÉ POJISTNÉ PRODUKTY PRO ČLENY UNIFY ČR vč. novinek dle OZ.
Obchodní společnosti. veřejná obchodní společnost veřejná obchodní společnost komanditní společnost komanditní společnost společnost s ručením omezeným.
POVINNÉ A NEPOVINNÉ POJIŠTĚNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu
1 Naše Odpovědnost pojištění odpovědnosti občanů a zaměstnanců 1.14 Masarykovo náměstí 1458, Pardubice.
Pojištění nemovitostí, pojištění movitých věcí, doplňková připojištění a kritéria pro výběr pojišťovny Jan Svoboda, Radka Čermáková.
DVEŘE PO REKONSTRUKCI K ODPRODEJI V případě Vašeho zájmu o některé z dveří, napište prosím svůj požadavek na adresu Až na jednu výjimku.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
Pojištění nemovitostí, pojištění movitých věcí, doplňková připojištění Autoři: Milan Vodstrčil, Jana Zahornacká,
Srovnání zdanění podílů na zisku a OSVČ a mzdy. Porovnání varianty: zisk nechám ve firmě 1 mil. Kč, zdaním a vyplatím si ho jako podíl na zisku nebo 1.
Východiska oceňování nemovitostí. Co je to oceňování? Omezení vypovídací schopnosti ocenění (objektivní faktory) Vyjádření znalce – posudek, zpráva.
Anotace Materiál je určen pro žáky středních odborných škol a středních odborných učilišť v rámci výuky finanční gramotnosti v bloku ekonomických a příbuzných.
Havarijní pojištění motorových vozidel Veronika Bučková Romana Slováčková.
Pojištění odpovědnosti za škodu v občanském životě.
Zákon č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty Subjekt musí zdanit veškerou svou produkci a odváděnou daň může snížit o daň, kterou zaplatil v cenách.
Daň z příjmů fyzických osob – zdanění závislé činnosti Michal Radvan.
Kam s penězi, aby nezahálely
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti
Zdravotní pojištění cizinců
Daň z příjmů fyzických osob – zdanění závislé činnosti Michal Radvan
Pojištění BYTOVÝCH DOMŮ
Program MŠMT VIII v roce 2017
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Zdaňování ostatních příjmů
PROCENTA Výpočet základu Slovní úlohy II. PROCENTA Výpočet základu Slovní úlohy II.
Seminář – změny rámcové pojistné smlouvy „ pojištění v rámci projektu SČMBD“ Vždy ve Vašem zájmu.
SMLUVNÍ LÉKAŘ S platností od
Modelace úvěru BD Vánek
VKLADY Dárek k nové smlouvě o stavebním spoření pro děti do 15 let prodloužení akce do Výhody: zhodnocení vkladů až 3,4 % ročně, a to díky státní.
Transkript prezentace:

K.O. kriteria Pojištění občanského majetku

Co je K.O. kriterium Parametr nebo vlastnost v pojistné smlouvě, který je pro daný segment klíčový a který má zásadní vliv na: Celkovou výši pojistného plnění Zamítnutí nebo omezení plnění Může znamenat soudní spor s pojišťovnou/zprostředkovatelem

Pojištění občanského majetku Domácnost Nová / časová cena (výrazné krácení díky amortizaci) Požadavky na zabezpečení (odmítnutí nebo výrazné krácení plnění) Nemovitost Nová /časová cena Zahrnutí či vyloučení povodně Automatické pojištění /nebo nutnost připojištění vedlejších objektů

Nová /časová cena AXA Nová cena vyjímka VŽDY VŽDY (exclusive) DO 30 % Cennosti Věci zvláštní hodnoty Věci v nebyt. prostoru Optimal:od 5 ,3 let časová cena Věci k podnikání Cennosti věci zvláštní hodnoty Nad 20 000 kč Elektonika,nářadí sport spotřebiče Zahradní tech. Po 3 letech Oděvy, obuv po 1 roce Cennosti Věci zvláštní hodnoty i věci nad 50000 Kč

Co znamená 30 % opotřebení? TV  cca 8 let ( pak cena časová) PC cca 5 let (pak cena čsová) foto přístroje cca 7 let ( pak cena časová) lednice cca 9 let ( pak cena časová) sportovní potřeby cca 8 let ( pak cena časová) Zdroj: likvidace ČPP

Požadavky na zabezpečení zamčeno 1 % 300 000 Kč 50 000 Kč 200 000 kč 50 000 kč 20 000 kč 100 000 kč Kolik max na BZ 7000000 Kč 1 000 000 kč 500 000 kč 500 000 300 000 kč Jiná cesta zloděje neomezuje Od 1,2 mil OD 1,5 mil Od 500 000 Od 500 000 kč Od 300 000 kč Co je potřeba na 600 000? Bezpečnostní zámek s bezpeč. kováním Bezpečnostní zámek a bezepečnostní zadlabávácí zámek Bezpečnostní zámek a přídavný bezpečnostní zámek Odolnost Dveří Sklo ve dveřích a přídavný bezepečnostní zámek Bezpečnostní zámek s 3 bodovým rozvorovým zámkem

Zabezpečení Bezpečnostní zámek BZ Bezpečnostní kování 270 Kč až 490 Kč Například ROSTEX 802 Zdroj :www.timextrade.cz

Jaké je cenové porovnání Bonus --- 5% max 30 % 5 max 20 % 5 % max 30 již započten Vedlejí objekty v ceně ? ne Ano 10 % Pč vyjmenované objekty Ano vše do 50 m Ano za limit 200 000 kč Ano 10 % optimal 15 % exlusiv Dům mimo velké aglomerace Nemovitost 4 000 000 Kč Domácnost 400 000 Kč Odpovědnsot alespoň 1 mil