MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
= pramáti všech léčebných systémů světa
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
Anotace Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Péče o pleť Kód VM:VY_52_INOVACE_08 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Vital Light denní 2500 Kč Den po dni jsou vrásky méně viditelné a pokožka je pevnější. Pleť a vzhled jsou sjednocené. Pleť je zářivá a povzbuzená díky.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
Clarins se zrodil z lásky. Z lásky a respektu Jacqua Courtin-Clarins k ženské kráse. Jeho zájem o estetiku dal vzniknout značce, která chápe, že pro ženy.
Europoidní rasa Bílá rasa (také běloši, europoidní rasa) je jedna z lidských ras, která se vyznačuje světlým zbarvením kůže. Často se tak označují lidé.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
MINIKURZ LÉČEBNÉHO MEDICÍNSKÉHO LÍČENÍ Neutralizace zelenou korekční tyčinkou Neutralizace zelenou korekční tyčinkou.
Periorální dermatitida
ErioMed Sila Země. ErioMed Medicína bojuje s nemocemi chemií Medicína bojuje s nemocemi chemií Všechny tělesné procesy odpovídají fyzikálním zákonům Všechny.
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
Ročníková práce Péče o kůži 2013/14 Honza Sokolář 6. Třída Obr. 1.
zdraví, věčnost, svobodu, radost a zábavu
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Stříbro.
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
KOSMETIKA.
Speciální vánoční balíčky
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
VY_52_INOVACE_ZB03_1664TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Superfoods superpotraviny.
VY_52_INOVACE_ZB03_1364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Léky a antibiotika V této prezentaci naleznete grafy z pracovních listů SW 1 a SW 2.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
 Minerální prameny jsou vývěry podzemní vody z hlubin zemské kůry. Jedná se o přírodní léčivé zdroje, vyskytující se po celém světě. Minerály obsažené.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Číslo projektu MŠMT: CZ / / Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_BOZENA_SEDIVA_HOLENI A UPRAVA VLASU A VOUSU_19 Název školy Střední škola služeb, obchodu.
CENÍK KOSMETICKÝCH A RELAXAČNÍCH SLUŽEB. Ceny jednotlivých úkonů jsou závislé na kvalitě, délce a především stavu srsti upravovaného psa. Je tedy možné,
Projekt:OP VK Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Autor:Mgr. Alena Přibíková Číslo DUM:Ch Datum ověření ve výuce: Ročník:8.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
ČÍSLO PROJEKTU: 1.4 OPVK AUTOR: Mgr. Jana Neugebauerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_LIDSKÉ RASY ROČNÍK: 8. ročník ZŠ VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Člověk a příroda VZDĚLÁVACÍ.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
Autor výukového materiálu: Denisa Dosoudilová Datum vytvoření výukového materiálu: květen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII. Vzdělávací.
Soustava krycí - kůže Autor: Eva Klabenešová „Tato prezentace slouží pro vzdělávací účely.“
1. 2 Výčet několika t ržních trendů… Produkty –Nu Colour® Advanced Tinted Moisturizer –Nu Colour® Advanced Liquid Finish Obsah.
ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLU
ODBORNÝ VÝCVIK - základy vozatajství
Drogerie – osobní hygiena I
Alergie Přecitlivělost
Kosmetická masáž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Regenerační přípravky II.
Chemický průmysl Pardubického kraje
Dokonalé a nedokonalé trhy TNH 1 – 3. seminář
ŠPIČKOVÁ DEZINFEKCE A OCHRANA STRUKU
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
From Czech Sheeps to You
Název školy: Autor: Název: Téma: Číslo projektu:
IODICREM Krémové namáčení VÝHODY IODICREM Po dojení OCHRANA STRUKU
CHEMIE - Léčiva SŠHS Kroměříž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
HORMONY Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_15_26.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Školní Stará Boleslav
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Transkript prezentace:

MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM BB Krém – tato zkratka znamená BEAUTY BALMS  nebo BLEMISH BALMS, neboli zkrášlující balzám či balzám krycí nedokonalosti. Historie BB Krému začala v 60 – tých letech v Německu. CC Krém – zkratka “Color Control Cream" nebo "Color Correctin Cream” pro osoby s problematickou pletí, jako jsou popraskané žilky nebo akné. DD Krém – „Dynamic Do All” –určený pro zralou pleť, k boji proti příznakům stárnutí kůže MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM (BB+CC+DD)

MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM Otestovali jsme více než 100 BB Krémů dostupných na trhu... Žádný z předních evropských ani amerických BB krémů neobsahuje klíčovou složku, kterou můžeme najít v některých BB krémech vyrobených v Asii, a která byla hlavní složkou původního BB krému Dr. Shrammek. Právě tato složka způsobuje, že „BB krém” není jen marketingovým názvem pro další produkt, ale že i léčebně působí na pokožku! MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM (BB+CC+DD)

MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM Lékořice – nejsladší lék na světě! Název složky(INCI): Dipotassium Glycyrrhizinate, neboli kyselina glycyrrhizinová - úžasná, i když velmi drahá , přírodní látka získávaná z kořene lékořice. MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM (BB+CC+DD)

MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM Dr Schrammek zapoměla jen na jedinou složku, která má jak léčebné tak zkrášlující vlastnosti - KOLAGEN, díky kterému se tento kosmetický přípravek stává kompletním. Jediné BB Krémy obsahující kyselinu glycyrrhizinovou (azijské) jsou přizpůsobené pleti azijatek a pro evropanky jsou nedostupné. MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM (BB+CC+DD)

MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM Složky působící že tento krém je skutečným komplexním krémem BB+CC+DD to znamená MULTI-KOREKČNÍM: kyselina glicyrrhziová kyselina hialuronová atelokolagen tropokolagen Pro-kolagen-1 saponiny z ženšenu polyfenoly z bobulí acai tetrahydropiperyny (THP) d-panthenol (provitamin B5), allantoin. MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM (BB+CC+DD)

MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM BB+CC+DD - MAKEUP NO MAKEUP! MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM je krém, který v sobě spojuje vlastnosti krémů BB, CC i DD – účinně bojuje proti akné, začervenání, pigmentovým skvrnám, všem nedokonalostem pleti a zároveň ji omlazuje a „léčí“. Pigmenty ponořené v základě z tekutých krystalů, pokrývají jak světlou tak snědou pleť a kryjí všechno, co chceme skrýt. MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM (BB+CC+DD)