FOTOGRAFIE 2017.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
a jeho proměny ( I.díl ) Rozdíl 120 let. Týnem se označovala pevnost, ohrazené místo. Osada vznikla na poč.11. stol. v místech,
Advertisements

KOSTELY A KAPLE V MĚSTSKÝCH ČÁSTECH BRNĚ
Auto výlet na Českomoravskou vysočinu
VYHLÍDKOVÉ LETY v roce 2011 a 2012.
Znojmo
Návštěva areálu Podskalní mlýn ….. Návštěva areálu se uskutečnila Areál se nachází na okraji Brna v pěkné přírodní lokalitě.
rok 2014 První část Snímky jsou automaticky posouvány
Před nedávnem jsem dostal od přítele pěknou prezentaci, „Muzeum voskových figurín ve Vídni.“ Při promítání prezentace jsem si zase zavzpomínal, jak jsem.
ZAJÍMAVÉ SNÍMKY z BRNA Rok 2014.
Letecký pohled na část města ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Snímky Vladimír Hudec Srpen 2011 Grafická úprava Antonín Jirušek.
NÁVŠTĚVA JIŽNÍ MORAVY 7. BŘEZNA 2012 ÚVOD Návštěvu JIŽNÍ MORAVY- obcí kde se pěstuje a vyrábí víno jsme provedli Navštívili jsme obce Vrbice.
Nový, zatím málo známý, fotograf v Brně.
Druhá část Rok 2013 ……. Snímky navazují na první část kostelů a kaplí z minulého roku. Tyto byly pořizovány v jednotlivých městských částech Brna, ve.
2013 ….. Již tradičně každým rokem probíhají Vánoce v krajském městě Brně spojené s Vánočními trhy. Tyto jsou na třech místech v centru města Náměstí.
KOSTELY A KAPLE V MĚSTSKÝCH ČÁSTECH BRNA Foto grafie pořízeny v roce 2012 První část-střed města.
ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Srpen 2011.
Český Krumlov PAMÁTKY UNESCO v ČR neporušena další výstavbou
NÁVŠTĚVA KROMĚŘÍŽE ÚVOD Autovýlet Vladimíra a jeho kamaráda Karla na prohlídku města a památek v Kroměříži se uskutečnil Odjetí.
GREŠLOVÉ MÝTO.
Z ajímavé BUDOVY a OBJEKTY v BRNĚ První část SOUČASNOST zpracováno - rok 2013.
Návštěva ZOO Brno Únor 2014 První část …… Návštěvu zoologické zahrady v Brně-Bystrci jsme uskutečnili 13. února 2014 Při prohlídce areálu se zvířaty.
ZAJÍMAVÉ BUDOVY a OBJEKTY v Brně
MELODIE … Zimní návštěva brněnské zoologické zahrady se uskutečnila …. V areálu zahrady bylo více jak polovina zvířat schována v domcích a.
…… Brněnské Vánoce - vánoční trhy probíhají od do Jsou na dvou místech v centru města - na náměstí Svobody a na Moravském náměstí.
NÁVŠTĚVA AEROKLUBU v Brně ……. Budova AEROKLUBU vlevo hangár s letadlama.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Návštěva Bratislavy Listopad 2013 … Bratislava je hlavní město Slovenské republiky, kde má sídlo prezident v Grasalkovičovom paláci na Hodžově náměstí.
Úvod Kroměříž je okresní město ve Zlínském kraji. Leží na řece Moravě. V městě žije tisíc obyvatel. V roce 1997 byla Kroměříž vyhlášena nejkrásnějším.
LUHAČOVICE
znak vlajka Ročníková práce
Opava.
Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.
Praha Naše třída se nedokáže nudit, takže cesta ve vlaku nám ubíhala poměrně rychle.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Plzen.
Symfonická báseň od Bedřicha Smetany
Výlet autem do Mikulova a Valtic ÚVOD Naše první zastavení bylo v Pasohlávkách s prohlídkou areálu AQUALAND MORAVIA. Další zastavení byla návštěva.
Před nedávnem jsem dostal od přítele pěknou prezentaci, „Muzeum voskových figurín ve Vídni.“ Při promítání prezentace jsem si zase zavzpomínal, jak jsem.
… … Úvod V polovině měsíce prosince v roce 2014 jsem si prohlédl zajímavou výstavu Moravské vesničky a Betlému. Z prohlídky, která se mi líbila a.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:
30.8. – Nepomucká červená klubová trička byla také přitom.
MELODIE Úvod Tato internetová prezentace navazuje na první část, která byla zpracována v roce Jedná se o pokračování zajímavých budov a objektů,
Městská část Brno BOSONOHY
2012 …… VÁNOCE- VÁNOČNÍ TRHY VE MĚSTĚ PROBÍHAJÍ NA NĚKOLIKA MÍSTECH OD do NA NÁMĚSTÍ SVOBODY NA ZELNÉM TRHU NA MORAVSKÉM NÁMĚSTÍ Vánoce.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Bor.a.okoli.
Vavřinecké HODY v Brně - Komíně ……. Městská část KOMÍN se nachází severozápadně, přes kterou protéká řeka Svratka a má asi obyvatel.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Tachov.a.okoli.
Zajímavé fotografie Brno- leden 2016 melodie Pohled na náměstí-Zelný trh z horní části, od sousoší sv. Trojice.
Návštěva VYSOČAN Molenburku melodie Úvod Do obce v Moravském krasu Vysočan- Molenburku přijeli autem z Brna Vladimír a Karel. První jejich.
Den s Českým rozhlasem Brno 18. června 2016 MELODIE.
MELODIE.
Snímky pořízeny v letech 2014 a 2015
Vavřinecké hody Brno-Komín
Vavřinecké hody Brno-Komín
Škola:. Základní škola Kladruby
MELO.
VYHLÍDKOVÝ LET
DIVADLA v BRNĚ ….
Letecké snímky zajímavých objektů byly pořizovány při vyhlídkových letech, které prováděli Karel Dyntera a Vladimír Hudec z ultra lehkého letounu typu.
FOTOGRAFIE druhá část 2017.
DIVADLA v BRNĚ 2016.
Česká republika – České Budějovice
Letecké foto Prahy.
AUTOR: Mgr. Hana Dvořáčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_252_PAMÁTNÉ OBJEKTY
PŘICHÁZEJÍCÍ JARO 2017.
PODZIM 2017.
FOTOGRAFIE třetí část 2017.
1.
FOTOGRAFIE 2017.
VÁNOCE v BRNĚ 2017.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ J. E. Purkyně a ZUŠ Libochovice
Transkript prezentace:

FOTOGRAFIE 2017

… Fotografie byly pořizovány od března 2017 v Brně a na dalších místech….

Před nedávnem jsem dostal od přítele pěknou prezentaci, „Muzeum voskových figurín ve Vídni.“ Při promítání prezentace jsem si zase zavzpomínal, jak jsem před léty často zajížděl do Berlína a tak při jedné návštěvě jsem se také vydal do muzea voskových figurín. Bylo to úžasné. Tenkrát, tam těch figurín nebylo tolik, jako je nyní v nově otevřeném muzeu ve Vídni, které musí být překrásné. Pokud se tam nemíníte vydat, tak se alespoň podívejte na prezentaci. A.J.

Pohled na železniční most (viadukt) vedle budovy Hlavního vlakového nádraží, po kterém přijíždí a odjíždí osobní i rychlíkové vlakové soupravy na hlavní nádraží Brno. Průjezd pod mostem je jen pro městskou dopravu a osobní auta

Pohled z Josefské ulice na opravovanou věž kostela sv. Josefa foto 9.3.2017

Římské náměstí v centru města Římské náměstí v centru města. Vstup na náměstí je z ulice Františkánská a ulice Josefská. V pozadí opravovaná věž kostela sv. Josefa

Zelný trh na jaře - prodej stánkařů, v pozadí věž s ochozem budovy Staré radnice - ulice Radnická

Racci kroužící nad řekou Svratkou v blízkosti mostu na ulici Renneská

Pohled na budovu LETMO na ulici Nádražní Pohled na budovu LETMO na ulici Nádražní. Budova je obchodním centrem a vznikla v letech 2011-2013

Pohled z okna budovy LETMO na Hlavní nádraží a objekty vlakového nádraží

Další pohled

Budova LETMO- pohled z ulice Josefská

Ulice Josefská - v pozadí Biskupský dvůr a věže kostelů

Vstupní budova - areál v Pasohlávkách

Pohled na areál zezadu

Barokní zámek v Letovicích

Vodní nádrž Letovice

Další pohled na vodní nádrž v Letovicích

Zámek Lednice

Lednice - zámecký skleník

Vladimír Hudec a Karel Dyntera … Fotografie pořídili Vladimír Hudec a Karel Dyntera