Naše firma Naše firma leží v Rancířově.Obci nedaleko měst jako třeba Jemnice,Slavonice nebo Dačice. Jsme firma zabývajicí se vlasovou i pleťovou kosmetikou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední škola Pohoda s.r.o. Litoměřice
Advertisements

Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
Stáže masérů v zahraničí Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě. Neodolali jsme výzvě zapojit se do soutěže v rámci aktivity „Spring Day 2009“. Město Varnsdorf bylo kdysi největší vesnicí.
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Workshop - internetové poradenství. Vzdělávání v oblasti IP Nová oblast Nová oblast  Pro nás  Obecně Do současné doby se kurzům IP věnovaly zejména.
Molekulární biotechnologie
9. Strategické forum 8. – Spokojený a motivovaný tým jako základ výjimečného společenství Roman Vacho Generální ředitel Grandhotel.
Moje království. Královská koruna Poloha Mé království se nachází ve Francii v Paříži.
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
Nové zkušenosti ve světovém hotelnictví a gastronomii
Co se chystá.  Během zimního tréninku dokončíme nácvik druhé taneční sestavy – předpokládaná premiéra na Prague Dragon Autumn  Stále platí tréninky.
Jak vyjednávat o smlouvě a honoráři I. pro společnost JTP Roman Čiviš, A TREND.
Kde Nás najdete ? Vanessa Connor Papiererstraße 27, Landshut, Germany Tel. :
Whitte street 156 Pink 5 Tel.č Pondělí 10 – 19 Úterý 10 – 18 Středa 10 – 18 Čtvrtek 9 – 17 Pátek 11 – 15 Péče o pleť Váš.
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
Občanská nauka 2. ročník dvouletého učebního poměru SOU
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Za dobrovolnickými příběhy na severní Moravu do Slezské diakonie.
Masarykovo Gymnázium Vsetín
UNIV 2 Kraje – Kraj Vysočina Mgr. Zdeněk Musil. Střední škola obchodní a služeb SČMSD, Žďár nad Sázavou, s.r.o.
Kdo jsme..? -jsme československý vodní institut, který zkoumá vodu doslova do kapičky a snaží se tak pomoct celému světu…,který je už tak moc nečištěný.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Rozbor celkové úrovně vzdělávání na ZŠ Olbramovice po ukončení celkové rekonstrukce školy (ve školních letech 2012/2013 a 2013/2014) Vyhodnocení dotazníku.
Škola je držitelem certifikátu kvality řízení ISO 9001:2000.
Implementace spisové služby v prostředí městských úřadů
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Anglické standardy při psaní projektu Osnova kurzu
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
Účast firmy Fremach servis, s.r.o. s exluzivní značkou BES Beauty & Science na jarním veletrhu INTERBEAUTY PRAGUE 2013.
SOS a SOU, Kladno, U Hvězdy 2279 představuje Otázky demografických změn a poptávky trhu práce - vzdělávání dospělých.
Mobilní salón krásy
...dává ti šanci stát se úspěšným!. Prezentace ve výstavnictví 2 TYPY PREZENTACÍ „KOMENTOVANÁ“ „VIZUÁLNÍ“
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Ahojte, posíláme indície 1. Naši kamarádi žijí ve státě, který leží ve střední Evropě jižně od Baltského moře a severovýchodně od České republiky.
...dává ti šanci stát se úspěšným!. O škole Založena 1991 (2) Soukromá škola  Nezisková organizace, obecně prospěšná společnost ISO 9001 : 2009 Středisko.
LLS – Link Language School Bc. Ladislav Faigl.  lektorování – transfer knowhow  zaměstnanci  klienti  prezentace na veletrzích / dnech otevřených.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Komunikace Ambitions VY_22_INOVACE_19 Sada 2 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
1. Chtěl bych být majákem, v příboji stát, chtěl bych být majákem, lodím směr dát, chtěl bych být majákem uprostřed vln, a bývám sám zbloudilý prám. Chtěl.
Soustavy dvou lineárních rovnic se dvěma neznámými
1. Oblíbenost bankovek 2 Zdrojová tabulka 50 Kč100 Kč200 Kč500 Kč1000 Kč2000 Kč5000 Kč 2,00%5,00%8,00%10,00%20,00%25,00%30,00% 3.
 kadeřnicí  rozhodovala jsem se mezi: kadeřnice prodavačka.
Moje budoucnost.
Portsmouth 2015 František Novotný. Výběrové řízení Výběrové řízení na naší škole probíhalo ve dvou kolech: Podání přihlášky a napsání motivačního dopisu.
Ředitelství firmy ELEGANCE s.r.o. a vizážistické centrum Tyršova 9, Moravská Ostrava
M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_19.
OBLÍBENÝ PŘEDMĚT Finanční gramotnost Chovančíková Eva 1.A.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_BOZENA_SEDIVA_HOLENI A UPRAVA VLASU A VOUSU_19 Název školy Střední škola služeb, obchodu.
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_18.
„Prezentace práce jednotlivých týmů a jejich členů“ Prezentace a komunikace informací – 4SA426.
PROFESIONAL AUDIO RECORDING
ČÍM BYCH CHTĚL BÝT AŽ VYROSTU?
Odborná praxe Dublin 2016 Kateřina Jehličková.
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
ROTENBURG (WÜMME) Lenka Bitarová –
Firemní klima jako nástroj HR marketingu
Autor: Mgr. Eva Procházková
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLU NÁZEV ŠKOLY
ŠANCE PRO VÁS.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Já chtěl bych tam být 1. V den kdy skončí naše dlouhá cesta, přijde pro nás Ježíš Král. otevřou se brány jeho města, řekne nám: „Tak pojďte dál.“ Ref:
institucí 80 akcí Deklarace smíření a společné budoucnosti
Transkript prezentace:

Naše firma Naše firma leží v Rancířově.Obci nedaleko měst jako třeba Jemnice,Slavonice nebo Dačice. Jsme firma zabývajicí se vlasovou i pleťovou kosmetikou ale také modeláži nehtů a masažemi. Snažíme se aby náše klientela vždy odcházela spokojená. K našim klientům se snažíme být kamarádští ale zároveň profesionální.Do budoucna by jsme chtěli rozšiřovat a zmodernizovat náš salon abychom vždy byli o krok napřed před ostatními salony. Rancířov 20

Pracovní místa Kriteria pro přijetí Proč u nás pracovat ? Výuční list ,kurz Thajských masáží ,kurz modeláže akrylových nehtů ,pasivní angličtina a němčina Proč u nás pracovat ? Flexibilní prac.doba Pevná měsíční mzda Profesiální přístup Prémie

Slovo na závěr Na závěr bych Vám jmenen naší firma poděkovala za zhlédnutí této prezentace a současně bych chtěla podotknout že hledáme dvě kadeřnice s výučním listem a jednu kosmetičku s více jak dvouletou zkušeností v tomto oboru (maturita+Aj). Více na : http://kosmetickysalonkatushka.webnode.cz/