Seznam dosud přihlášených firem a organizací:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
Advertisements

1 Česká asociace farmaceutických firem Léky, věc veřejná: Hrozba padělků Praha 22. března 2010.
Vědecko-technologické parky, technologická centra – zkušenosti z budování a provozu (Ostrava, Praha) Jaromír Dudek Bratislava,
sdružení českých výrobních, obchodních a inženýrských firem se zkušenostmi v oblasti vývoje, výroby a dodávek technologického zařízení.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Jan Kofroň Seminář Galerie inovací FOR INDUSTRY,
Nehmotné statky a průmyslová práva: jejich ochrana, oceňování a komerční využití European Commission Enterprise and Industry.
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE
Enterprise Europe Network mezinárodní spolupráce v inovacích a výzkumu 17. prosince 2012.
„ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ“ 1 Spolupráce technických univerzit s podniky = významná podpora inovací Český národní komitét IMEKO Vladimír Haasz.
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
Conference Interoperability of Railway Infrastructure Prague - March 12th, 2009 Sdružení právnických osob,,Interoperabilita železniční infrastruktury“
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ Šaratice Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání.
Fyzikou a chemií k technice
Kvalifikovaných pracovních sil pro strojírenství Mynářová Lenka květen 2008 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ A MINISTERSTVEM.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Program průmyslového výzkumu a vývoje IMPULS
OBOR ENERGETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
Přínos strojírenství pro Moravskoslezský kraj
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR INOVAČNÍ PODNIKÁNÍ A JEHO PODPORA Jan Kofroň Seminář Efektivní marketing PARDUBICE,
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR TECHNOLOGICKÝ PROFIL ČR Aktuální úkoly 2011 Jan Kofroň ÚPV, 1.června 2011.
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
F_070_Jaderná energie_Jaderná energie Autor: Mgr. Libor Sovadina Škola: Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:
Kids and Science Ucelený týdenní program k podpoře technické tvořivosti Realizován v prostorách školy 3hod denně po dobu 5 dní ODHAL-ZKOUMEJ-INOVUJ 7.,
stránka.
Petr Kessler Gymnázium Rumburk
Předsednictvo RVŠ dne Vladimír Kebo Informace o Kulatém stolu SPD a RVŠ dne
European High Power Laser Energy Research facility Projekt z ESFRI Roadmap (kapitola Energie), vybrán EK k financování Přípravné fáze v rámci RP7 Koordinátor:
Spolupráce při rozvoji talentů
INOVACE 2011 Pražská rada pro výzkum a ekonomiku (PRVEK) Bohuslav Svoboda Primátor hl. m. Prahy
AEB_34 Právní rámec archeologického výzkumu Podpora výzkumu a role sbírkotvorných institucí Evidenční systémy o archeologických výzkumech a nálezech.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
Reaktorová fyzika I pro 3. ročník zaměření TTJR, JEŽP a JZ
STAV A VÝHLED TRANSFERU TECHNOLOGIÍ NA ZČU doc. Ing. Jan Horejc, PhD., prorektor pro spolupráci s praxí Mgr. Jaroslav Šíp, asistent prorektora.
Microsoft Inovační Centra  Innovation Day, Brno
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu TP „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ (stručná informace) Ing. Vladimír Volák, člen Představenstva.
Vysoká škola Karlovy Vary, o.p.s. Výzkum, vývoj a inovace na VŠ v ČR Pavel Švejda INOVACE 2009, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR, 1. –
Vybrané statistické údaje, zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií Institut experimentálních.
ORGANIZACE A ŘÍZENÍ NADNÁRODNÍCH SPOLEČNOSTÍ METODIKA A VÝSLEDKY VÝZKUMU Ladislav Blažek.
Nové vzdělávací moduly pro řízení inovací a VaV v průmyslových firmách reg. č. projektu CZ.1.07/3.2.11/ Praha Realizátor projektu: AC.
6. krajské setkání metodiků ELEKTROTECHNIKA V prostorách Střední průmyslové školy elektrotechnické a informačních technologií Brno, Purkyňova.

Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE
1 ODPADY 21 Důlní vodní přečerpávací elektrárna Ing. Pavel Bartoš, FITE a.s. předseda představenstva FITE a.s. prezident Sdružení pro rozvoj MSk člen Rady.
Centrum výzkumu Řež s.r.o. Výzkum a vývoj v jaderné energetice Ján Milčák
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Cestovní mapa pro energetiku do roku 2050 Dobrá navigace nebo vábení Sirén ? Miroslav Vrba ČEPS, a.s. Fungování energetických trhů v ČR a v EU Ohrožení.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Šance pro firmy v oblasti zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství Možnosti získání dotací ze strukturálních fondů EU Novinky CzechTrade.
Skupina UNIPETROL Člen skupiny PKN Orlen Martin Růžička Úsek výzkumu a vývoje.
OKO pro výzkum nových technologií Pracovní setkání inovačních firem Konsorcium: BIC Brno, spol. s r.o. Grantika CS, a.s. Regionální poradenská agentura,
O technických požadavcích na výrobky a o …… A. Grošpic
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Strojírenský průmysl ČR 2.
Ing. David Havlíček, Ph.D. 22. září 2016
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Jaroslava Barbara Sporková
3D stereoskopická projekce na VOŠ Novovysočanská
Ústav jaderné fyziky AV ČR, v. v. i
EURATOM: základ evropské spolupráce
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Technologická platforma Strojírenská výrobní technika
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
ČESKOMORAVSKÁ-KOLBEN-DANĚK A.S.
Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

Seznam dosud přihlášených firem a organizací: Ústav jaderného výzkumu Řež a.s. Podpora českého průmyslu v projektu ITER Evropská unie poskytla lokalitu pro výstavbu výzkumného fúzního reaktoru Evropská unie financuje tento projekt z více než 50% ze společného rozpočtu členských států Evropská unie má zájem, aby se členské státy účastnily všech etap výstavby i výzkumného provozu Vláda ČR organizuje systém podpory českého výzkumu a provozu Koordinací podpory je pověřen Ústav jaderného výzkumu Řež a.s. (e-mail: kpc@ujv.cz) Seznam dosud přihlášených firem a organizací: ČKD Elektrotechnika, a.s. ČKD Praha DIZ, a.s. ČVUT Praha, fakulta elektrotechnická DECOMKOV Praha s.r.o. ELCOM Ekotechnika, s.r.o. ENVINET a.s. Hutní montáže, a.s. Chemoprojekt, a.s. I & C Energo a.s Institut pro testování a certifikaci, a.s. Kabelovna Kabex a.s. Královopolská RIA, a.s. MEOPTA MICo, spol. s r.o. MOSTRO Engineering, a.s. Pragolab, spol. s r.o. Siemens Engineering a.s. Stevenson and Associates Škoda JS a.s. Škoda Praha, a.s. Škoda Výzkum s.r.o. Technoprojekt, a.s. TES s.r.o. TRIANGL s.r.o. TVD – Technická výroba, a.s. Ústav jaderného výzkumu Řež a.s. UniControls a.s. Ústav jaderné fyziky AV ČR VÍTKOVICE – Výzkum a vývoj, spol. s r.o. ZAT a.s. ZPA Pečky a.s. ZVVZ a.s.