Šťáva aloe vera - 98,5% Olivový olej - 0,42%

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_Slo_I_07 Vzduch, kyslík ppt. Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Advertisements

Skořápkoviny. Pořadové číslo projektu:III/2 – Autor: Mgr. Kamil Tabášek Období:listopad 2012 – duben 2013 Ročník:7. Tematický okruh: Životní prostředí.
KLOKANÍ MASO Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: klokaní, maso, charakteristika, příprava,
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Název školy:Základní škola, Jičín, Soudná 12 Autor:Monika.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
KAKAO A ČOKOLÁDA Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: kakao, čokoláda, výroba, výrobky, dělení čokolády Autor:
LIPIDY (lipos = tuk) Charakteristika  látky rostlinného i živočišného původu  deriváty vyšších mastných kyselin a alkoholu  hydrofobní charakter ( odpuzují.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Ovoce Vypracoval: Lukáš Karlík.
Číslo v digitálním archivu školyVY_52_INOVACE_VZ_03 Sada DUMVýchova ke zdraví PředmětVýchova ke zdraví Název materiáluVýživa – základní složky potravy.
- Šťáva aloe vera - 98,5% - Olivový olej - 0,42% - Želírovací činidlo carbomer - 1% - Potravinářský konzervant - kyselina sorbová (z lat. „ sorbus “- jeřáb)
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JARMILA_VOHRADNIKOVA_OVOCE_CHARAKTERISTIKA_SLOZENI_A_PUVOD_ OVOCE_PREZENTACE_01 Název školyStřední.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Kožní soustava Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Simona Stránská Název: VY_32_INOVACE_09_B_8_Kožní soustava Téma: Přírodověda.
Nelíčený půvab nové linie přípravků péče o pleť obličeje okouzluje…
Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód materiálu:
PŘÍRODOPIS 8. ROČNÍK VY_52_INOVACE_21_01_složky potravy.
Název DUMu: VY_52_INOVACE_14_3_NÁZVOSLOVÍ SOLí Číslo skupiny: 3 Autor: Ing. Stanislava Kolářová Vzdělávací oblast/Předmět/Téma: ČLOVĚK A PŘÍRODA / CHEMIE.
SŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Libuše Hajná Název šablony VY_32_INOVACE CHE Název DUMuCHE E Stupeň a typ vzděláváníOdborné.
P ŘÍPRAVA POKRMŮ Hlavní živiny Vypracoval: Lukáš Karlík.
Doplňkové minerální krmivo pro Telata a mladý skot RESPIBOL Bolus 10 g. Balení: Plastová krabička s 15 nebo 30 bolusy. Presentace Návod na použití Doba.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Chemie 8 Autor: Mgr. Radek Martinák Vznik molekul Jakou strukturu má atom? Co je to molekula? Jak vzniká molekula?
Energetická hodnota potravin (EH)
Rožnovské jídelny vaří podle stejného jídelníčku
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
Ceník procedur a služeb 2017
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
ZÁZRAČNÝ ROZMARÝN.
Negativní vliv mycích prostředků II.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
ZAHUŠTĚNÉ, SUŠENÉ MLÉKO
ZDRAVÁ VÝŽIVA PREZENTACE SLOUŽÍ K VÝKLADU NOVÉ LÁTKY.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Složení potravin Ing. Petra Pechová, 2012.
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Dostupné z Metodického portálu ISSN:
AUTOR: Mgr. Šárka Jandová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6C_01
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Nutraceutika – témata pro samostatné projekty
Období: září – prosinec 2011
Objemové změny těles s teplotou
Kypřící prostředky P. Pechová, 2012.
G&H ŘADA PÉČE O TĚLO.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
EU_32_sada 2_08_PV_Podnebí, podnebné pásy_Duch
Výpočty z chemických vzorců
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Jarmila Kašparová nutriční terapeutka
  Polohování při ošetření je důležité a nemá být náhodné, výběr polohy závisí na druhu poranění a stavu postiženého. Poloha po ošetření musí být taková,
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Přírodní mycí houba «KONNYAKU»
Sada číslo 15 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Pamatujete si ještě na svojí první lásku?
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Chemie 9. roč.
Buňka.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
PLOŠTICE.
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
1. Hodnota pH Záporný dekadický logaritmus koncentrace vodíkových (oxoniových) iontů v roztoku. 2. pH půdy Koncentrace H+ a OH- iontů nemá přímý vliv na.
Základní škola, Hradec Králové
Cukry Sacharidy (z lat. saccharum = cukr), též glycidy, nepřesně cukry. Zastarale a chybně uhlovodany nebo karbohydráty jsou organické sloučeniny patřící.
Otáčivý účinek síly. Páka.
Voda, vzduch Vodík, kyslík.
Transkript prezentace:

Šťáva aloe vera - 98,5% Olivový olej - 0,42% Želírovací činidlo carbomer - 1% Potravinářský konzervant - kyselina sorbová (z lat. „ sorbus “- jeřáb) - 0,08% www.tiandefm.cz

energetický koktejl pro pokožku ŠŤÁVA ALOE VERA – energetický koktejl pro pokožku V jeho složení více než 200 biologicky aktivních látek: - vitamíny A, B1, B2, B3, B9, E; - 20 z 22 známých aminokyselin; - přírodní antiseptika - kyselina salicylová, antrachinon; - minerální koktejl - sodík, draslík, hořčík, mangan, vápník, železo, zinek, fosfor, měď, selen a chrom. www.tiandefm.cz

HYDRATUJE POKOŽKU 4 x LÉPE A RYCHLEJI NEŽ VODA ŽIVÁ VODA PRO PLEŤ HYDRATUJE POKOŽKU 4 x LÉPE A RYCHLEJI NEŽ VODA www.tiandefm.cz

pokožka ztrácí 3 x více vody, NEZBYTNÝ PRO POKOŽKU V NOCI Když spíme, pokožka ztrácí 3 x více vody, než během dne. www.tiandefm.cz

PRVNÍ POMOC PRO POKOŽKU www.tiandefm.cz urychluje hojení ran bez jizev; úspěšně se používá na popáleniny, také na popáleniny sluneční a chemické; rychle zmírňuje svědění pří bodnutí hmyzem; zklidňuje a zmenšuje alergie na kůži; odstraňuje podráždění po holení. www.tiandefm.cz

OCHRANNOU BARIÉRU POKOŽKY: POSILUJE OCHRANNOU BARIÉRU POKOŽKY: PH aloe = PH kůže www.tiandefm.cz

SPLŇUJE POŽADAVKY VŠECH TYPŮ PLETÍ: www.tiandefm.cz normalizuje čínnost mazových žláz mastné pokožky; vyrovnává smíšenou pleť; zklidňuje a zjemňuje suchou a citlivou pokožku. www.tiandefm.cz

Nanášejte tenkou vrstvou na vlhkou pokožku nebo zřeďte vodou EKONOMICKÝ: Nanášejte tenkou vrstvou na vlhkou pokožku nebo zřeďte vodou Pokud Vás zajímá NÁKUP ZA CENU DISTRIBUTORA, zaregistrujte se v sekci VÝHODY www.tiandefm.cz