Projekty sdružení CzechInno na podporu inovačního podnikání

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 STÁŽE Inovativní prvek v náboru nových zaměstnanců STÁŽE Inovativní prvek v.
Advertisements

A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
PROJEKT „ AGENT“ Registrační číslo projektu: CZ.1.07./2.4.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Mgr. Barbora Hošková Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 8.listopadu 2006.
Zpracovala Mgr. Andrea Žylová DUM/VYDMUCHOV/ŽYLOVÁ/ČLOVĚK A PŘÍRODA /006.
Národní projekt Úspěšný ředitel Model vzdělávání vedoucích pracovníků škol a školských zařízení.
Smart Business Festival 2015 Praha, Vozovna Střešovice, Představení projektu Více informací na :
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
MÍSTO, KDE ŽIJI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Fokus Praha o.s. Nová struktura vedení Fokusu Praha – rok 2005.
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Porovnání jednotlivých složek skutečného průměrného měsíčního platu za leden-únor 2011 a 2010 HZS krajů platový tarif příplatek za.
INTERREG V-A AT-CZ Listopad 2015 Informace pro Pracovní skupinu/regionální kolegium pro cestovní ruch při RSK JMK.
Centrum energeticky efektivních budov Základní informace o projektu.
Administrativní členění ČR VY_32_Inovace_17KR-1 Mgr.Lenka Krčmářová ZŠ a MŠ Nedašov.
Více informací na: Projekty sdružení CzechInno na podporu inovačního podnikání David Kratochvíl Seminář Inovační potenciál ČR Praha, 8.
VY_32_ INOVACE_ 13_ VLASTIVĚDA 4 Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou VÝZNAMNÁ MĚSTA Autor: Mgr.Renata Viktorinová.
ČESKÁ AGENTURA NA PODPORU OBCHODU/CZECHTRADE Regionální exportní místa CT PhDr. Adriana Dohnalová.
ČESKÁ REPUBLIKA I. Česká republika - mapa STÁTNÍ SYMBOLY Velký státní znakMalý státní znak.
Program podpory inovačních podnikatelských inkubátorů.
Projekt „PURE COSMOS – Úloha veřejné správy při podpoře konkurenceschopnosti malých a středních podniků“
Informační a poradenské centrum ZČU
Vnější služba – výsledky v oblasti trestního řízení
Inovace jako nedílná součást programů financovaných z ESIF
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
Mgr. Radek Jiránek ředitel Agentury pro sociální začleňování
Národní program podpory cestovního ruchu
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
STÁŘÍ A VÝVOJ STÁRNUTÍ POPULACE V ČESKÉ REPUBLICE A JEJÍCH KRAJÍCH
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Vlastějovice, okres Kutná Hora AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 32 INOVACE 01 ČLOVĚK A JEHO SVĚT-Vlastivěda.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
VII. krajská konference prevence kriminality a rizikového chování
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
Inovace a regionální rozvoj
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Inovační potenciál České republiky
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Výsledky šetření ÚZIS k nedostatku sester
FEBA-European Federation of Food Banks
Univerzitní město Olomouc
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Šárka Jurášová Škola
Praha bezpečně on-line Internetová (Kybernetická) bezpečnost
Směrování černobílých obrázků VY_32_INOVACE_4C_08
Výzkum v malých a středních firmách
Název školy: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Technologické inovační centrum
Agroturistika a podnikání na venkově
OP Meziregionální spolupráce
Chytrá řešení od společnosti E.ON
Úvod do regionu Ing. Vlastimil Veselý.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
VII. krajská konference prevence kriminality a rizikového chování
Krajský metodický kabinet STROJÍRENSTVÍ
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Komora sociálních podniků
Výroční zpráva o stavu podnikání v Ústeckém kraji za rok 2017
Střední škola obchodně technická s. r. o.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Ochrana osobních údajů ve firmách v době účinnosti Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) - Podpůrné aktivity MPO pro podnikatele Ing. Pavel.
JIHOMORAVSKÝ KRAJ - ROZLOHA
Úvodní informace o Fondu malých projektů
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Podnikový dluh a podnikový úpadek: analýza vývoje v roce 2012
Transkript prezentace:

Projekty sdružení CzechInno na podporu inovačního podnikání David Kratochvíl Praha, 6.12. 2016

Sdružení CzechInno Jsme tvůrci unikátní soustavy projektů na podporu inovačního podnikání Propojujeme podnikatele, veřejnou správu, výzkumné organizace a akademickou sféru s cílem získání přidané hodnoty ze vzájemné spolupráce. Jsme součástí Systému inovačního podnikání v ČR. Prohlubujeme B2B spolupráci v oblasti inovací. Organizujeme projekty v oblasti podpory inovací a inovativního přístupu k podnikání: Přehlídka informací a kontaktů pro mezinárodní obchod 800 účastníků 2 500 000+ mediálně zasažených lidí Festival chytrého a inovativního přístupu k podnikání 500 účastníků 3 500 000+ mediálně zasažených lidí Oceňování inovativních počinů v českém podnikání 200 účastníků 2 500 000+ mediálně zasažených lidí Příprava firem v regionech na úspěšnou percepci 4. průmyslové revoluce 500 účastníků 2 500 000+ mediálně zasažených lidí

Smart Business Festival / 3. ročník, Praha, 25. - 26. 10. 2017 Představení inovativních řešení pro zefektivnění podnikání v oblastech: · Marketing · Logistika · Finance · Služby · Poradenství · Materiální a lidské zdroje · ICT řešení · Nové technologie · Digitalizace · Nové přístupy Speciální téma Smart Business Festivalu 2016: PRŮMYSL 4.0 Festival chytrého podnikání shromažďuje „smart“ řešení podnikatelských potřeb na jednom místě a předkládá je českým firmám, aby si z nich vybraly ta, která využijí při svém podnikání.

FestivalExportu.cz / 5. ročník, Praha, 14. – 15. 6. 2017 Podpora exportních aktivit českých firem Prohlubování mezinárodní obchodní spolupráce Sdílení aktuálních informací a kontaktů potřebných pro export Výměna exportních best practices Představení obchodních a kulturních zvyklostí atraktivních exportních destinací Festivalu Exportu CZ 2016 se zúčastnilo více než 800 účastníků ze 45 zemí světa z nichž 32 se na akci aktivně prezentovalo prezentace informace networking

Vizionáři / 6. ročník, Praha, 8. 12. 2016 Představujeme a oceňuje české autory inovačních produktů Sdílíme inovační best practices Popularizujeme v médiích inovace a výsledky výzkumu a vývoje Komercializujeme inovativní produkty Zvyšujeme konkurenceschopnost firem Za dosavadních 5 ročníků projektu oceněno celkem 36 inovativních počinů českých firem s významným technologickým, sociálním a/nebo ekonomickým přínosem Ukazujeme, že české firmy mají mezi sebou Vizionáře!

Ocenění za tento systém prezentací

Kybernetická revoluce aneb Průmysl 4.0. v praxi REGIONÁLNÍ AKCE Přednášky a workshopy – Tematický networking – Sebehodnocení digitální zralosti firmy - Praktické ukázky dobré praxe

Koncept regionálních akcí Cílem série regionálních akcí bude: Podpořit české firmy v regionech v edukaci, přijetí a implementaci principů „Průmyslu 4.0“ jako reakce na 4. průmyslovou (kybernetickou, robotickou) revoluci do firemní praxe Ukázat v expoziční sekci a při návštěvě ve firemním provozu praktické aspekty a výhody zavádění prvků kybernetiky a robotiky do běžného firemního života Upozornit na hrozby, které s digitalizací firemních provozů souvisí a současně i nabídnout konstruktivní řešení rizik Propagovat prostřednictvím sdílení best practices firmy, které mohou být vzorem ostatním Sekundárně informovat o možném využívání modelu pro sebehodnocení digitální zralosti firem Připraveno pro Průmysl 4.0, který vyvinuli a implementují partneři sdružení CzechInno.

Programové schéma Přednášková sekce – přednášky firem a institucí spojené s tematikou implementace Průmyslu 4.0; Evaluační model Připraveno pro Průmysl 4.0; Expoziční sekce – prezentace firem a institucí spojených s tématem Průmyslu 4.0 přímo v místě konání akcí; B2B Industry 4.0 Matchmaking – možnost ojedinělého tematického sdílení zkušeností a kontaktů mezi účastníky akcí; Návštěva ve firmě – dle možností,návštěva provozu firmy, která je regionálním technologickým leaderem odpoledne po hlavní přednáškové sekci akcí; Regionální focus

TERMÍNY A MÍSTA KONÁNÍ Regionální akce Západ – Plzeň (Plzeňský, Karlovarský kraj a Ústecký kraj), 24.1, 2017 Regionální akce Východ – Hradec Králové (Královéhradecký, Liberecký a Pardubický kraj), 21. 2. 2017 Regionální akce JIh – České Budějovice (Jihočeský kraj a Vysočina), 30. 3. 2017 Regionální střední Morava – Olomouc, (Olomoucký a Zlínský kraj), 6.4 2017 Regionální jižní Morava – Brno (Jihomoravský kraj a kraj Vysočina), 26. 4. 2017 Regionální akce Slezsko – Ostrava (Moravskoslezský kraj), 17. 5. 2017

DĚKUJI ZA VAŠI POZORNOST David Kratochvíl, MBA předseda řídicího výboru M: 774 22 02 72 E: kratochvil@czechinno.cz CzechInno, z.s.p.o. Dukelských hrdinů 29/471, 170 00 Praha 7 E: info@czechinno.cz