AROMKA BRNO tradice od roku 1829 od roku 2009 jako AROMKA BRNO,s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Adresa: Ovčárecká 305, Kolín V, Kolín Telefon:
Advertisements

Houbový koláč s parmezánem
Nápoje Člověk potřebuje denně asi 3 litry vody, z toho nejméně 1 litr v nápojích. Nedostatek tekutin se projevuje bolestmi hlavy, suchou pletí a tvorbou.
MÁ TO SMYSL.TŘIDTE ODPAD!
Název projektu Moderní škola Registrační číslo projektu
Výroba MEDOVINY. Nezbytnost včel… V přírodě nezastupitelné – ekologická stabilita 1 včelstvo/rok – 137x větší finanční přínos pro společnost než ve formě.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_17
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
JanáčeK značka pohody „Teprve pivem je žízeň krásná“
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Systém managementu jakosti QMS
CO CO je to SKLIZENO ? Samoobslužná prodejna s opravdovými potravinami PROČ PROČ vzniklo SKLIZENO ? jako odpověď na vzrůstající poptávku zákazníků po potravinách.
UGO.
NÁHRADNÍ SLADIDLA Petra Holbová.
Jak třídit odpad.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
VY_52_INOVACE_ZBP1_5264VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
VY_52_INOVACE_ZBP1_5264VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
VY_52_INOVACE_ZBP1_4064VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
VY_52_INOVACE_ZB03_2264TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
Cizorodé látky v potravinách
Název školy Střední škola obchodně technická s. r. o. Číslo projektu
Okurkovy salát Obrázek:.
Koření.
Návrh opatření ke zlepšení pozice firmy na trhu. Cíl práce stanovit postavení firmy IMPRESS Znojmo, a.s. na trhu zjistit postavení plechovky mezi ostatními.
Ch_052_Sacharidy - disacharidy Ch_052_Přírodní látky_Sacharidy - disacharidy Autor: Ing. Mariana Mrázková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Název školy : Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor : Eva Vavřinová Název materiálu : VY_52_INOVACE_16.
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
Potraviny poživatiny s výživovou (nutriční) a energetickou hodnotou.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: EU peníze středním školám Gymnázium a Střední odborná škola, Podbořany, příspěvková organizace.
POCHUTINY Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: pochutiny, charakteristika, dělení, koření Autor:
Zlepšování podmínek pro výuku technických oborů a řemesel Švehlovy střední školy polytechnické Prostějov registrační číslo : CZ.1.07/1.1.26/
Ing.Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV57 Název školy SPŠ.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV55 Název školy.
Inovace předmětu Gastronomické technologie III (FT6A/2014) Praktické použití nových metod pro výrobu pokrmů Institucionální program UTB Zlín (2014)
Zelenina Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Vinterová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Barviva – pozor na E 102, E 104,E 110,E 120, E 122,E 123, E 124,E 129 E 133, E 151, E 155 Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost dětí.
2 USKUPENÍ BOHEMIA SEKT BOHEMIA SEKT je největším dodavatelem klidných šumivých vín a jedním z předních výrobců lihovin v České republice Výhradní dovozce.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
VÝROBKY Z OVOCE Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: Klíčová slova: výrobky, ovoce,kompot, džem, kandované,
CHEMIE - Disacharidy Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu
Potravinářské zbožíznalství
DOCHUCOVACÍ PROSTŘEDKY
Opakování – sortiment cukrovinek, nečokoládové cukrovinky
Konzervárenská výroba
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Cukr Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Vinterová . Dostupné z Metodického portálu ISSN:  Provozuje.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Výroba dezertních hmot 1
Opakování – Výroba kakaové a čokoládové hmoty
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
KVALITNÍ POTRAVINY PRO ČESKÉ ZÁKAZNÍKY! OTAZNÍKY PŘETRVÁVAJÍ
KVALITNÍ POTRAVINY PRO ČESKÉ ZÁKAZNÍKY! OTAZNÍKY PŘETRVÁVAJÍ
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Využití regionálních surovin jako zdroje antioxidantů pro zvýšení zdravotní prospěšnosti potravin (projekt NAZV, Qj ) Farmářská burza –
Konzervace zeleniny P. Pechová, 2012.
Třené hmoty.
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
Potravinářské zbožíznalství
Potravinářské zbožíznalství
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
Transkript prezentace:

AROMKA BRNO tradice od roku 1829 od roku 2009 jako AROMKA BRNO,s.r.o. navazujeme na dlouhou tradici jihomoravské FRUTY v roce 1990 vzniká samostatný podnik AROMKA BRNO V roce 2009 zavádíme produktovou řadu AROMEX Stěžejní produkty – rumové aroma, konzer.výtažky (okurky,zelenina), potravinářská barviva

AROMKA BRNO SORTIMENT Lihová aromata Konzervárenské výtažky Kořenící emulze Směsi koření Potravinářská barviva – karamely Ocet kvasný 10%, 8%

AROMKA BRNO LIHOVÁ AROMATA -nosičem potravinářský líh -rozsah lihovitosti 20-70% obj. -většina přírodního původu -bylinná, ovocná, rumová Výhody: -snadná aplikace a rozpustnost ve výrobcích -vysoká trvanlivost -malá ztráta senzorických vlastností -použitelnost: lihoviny, cukrářské výrobky, cukrovinky, medovina

AROMKA BRNO KONZERVÁRENSKÉ VÝTAŽKY -aromata určená k ochucování nálevů na okurky, zeleninu, houby, zeleninové saláty -lihovitost 70% obj. -přírodní původ -snadná Výtažek č.I okurky Výtažek č.III zelenina

AROMKA BRNO POTRAVINÁŘSKÁ BARVIVA – KARAMELY -dříve cukrové kuléry -základní surovina – cukr krystal -čtyři základní druhy E150a,b,c,d KARAMEL LIHOVINOVÝ E150a -jednoduchý karamel -použití k barvení lihovin KARAMEL POTRAVINÁŘSKÝ, PIVNÍ E150c -použití k barvení octa, piva, výrobků masného průmyslu, pečiva

AROMKA BRNO PRÁŠKOVÁ AROMATA -určena k ochucování celé řady výrobků -výrobkům dodávají danou chuť a vůni -použití k ochucování vegetariánských výrobků, brambůrek, snacků

AROMKA BRNO KOŘENÍCÍ EMULZE -výrobek ve formě polotekuté emulze – nosič cukr a škrob -výrobky jsou konzervované -mikrobiologicky čisté -stálé v chuti i vůni -snadná aplikace do výrobku

AROMKA BRNO SMĚSI KOŘENÍ -na nosiči – mouka, sůl -jednodruhové i vícedruhové -nejznámější – deko, koření kečup, koření hořčice -snadná manipulace a dávkování -nízký počet MO -standardizace chuti a vůně

AROMKA BRNO POUŽÍVANÉ OBALY -v souladu s evropskými směrnice o materiálech určených pro styk s potravinami PET láhve -objem 1,5-2l

AROMKA BRNO PE kanystry PE kbelíky -objem 5-25l -objem 10kg

AROMKA BRNO PYTLE – papírové, polyethylenové

AROMKA BRNO Velkoobjemové obaly Konve 50l IBC kontejner 1000l

AROMKA BRNO Naši největší odběratelé *HAMÉ *TOMATA SK *FRUTA BOHEMIA *PALÍRNA U ZEL.STROMU *STOCK PLZEŇ *FRUKO-SCHULZ *BUDĚJOVICKÝ BUDVAR *mnoho dalších

AROMKA BRNO Ukázka produktů, u kterých se můžete setkat s našimi výrobky:

AROMKA BRNO Nálev na okurky -vlastní výrobek určený pro konzervaci okurek, zeleniny,hub

AROMKA BRNO Našim zákazníkům nabízíme: Kvalitní výrobky odpovídající požadavkům ISO 9001 Splňujeme požadavky kladené normou ISO 14001 na životní prostředí Vývoj výrobků dle vašich požadavků Stálost chuti a vůně našich výrobků Technologické poradenství