speciality v Pekingu Olympijske hry 2008

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třída: Máloštětinatci, pijavice
Advertisements

CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.07
PRVOUKA 3. ročník Gabriela Mikulková 2012
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
NEJJEDOVATĚJŠÍ ŽIVOČICHOVÉ
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Člověk a jeho svět Ročník.
Příprava drůbeže Osnova: Charakteristika drůbeže Dělení
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Příprava humra červen 2013VY_32_INOVACE_TECH_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Mgr. Jiřina Moravcová a Mgr. Drahomíra.
VYSOCE VĚDECKÝ EXPERIMENT Stojí za to pozastavit se a popřemýšlet nad takovými výsledky …
Příprava vepřových vnitřností
OPAKOVÁNÍ TŘÍDA PLAZI Opakování - pojmy: 1. Společné vyústění trávicí, pohlavní a vylučovací soustavy. Kloaka 2. Čím dýchají plazi? Plícemi 3. Jakou.
Kuřecí se zeleninou a nudlemi
Předmět: Potravina a výživa Ročník: druhý
BE soup 1 Hovězí vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dýňový krém 10,60 Kč / 16,- Kč Čtvrtek.
POZNÁVÁNÍ DRUHŮ PLAZŮ RISKUJ. POZNÁVÁNÍ DRUHŮ PLAZŮ RISKUJ.
Ročník:2. Vzdělávací obor: H/01 Kuchař - číšník Předmět: Nauka o výživě Tematický okruh: Maso. Téma: Hovězí vnitřnosti Jméno autora:Roman Rumler.
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a játrovou rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Fazolová s uzeninou 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Česnečka s brambory 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Gulášová 10,60 Kč / 16,- Kč Úterý.
BE soup 1 Cibulačka s krutony 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Gulášová 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
Hovězí maso Význam : vysoká biologická hodnota barva sytě červená
Úterý BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a fridátovými nudlemi 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Hráškový krém, krutony 16,60 Kč / 21,-Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková polévka 25,- Kč.
Úterý BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a masovými knedlíčky 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 BE – Krémová polévka ze špenátu a sýrem 16,60 Kč / 21,-Kč.
ČTVRTEK Polévka Zeleninový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Jemná zeleninová polévka se smetanou 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Cibulačka 20,- Kč Polévka Brokolicový krém 25,- Kč.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu:
STŘEDA Polévka Hovězí s těstovinami 20,- Kč Polévka Frankfurtská 25,- Kč.
PÁTEK Polévka Slepičí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Krkonošské kyselo 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Špenátový krém 25,- Kč.
Čtvrtek BE soup 1 Hovězí vývar s játrovou zavářkou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Kulajda s houbami 16,60 Kč / 21,-Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí po italsku 20,- Kč Polévka Houbový krém 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Zeleninový vývar s mušličkami 20,- Kč Polévka Selská polévka 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí s kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Hovězí s těstovinou 20,- Kč Polévka Frankfurtská 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Drůbeží vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Květáková 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Kuřecí vývar s drobením 20,- Kč Polévka Hrachová 25,- Kč.
MINUTKY Z TELECÍHO MASA Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: Telecí, maso, příprava,
ÚTERÝ Polévka Drůbeží vývar s drobením 20,- Kč Polévka Bramborová polévka 25,- Kč.
Zeleninový vývar se zeleninou a písmenkami
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
DOCHUCOVACÍ PROSTŘEDKY
speciality v Pekingu Olympijske hry 2008
PÁTEK Polévka Čínská hovězí 20,- Kč Polévka Zelňačka 25,- Kč.
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
BE soup 1 BE soup 2 Česnečka s bramborem Dýňový krém
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Hovězí vývar s játrovou rýží Jemná zeleninová se smetanou
Kuřecí vývar s mušličkami
Kuřecí vývar s mušličkami
Název projektu: Moderní škola
Hovězí vývar s rýží a hráškem
KRÁLIČÍ MASO Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Kuřecí se zeleninou a nudlemi
VNITŘNOSTI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
JEHNĚČÍ A KŮZLEČÍ MASO Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: jehněčí, kůzlečí,maso, složení, tržní části,
TELECÍ MASO Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Hovězí vývar s kapustou BE – Žampionová s řapíkatým celerem a brambory
Slepičí vývar s nudlemi
Zeleninový vývar s písmenkami
Ahoj Čau.
Vnitřnosti Charakteristika a využití Hovězí vnitřnosti
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Za kamarády na východ Slovenska
Rertaurace U císařské cesty Vás zve na Valentýnské menu
BE soup 1 BE soup 2 Česnečka s bramborem Dýňový krém
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Transkript prezentace:

speciality v Pekingu Olympijske hry 2008

Büffet

Obalovaná supí prsíčka Restovaní jemní červi Říční had

Neobalovaní hadi

Psí játra na špízu

Polévka ze psích plic

Polévka z koňských vnitřností

Restovaný blivajz Restovaní štíři Restovaní jemní červi Restované cikády

Restovaní štíři

Obalované ještěrky

Polévka ze psích mozečků

Kalamary a další blivajz

Štíři a restovaní kuchyňští švábi

Restovaní mořští koníci

Hadi a jemní červíci v různých omáčkách

Takže dobrou chuť! Všechny Vás zvu Ahoj v Pekingu