Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SPIRULINA BARLEY + BARLEY
Advertisements

100% sladkovodní modrozelená sinice Arthrospira platensis pěstovaná pod přísným finským dohledem. Velké rozdíly mezi KVALITOU SPIRULINY jsou dány stupněm.
ENERGIE ve výživě koní.
Doping- metody, omezení, negativní účinky a budoucnost
Lidské zdraví a potrava - pokračování
Nově pěstované rostliny a jejich využití
Ganoderma Lucidum zvaná REISHI A Cordyceps
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
15 DŮVODŮ, PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO!
“Jak si zajistit dlouhodobé zdraví a ideální váhu“
Ganoderma: Královna léčivých rostlin DXN. GANODERMA (LINGZHI) – Úžasná léčivá rostlina V Číně ji už po tisíciletí považují za zázračnou léčivou rostlinu.
„EU peníze středním školám“
Fytogel «Slaviton» vylepšená receptura:
zdraví, věčnost, svobodu, radost a zábavu
Zdravá výživa aneb výživou ke zdraví.
VÝZNAM CUKRŮ VE VÝŽIVĚ.
Zelinářské zahrady.
DETOXIKACE – očista organismu
ZDRAVÍ “Jak si zajistit dlouhodobé zdraví a ideální váhu“ Průvodce Vaším zdravím.
HOBITI.
Trávicí soustava III. Játra (hepar) - centrální orgán metabolismu, největší žláza v těle (1,5 kg) - napojena na tělní oběh a na oběh ze střev - vrátnicová.
Sloučeniny v organismech
jméno autora Mgr. Eva Truxová název projektu
16.1 Jaké živiny jsou obsaženy ve stravě?
Celer.
BÍLKOVINY.
MultiVita pomáhá s chutí růst Ing. Radka Šimánková Manažerka značky Rama.
15 DŮVODŮ PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO Čerstvě naražený ležák není jen chutný,ale i zdravý. Pivo obsahuje fůru vitamínů (hlavně skupiny b) a kopu minerálů.
IMMUBLEND.
„Sami“ si vybíráme cestu zdraví nebo nemoci..
Superfoods superpotraviny.
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
Riskuj Lidské tělo Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Monika Dudová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Zelené úterý Jazykový rozbor. Určete v souvětí slovní druhy. (kartičky) Za zelenou barvu rostlin odpovídá chlorofyl, který pohlcováním slunečního světla.
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
Zdravá výživa VY_52_INOVACE_119.
Eternity FuCoyDon SpectraMaxx
pro podporu zažívacího traktu
Název školy: D ě tský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, p ř ísp ě vková organizace T ř ebívlice Autor:
Kouzlo bylinek:. Vratič obecný: Účinky: antibiotické protirevmatické odpuzuje hmyz Sběr: nať, květ Příklady použití: Mast-na nehojící se rány jako antibiotikum.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Stránská Alena NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_Př - výživa a zdraví TEMA:
Acai Černá třešeň Červená řepa Zelené jablko Hruška Rakytník Malina Brusinky Granátové jablko Borůvky Maqui.
ČOKOLÁDA A JEJÍ PUTOVÁNÍ PO TĚLE Biologicko-chemický projekt.
Vliv alkoholu na zdraví člověka. cílová skupina: střední školy anotace : vliv alkoholu na zdraví člověka klíčová slova : fetální alkoholový syndrom autor:
TRÁVICÍ SOUSTAVA II Hltan, jícen, žaludek, tenké střevo, slinivka břišní, játra, tlusté střevo.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Lumír.
Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace VY_32_INOVACE_04_PR_ZÁKLADNÍ SLOŽKY POTRAVY.
Antioxidanty  Antioxidanty jsou látky, které zabraňují oxidačním procesům probíhajícím v našem těle  Oxidační procesy v těle vyvolávají volné radikály.
Mikroživiny jsou vedle makroživin (sacharidy, tuky, bílkoviny) nezbytnou částí našeho jídelníčku. minerály Mikroživiny jsou tvořeny vitamíny. Tyto látky.
Citrony Limetka Pomeranče Šípky – Rose Hips Acerola Hesperidin Rutin.
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
Předmět:chemie Ročník: 3. ročník učebních oborů Autor: Mgr. Martin Metelka Anotace:Materiál slouží k výkladu učiva o vitamínech. Klíčová slova: vitamíny,
DĚJE V TRÁVICÍ SOUSTAVĚ
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Potrava člověka Úkol: Na obrázku jsou některé zdroje živin, rozděl je na zdroje cukrů, tuků a bílkovin.
Živina Funkce (dle schválených tvrzení) Významný zdroj Vitamin A
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_JABLKO Výchova.
Zelinářské zahrady.
Polysacharidy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
15 DŮVODŮ PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Mouky. Mouka pšeni č ná -Obsahuje LEPEK -Nejpoužívanější mouka -Je ochuzena o vlákninu, minerální látky a vitamíny -Vyrábí se z vnitřní části obilky Typy.
Transkript prezentace:

Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen

zlepšuje okysličení krve má silný protivirový a protimykotický účinek normalizuje hladinu hemoglobinu v těle přispívá k čištění žil a cév je ochráncem proti volným radikálům působí na záněty kůže a cév

snižuje pocit hladu a chuti na sladké pomáhá velice silně v redukčním programu zlepšuje funkci střev, podporuje zdravé trávení přispívá k rovnováze inzulínu a glukózy působí na srdce a játra díky draslíku je zdrojem vitaminů, minerálů a aminokyselin

je sladkovodní řasa a důležité prebiotikum pomáhá likvidovat těžké kovy v těle zlepšuje funkci střev, podporuje zdravé trávení podporuje detoxikaci organismu je zdrojem vitaminů, minerálů a aminokyselin působí na zdravý růst a dělení buněk

je pomocníkem při podpoře srdce a cév pomáhá zlepšovat kvalitu vlasů a nehtů zlepšuje funkci střev podporuje detoxikaci těla je zdrojem vitaminů, minerálů a aminokyselin působí na zdravou sexuální energii

je pomocníkem na rovnání pH v těle pomáhá zlepšovat kvalitu vlasů a nehtů zlepšuje funkci střev a je také prebiotikem podporuje detoxikaci organismu je zdrojem vitaminů, minerálů a aminokyselin působí na zrychlení regenerace organismu

Asi to nejdůležitější u tohoto produktu bude, že je velice silným pomocníkem v prevenci RAKOVINY TLUSTÉHO STŘEVA! Pokud je zelená symbolem zdraví, tak po GREEN PUU STAR bude zeleno v celém našem těle.