Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

100% sladkovodní modrozelená sinice Arthrospira platensis pěstovaná pod přísným finským dohledem. Velké rozdíly mezi KVALITOU SPIRULINY jsou dány stupněm.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "100% sladkovodní modrozelená sinice Arthrospira platensis pěstovaná pod přísným finským dohledem. Velké rozdíly mezi KVALITOU SPIRULINY jsou dány stupněm."— Transkript prezentace:

1

2 100% sladkovodní modrozelená sinice Arthrospira platensis pěstovaná pod přísným finským dohledem. Velké rozdíly mezi KVALITOU SPIRULINY jsou dány stupněm kontaminace. Finové mají ty nejvyšší normy kvality a není možné, aby tato spirulina byla kontaminovaná, jako tomu je u jiných, nedefinovatelných zdrojů. NASA zjistila, že 1 gram spiruliny (3 tablety Spirdietabsu) obsahuje obdobný souhrn živin jako tomu je v 1 kilogramu zeleniny!

3 Spirulina a antivirová aktivita Zastavuje reprodukci viru Jak funguje zastavení viru? a) Při útoku na buňku se virus nejdříve připoutá k buněčné membráně. b) Díky spirulině vir ale nemůže překonat buněčnou membránu, aby infikoval buňku. Díky tomu je virus „ve slepé uličce“ a nemůže dojít k replikaci. Spirulina a protinádorové účinky Spirulina může předejít či potlačit rakovinu u lidí a zvířat. Některé běžné druhy rakoviny jsou považovány za důsledek poškození buněčné DNA. Spirulina umí „opravit“ syntézu DNA.

4 Spirulina a imunitní systém Schopnost stimulovat a udržovat imunitní systém. Zvyšuje se schopnost těla vytvářet nové krvinky. Urychluje produkci protilátek chránících proti invazi bakterií. Reguluje klíčové buňky (T-lymfocyty, makrofágy, B-buňky, NK buňky) a orgány. Spirulina a fykocyanin Má vliv na kmenové buňky nacházející se v kostní dřeni (kmenové buňky jsou něco jako „prarodiče“ bílých a červených krvinek). Potlačuje vznik nových kolonií nádorových buněk a ničí existující kolonie rakovinných buněk.

5 Spirulina a další užitky Podporuje výrazným způsobem růst zdravé střevní flóry. Vynikajícím zdrojem RNA (tzn. např. učení, školení a tréninky paměti vyčerpávají z mozku RNA, rozžvýkat, polknout min. 2 tbl. Spiruliny – za krátkou dobu se tělo i mozek cítí opět svěže a může přijímat další informace). Spirulina funguje jako silný antioxidant. Pomocník při snižování krevního tlaku. Užitečná nejen pro lidi, ale i pro zvířata a rostliny. Vhodná pro vegetariány, rekonvalescenty, při těhotenství.


Stáhnout ppt "100% sladkovodní modrozelená sinice Arthrospira platensis pěstovaná pod přísným finským dohledem. Velké rozdíly mezi KVALITOU SPIRULINY jsou dány stupněm."

Podobné prezentace


Reklamy Google