Evropská kampaň „Zdravé pracoviště“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Radost pod modrou oblohou I.kategorie(3.,4.,5.roč.)
Advertisements

1.ročník celostátní výtvarné soutěže
Kancelář Rady vlády pro záležitosti romské komunity při Úřadu vlády Agentura pro odstraňování sociálního vyloučení v romských lokalitách České Budějovice.
Projekt č. 4 Mediální a osvětové nástroje kultivace lidských zdrojů
Kadeřnická soutěž „Glamour – Kouzlo krásy“ 2013
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
CZ.1.07/2.3.00/ Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Výzkumný záměr VÚBP, prosinec 2006 Výzkumný záměr 2004 – 2010 BOZP – zdroj zvyšování kvality života, práce a podnikatelské kultury.
PODPORA VÝCHOVY ŽÁKŮ K OCHRANĚ PŘED RIZIKY A K BEZPEČNÉMU CHOVÁNÍ Výzkumný ústav bezpečnosti práce, v.v.i.
7. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
VLIV ZMĚN SVĚTA PRÁCE NA KVALITU ŽIVOTA 2005 – 2008 Moderní společnost a její proměny Seminář k výzkumu na úseku BOZP
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
K MEZINÁRODNÍMU DNI ZVÍŘAT 2014
ČESTICKÝ BRAMBOR Slavnostní vyhlášení XVIII. ročníku dětské literární a výtvarné soutěže na téma TAJEMSTVÍ VESMÍRU proběhlo v sále.
Prezentace Centra MU pro klinicky orientovaný výzkum kvality života (CEQOL) Marek Blatný PSU AV ČR & PSU FF MU Tomáš Kepák KDO FN Brno & LF MU Brno, 21.
TÉMA SOUTĚŽE 1.MÍSTO - MARKÉTA PŘIKRYLOVÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA MORAVSKÁ TŘEBOVÁ – ul.PALACKÉHO KATEGORIE I TŘÍDA + ODPOVÍDAJÍCÍ ROČNÍKY GYMNÁZIA KATEGORIE.
VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ VÝTVARNÁ SOUTĚŽ K MEZINÁRODNÍMU DNI ZVÍŘAT 2012.
Elektronická Zdravotní Knížka: využití v medicínské praxi Praha, , Michal Dvořák, Tomáš Staněk.
Společně proti úrazům ve městě Chrudim. Zdravé město Chrudim  Zdravé město od roku 2001 – vstup do NSZM ČR  Podpora zdraví (soulad psychické, fyzické.
Místní Agenda 21 Hodnocení místní udržitelnosti v ČR Ing. arch. Marie Petrová Hradec Králové, 18. února 2014.
Vzpomínka k mezinárodnímu dni BOZP a informace k aktivitám Evropské agentury pro BOZP v roce 2007 RNDr. Sedlák, ředitel odboru bezpečnosti práce a pracovního.
Martin Gillár 4. října 2012 Do práce na kole. Nantes, Francie foto (c) Radka ŽÁKOVÁ (cykloRADKA),
Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Devátá třída …už vás opouští….
TÉMA SOUTĚŽE 1.MÍSTO - PETRA JEŘÁBKOVÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA MORAVSKÁ TŘEBOVÁ – ul.PALACKÉHO KATEGORIE I TŘÍDA + ODPOVÍDAJÍCÍ ROČNÍKY GYMNÁZIA KATEGORIE.
II. kategorie 1.místo - Milan Bílý, Jaromír Bílý, Patrik Fontoš Dětský domov Volyně 2.místo - David Makas, ZŠ a MŠ Vacov 3.místo - Jiří Jaroš, ZŠ Dukelská,
2. I NFORMAČNÍ ZDROJE V OBLASTI BOZP Ing. Lucie Václavková.
EVROPA VE ŠKOLE 2015 Český Krumlov
Spolupráce na tvorbě Regionálních inovačních strategií Podpora konkurenceschopnosti krajů CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Mgr. Lucie.
Nástroje daňových úlev
Střední škola Bohumín Základní škola Český Těšín.
Miroslav Nečas Tomáš Vybíhal
Dej na sebe pozor, mami, dej na sebe pozor, tati!“ Výzkumný ústav bezpečnosti práce, v.v.i. a Ministerstvo práce a sociálních věcí jako součást Evropské.
Prvá študentská vedecká konferencia v odbore špeciálna pedagogika a liečebná pedagogika ŠTUDENT NA CESTE K PRAXI Analýza podpůrných opatření a poradenských.
© NSZM ČR1 Národní síť Zdravých měst ČR Mezinárodně certifikovaná asociace měst, obcí a regionů - realizátorů místní Agendy 21 a Projektu Zdravé město.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/ Partner 19 Střední škola polytechnická,
Postavení osob na trhu práce dle nejvyššího dosaženého vzdělání 1. prosince 2014 Z0027 Geografická analýza trhu práce.
Výtvarná soutěž „STRAŠÁK STRES“ Výzkumný ústav bezpečnosti práce, v.v.i., uspořádal jako součást Evropské kampaně „Zdravé pracoviště“ celostátní.
POŘÁDÁ 27.BŘEZNA SE V MORAVSKÉ TŘEBOVÉ SEŠLA POROTA, ABY ROZHODLA O VÍTĚZÍCH SOUTĚŽE ČLENOVÉ POROTY: ČLENOVÉ POROTY: Mgr. PETR VÁGNER – ředitel.
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ Aktualizace dne:
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Místní Agenda 21 MŽP a PS MA21 RVUR Ing.arch. Marie Petrová PS URROU,
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045 Autor: Mgr. Andrea Filípková Název : VY_32_INOVACE_14/12_VLÁDA__MINISTŘI_PREZIDENT Téma: Vláda, ministři,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PARDUBICE - SPOŘILOV AUTOR: MGR. LENKA POZDĚNOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_VÝVOJOVÉ PORUCHY UČENÍ I_14. PODSTATNÁ JMÉNA II TÉMA: PODSTATNÁ JMÉNA.
Katedra sociální práce a sociální politiky Katedra sociální práce a sociální politiky.
3. jednání řídícího výboru
Plán PR a marketingové a propagační kampaně
Základní škola Katusice, okres Mladá Boleslav a Okresní myslivecký spolek Mladá Boleslav vyhlašují výsledky výtvarné soutěže pro žáky základních.
Dotace Jihomoravského kraje Vodní záchranné službě Českého červeného kříže 10. srpna 2011.
Dětské dopravní hřiště Městské policie
Národní programy VaV v gesci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 28. června 2007.
Cesta rozvoje středních škol v Jihomoravském kraji
Ministerstvo zemědělství ČR, EPOS - spolek poradců v ekologickém zemědělství ČR, Výzkumný ústav mlékárenský Milcom a.s.Praha, Výzkumný ústav chovu skotu.
EURATOM: základ evropské spolupráce
Evropský průzkum o nových a nastupujících rizicích v podnicích: ESENER-2 Zásadní zjištění v České republice Pardubice, 9. října 2017 Daniela Kubíčková.
Představení senátorů Akademického senátu FZS
ROBOTTRANSFÉR Mgr. Kateřina Hořejší.
Výtvarná soutěž „STRAŠÁK STRES“
Zrealizované projekty z Fondu pro vnější hranice v rámci ročních programů FVH 2007, ročního programu FVH 2008 realizovaných v roce 2009.
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ projekt je realizován z Evropské unie, Evropského.
Obecná ekonomie STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Správným směrem 5_Litoměřice 2017 Litoměřice
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
ČISOK a česko – izraelská spolupráce v oblasti inovací
Dětské dopravní hřiště Městské policie
Transkript prezentace:

Výtvarná soutěž „CESTA DO BUDOUCNOSTI: NEJLEPŠÍ PRACOVNÍ ŽIVOT PRO KAŽDÉHO“ Evropská kampaň 2016-2017 „Zdravé pracoviště“ Organizátor: Výzkumný ústav bezpečnosti práce, v.v.i. Záštita: Ministerstvo práce a sociálních věcí Spolupráce: Evropská agentura pro BOZP

5. místo, I. kategorie: 6-10 let Těžba nerostů v budoucnosti Tomáš Jírovec ZŠ Kravsko Těžba nerostů v budoucnosti

4. místo, I. kategorie: 6-10 let Adriana Vávrová ZŠ a MŠ, Náves, Šaratice Aby lidé neměli hlad

3. místo, I. kategorie: 6-10 let Denisa Wetterová ZŠ, Moravská, Králíky Mlékárna

2. místo, I. kategorie: 6-10 let Berenika Tóthová ZŠ, Masarykovo nám. Lužná Zásah hasičů v budoucnosti

1. místo, I. kategorie: 6-10 let Zdeněk Miko ZŠ a SŠ obchodu, řemesel a služeb, Trmice Hajný s pomocníkem krmí zvěř

5. místo, II. kategorie: 11-16 let Kristýna Fantová ZŠ, Tuháčkova, Brno Kancelář

4. místo, II. kategorie: 11-16 let Lucie Golová ZŠ E. Zátopka, Kopřivnice Zvířecí vědecká laboratoř

3. místo, II. kategorie: 11-16 let Policejní identifikační brýle Daniel Čihák ZŠ a MŠ Dolákova, Praha 8 Policejní identifikační brýle

2. místo, II. kategorie: 11-16 let Speciální MŠ, ZŠ a PŠ Pardubice Sarah Horváthová Speciální MŠ, ZŠ a PŠ Pardubice Robot cukrář

1. místo, II. kategorie: 11-16 let Michaela Minaříková ZŠ, U Červených Domků, Hodonín Sklizňová česací chobotnice pro jablečné plantáže

Mimořádná cena ředitele VÚBP, v.v.i. Kristýna Košárková, ZŠ a MŠ Hlavní, Dolní Životice Robotická relaxační hudba ve výrobě