UNIVERZITNÍ OXFORD S VÝUKOU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

Poznávací zájezd A n g l i e s cestovní kanceláří.
Spojené království Velké Británie a Severního Irska
ANGLIE 2001 / JAZYKOVÝ POBYT
10 nej z královské Anglie den Londýn.
Markéta Horáková Kvinta B
královské město na Temži
Londýn, Oxford, Brighton, Eton
Zájezd do Velké Británie Konečně jsme na trajektu a loučíme se s francouzským přístavem Calais.
Spojené království Velké Británie
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Londýn 2008 Zájezd Adély Koubové. Začátkem roku 2008 jsem se svojí rodinou navštívila již podruhé krásné město Londýn. Tento výlet byl opět o návštěvě.
Bára Kahánková Nikol Košíková Natálie Nytrová
3.5. – Zájezd do Londýna. První den :  V osm hodin jsme se sešli ve škole. Jen co jsme zkontrolovali potřebné věci, vyrazili jsme o půl desáté.
MÝMA OČIMA TEREZA NEDVĚDOVÁ studentka primy Anglie / výlet
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_95.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
ANGLIE
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU: Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO.
Označení DUM Pl - DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
LONDÝN.
Téma hodiny: Spojené království Velké Británie a Severního Irska
London – test Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila Kameníková.
Cestovní ruch Velké Británie a Irska
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. LONDON - the capital of Great Britain.
London – Westmister Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila Kameníková.
ZÁJEZD DO ANGLIE A PAŘÍŽE 18. – 24. BŘEZEN den – PAŘÍŽ začali jsme samozřejmě na Eiffelovce.
Velká Británie - pracovní list - řešení Jméno autora: Mgr. Jan Vajner
Mgr. Alena Miklíčková. * Obrázky určené k popisu a srovnání * Soubor otázek k diskusi na dané téma * Jednotlivé otázky s ukázkami slovní zásoby * Zadání.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: AJ164 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Great Britain, The United Kingdom NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8 ČÍSLO PROJEKTU:
I. ZŠ ZRUČ NAD SÁZAVOU LONDÝN + HASTINGS A OKOLÍ 21. – 25. října 2015
Birmingham – ERIKA BOUCHARECHASOVÁ
Birmingham Anna Kolářová
Elektronické učební materiály - II. stupeň Anglický jazyk Autor: Petra Skotnicová Buckingham Palace Oxford Street Buildings of Parliament Downing Street.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. David Rohusch NÁZEV:VY_32_INOVACE_04B_08_London TEMA:Geografie ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
Anglie je největší a nejlidnatější země Spojeného království Velké Británie a Severního Irska.
IRSKO 2015 ÉIRE. KDY: ÚČASTNÍCI: SRPNA 2015 CÍL: KURZ OBECNÉ ANGLIČTINY.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Velká Británie Tereza Pavličková. Warwick castle  Hrad Warwick je památkově chráněný středověký hrad ve Warwicku  Hrad byl velmi krásný ale krajina.
VII.A Exkurze Anglie ZŠ HORNÍ POLICE. Rozpis ceny – 6260 Kč Doprava Praha – Londýn a zpět Doprava po Anglii Ubytování Vstupy STUDENT AGENCY 1690 Kč Florenc.
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR:Lenka Hrnčířová VY_32_INOVACE_19_Konverzace v Aj 6. ročník_London Téma:London CZ.1.07/1.4.00/
Londýn. Základní fakta Londýn je hlavní město Spojeného království Londýn má kolem 7 milionů obyvatel Londýn se skládá ze 3 částí: a)Město Londýn b)Město.
Název školy: ZŠ štětí, Ostrovní 300 Autor: Lenka Pizúrová Název materiálu: VY_32_INOVACE_AJ.8.08_welcome_to_london Název: Welcome to London Vzdělávací.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_ 129.ANJ.34 Sightseeing of London.
Anglie Natálie Kováčiková Anna Valíčková. Proč jsme vůbec jeli do Anglie? Do Anglie jsme cestovali díky projektu Čtení a cizí jazyky zajímavě Potkali.
Studijně-poznávací zájezd do
Birmingham 16. dubna 2016 – 14. května CZ01-KA
Londýn Class 4 Eva Andrýsková,ZŠ Polešovice
QUIZ - LONDON.
Jonáš Junek & Vlastimil Urban
Spojené království Lukáš Vicherek.
Hlavní město Spojeného království Velké Británie a Severního Irska
ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kolín V., Mnichovická 62 AUTOR: Hana Řebíčková
LONDON P L A F A C M E O S U S.
London Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
AUTOR: Mgr. Ilona Jurčeková NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_AJ_11
Autor: Mgr. Kateřina Suková
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace
zpracovaný v rámci projektu
Autor: Mgr. Dana Šteflová Název : VY_32_INOVACE_6A02Aj5_London
Projekt Leonardo da Vinci Londýn 2012
London Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Z. Křížová Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
STUDIJNÍ A POZNÁVACÍ ZÁJEZD BOGNOR REGIS ANGLIE – ZŠ Na Habru Hořické gymnázium SPŠ sochařská a kamenická BOGNOR REGIS, ŠKOLA, JÍDLO.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL: VY_32_INOVACE_01_Aj7_77
Transkript prezentace:

UNIVERZITNÍ OXFORD S VÝUKOU

STUDIJNĚ-POZNÁVACÍ ZÁJEZD KDY: KDO: „VYVOLENÍ“ STUDENTI SŠTD PEDAGOGICKÝ DOZOR:

PROGRAM: KDE: UNIVERZITNÍ MĚSTO OXFORD 9 HODIN VÝUKY ANGLICKÉHO JAZYKA + SPOOOOUSTU PAMÁTEK

DĚCKA, ALE VRACEJTE TY PODŠÁLKY, JO… DOPRAVA Cestovali jsme luxusním zahraničním autokarem DĚCKA, ALE VRACEJTE TY PODŠÁLKY, JO… Jasně, Karle!

A v Calais nás čekal TRAJEKT… Lepší, než Eurotunel

ŠKOLA Absolvovali jsme 9 hodin výuky anglického jazyka poblíž samého srdce univerzitního města Oxford I‘ve got my diploma!

A ve zbytku času poznávali … London

HYDE PARK OXFORD STREET CHINATOWN LONDON TUBE WESTMINSTER ABBEY PICCADILLY CIRCUS GREENWICH TOWER BUCKINGHAM PALACE LONDON EYE

STONEHENGE

Dům Williama Shakespeara STRADFORD upon AVON Dům Williama Shakespeara

OXFORD

WARWICK CASTLE

Shrnutí…. Byl to úžasný výlet!!! Zlepšili jsme si mluvenou i psanou angličtinu. Naučili jsme se něco o anglické kultuře. Seznámili jsme se s fajn lidmi. Navštívili jsme spoustu krásných památek. Vyzkoušeli jsme si bydlení v anglické rodině.