prof. Ing. Jiří Balík, CSc. Narozen: 30. listopadu 1953 Průběh praxe

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vědecký výbor fytosanitární a životního prostředí (prezentace člena) Mgr.S.Sýkorová,CSc. VÚRV Praha, Oddělení šlechtitelských metod.
Advertisements

Doktorské studium na AF
Netradiční role vysokých škol při podpoře exportu Ing. Viktor Vojtko, Ph.D. Proděkan pro zahraniční vztahy Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Vědecká rada Václav Votava proděkan pro VaV.
ZAHÁJENÍ mezinárodní vědecké konference ICOLLE 2013
Kulatý stůl ČSVTS Věda, výzkum a inovace v letech 2014 – 20 České inovační partnerství 23. června 2014.
Rektor Zdroj:
VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. Praha Uhříněves.
MEZINÁRODNÍ VZTAHY Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
ŠKOLA A ZDRAVÍ PRO 21. STOLETÍ VÝZKUMNÝ ZÁMĚR MSM Pedagogická fakulta Masarykovy univerzity Začátek řešení: leden 2005 Řešitel: Evžen ŘEHULKA.
ZAHÁJENÍ DOKTORSKÝCH STUDIÍ 2011/2012
Studium v zahraničí pro studenty FBMI v akademickém roce 2008/2009.
Spolupráce ČR - Slovinsko v aplikované výpočetní geometrii v rámci projektů Kontakt v l Řešitelé : Doc.dr.ing.Ivana Kolingerová, Západočeská univerzita,
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
Projekt FRVŠ 1547/2007/E/b Budování digitální knihovny starých a vzácných dokumentů Řešitel: Ing. Věra Svobodová Ústav vědecko-pedagogických informací.
Ústav pedagogických věd
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
„Finanční řízení podniku“ Doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Mobilita Róbert Marušák Katedra HÚL. Mobilita doktorské studium celé část Postdoctoral Cíl mobility studium výzkum.
Mendelova univerzita v Brně (P 2) MENDELU
Centrum rozvoje venkova Olomouckého kraje 13. listopadu, hotel FIT v Přerově Výroba, zpracování a využití biomasy.
Program – TRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ Zahájení doc. Ing. Pavel Ryant, Ph.D. (proděkan AF MENDELU) Doktorské studium na Agronomické.
Soukromé vysoké školy do Akreditaci získalo celkem41 SVŠ reálně působí40 SVŠ 1 SVŠ se spojila s VVŠ.
Mezinárodní spolupráce komise IVIG v roce 2006 Seminář IVIG, 21. září 2006 Ludmila Tichá, ČVUT v Praze Fakulta strojní, Ústřední
1 GAČR, FRVŠ Dagmar Malá Grantová agentura České republiky  Standardní projekty  Postdoktorské projekty  Mezinárodní projekty.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT. Charakteristika studijního programu „Účetnictví a daně“ Ekonomika a management Studijní obor je nabízen v rámci.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Doktorské studium na AF
Vědecká prezentace v botanice a zoologii Eva Řehulková.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Katedra informačních systémů PhDr. Pavel Pavlík, Ph.D. Kolegium děkana - 5. května 2009 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální.
ŽIVOTOPIS JAROMÍR ŠTŮSEK  Datum narození:  Místo narození: Vsetín  Národnost: česká  Adresa bydliště: Litvínovská 591, Praha 9 –
Koncept praxí a stáží1 MODEL PRAXÍ A STÁŽÍ Úvodní setkání pro studenty magisterského stupně.
Ekonomická fakulta Úvodní soustředění 1. ročníků 2013/2014.
KATEDRA PRÁVNÍCH OBORŮ, ŘÍZENÍ A EKONOMIKY MARTIN ŠIMÁK KOLEGIUM DĚKANKY 8. ČERVNA 2012 Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální.
Výzkum a vývoj A NĚKTERÉ DALŠÍ SOUVISLOSTI…. Výzkum a vývoj v ČR  Rada vlády pro výzkum, vývoj a inovace  Zákony, týkající se VaV  Informační systém,
Financování Národního programu GZ pro výživu a zemědělství 2016 Rada genetických zdrojů rostlin, VÚRV, Ing. Vlastimil Zedek, Ministerstvo zemědělství.
Prof. Ing. Vilém Podrázský, CSc. – představení kandidáta nar , Havlíčkův Brod, ČR, ženatý, bezdětný Zaměstnání, akademické funkce: 2003, 2006,
Prof. Ing. Cyril Höschl, Dr.Sc.. Cyril Höschl se narodil v Klatovech. Cyril Höschl se narodil v Klatovech. Vystudoval v Praze na Vysoké.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra ošetřovatelství březen 2009.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Zemědělský odbor při České vysoké škole technické v Praze 1920Vysoká škola zemědělského a lesního inženýrství při ČVUT v Praze 1952Vysoká škola.
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
DOTACE A TRANSFERY Z ÚČETNÍHO HLEDISKA A JEJICH VLIV NA HOSPODAŘENÍ
Informační zdroje v zoologii Zoological resources of information
Katedra filozofie a etiky v pomáhajících profesích
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Elektronický archiv v ÚMV
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK)
DSP Speciální pedagogika Marie Vítková
hodnocení a financování výzkumu, vývoje a inovací
Národní programy VaV v gesci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 28. června 2007.
SHROMÁŽDĚNÍ AKADEMICKÉ OBCE FSV UK
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
Doktorské studium na FLD
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Výuka architektonického navrhování v prvním ročníku
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Hlavní řešitel: prof. Ing. Jiří Kraft, CSc.
- aplikace pro vyhledávání vědecko- výzkumných výzev
Ukázka prezentace LF MU v jednotném vizuálním stylu MU
Transkript prezentace:

prof. Ing. Jiří Balík, CSc. Narozen: 30. listopadu 1953 Průběh praxe 1973 – 1978 Agronomická fakulta VŠZ v Praze 1979 – 1982 doktorské studium na katedře agrochemie a výživy rostlin (KAVR) AF VŠZ 1982 – 1994 odborný asistent na KAVR ČZU v Praze 1994 – 2001 docent na KAVR ČZU v Praze od 2001 profesor na KAVR ČZU v Praze (pro obor agrochemie a výživa rostlin) 1997 – 2000 proděkan pro pedagogickou činnost na AF 2000 – 2003 prorektor ČZU pro vědecko-výzkumnou činnost od 2003 prorektor ČZU pro školní podniky a styk s odbornou veřejností od 2001 vedoucí KAVR FAPPZ ČZU v Praze

Oborové rady pro doktorské studium Obecná produkce rostlinná - předseda na FAPPZ ČZU v Praze Obecná produkce rostlinná, program Fytotechnika AF MZLU v Brně Zemědělské fakulta JU České Budějovice Členství ve vědeckých radách ČZU v Praze FAPPZ ČZU v Praze Zemědělská fakulta JU České Budějovice Vědecká rada odboru agroekologie VÚRV Praha – Ruzyně, v.v.i. Mezinárodní vědecké organizace International Society of Trace Elements and Biogeochemistry European Society for Agronomy International Fertiliser Society Gesellschaft für Pflanzenbauwissenschaften Deutsche Gesellschaft für Pflanzenernährung Rada instituce Rada Výzkumného ústavu rostlinné výroby Praha – Ruzyně, v.v.i.

Publikační činnost Počet vědeckých prací citovaných ve Web of Science 78 Počet citací dle Science Citation Index 195 Hirschův index 9 Počet příspěvků na mezinárodních konferencích 135 Počet příspěvků na ostatních konferencích 203 Počet odborných prací 28 Počet knih a monografií 8 Řešitel výzkumných projektů GA ČR 1 NAZV 5 Suma získaných finančních prostředků 15 105 000 Kč

Vybrané zahraniční dlouhodobé stáže Rheinische Fridrich-Wilhelms-Universität Bonn Justus-Liebig-Universität Giessen Universität für Bodenkultur Wien Humboldt Universität zu Berlin Ústav půdoznalství a fotosyntézy AV SSSR, Puščino na Oke Rozsáhlá přednášková činnost pro zemědělskou praxi Odborný garant konferencí Racionální použití hnojiv Spoluřešitel národních a mezinárodních výzkumných projektů GA ČR ▪ NAZV ▪ MPO ČR ▪ MŽP ČR ▪ FRVŠ EUREKA ▪ COST ▪ Socrates/Grundtvig Finanční mechanismus EHP a Norský finanční mechanismus Suma získaných finančních prostředků – 38 542 000 Kč Nejsou zde uváděny rozvojové projekty MŠMT a další projekty, jejichž řešení vyplývá z funkčního zařazení na místě proděkana nebo prorektora ČZU a dále výzkumný záměr FAPPZ.