DESTINAČNÍ AGENTURA KRUŠNÉ HORY

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Skupina 1 Vize přestane být snem… KONCEPCE REVITALIZACE MĚSTA AŠ.
Advertisements

Cíl této brožury je podat ve stručné formě a z praktického pohledu základní informace o sledování růstu dítěte, zjištění jeho odchylky, určení příčiny.
LÉTO NA SEVERU Městské informační centrum Liberec Barbora Celerýnová Hotel Jalta
JARNÍ CYKLOJÍZDA PO KRUŠNOHORSKÉ MAGISTRÁLE TERMÍN: MÍSTO: LESNÁ V KRUŠNÝCH HORÁCH POPIS: FÉROVÁ SNÍDANĚ, BOTHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM, SOUTĚŽE.
Turistický region Český ráj a jeho nabídka 18 Turistický region Český ráj a jeho nabídka Setkání podnikatelů cestovního ruchu Libereckého kraje.
Hlavní akce v areálu zámku a Barok pas 2016 Zažijte Zámek ve Žďáru nad Sázavou.
, Kadaň – Ústecký kraj. Praha Nové logo.
Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11 JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU INFORMACE O ČINNOSTI.
Pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje 10. setkání středa 8.října 2008 Radniční sál BOUZOV.
Spolupráce Odboru sociálně-právní ochrany dětí Magistrátu města Karviné s poskytovateli sociálních služeb.
Nadace Jihočeské cyklostezky Vltavská cyklistická cesta – produkt CR.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION
Spolupráce NNO, škol a měst/obcí aneb globální témata a aktivní občanství jako běžná součást vzdělávání na všech úrovních.
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Soutěž o informační centrum roku. Čtyři roky úspěšné spolupráce První soutěž ve spolupráci s vydavatelství VLTAVA- LABE-PRESS proběhla v roce 2009 Od.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
„Devadesátka“. Cíl projektu Projekt „Devadesátka“ je zaměřen na oslavu 90. výročí založení školy v Konstantinových Lázních Cílem je seznámit žáky i širokou.
Studentské aktivity ZSF JU 2010/2011 Anna Staníková místopředsedkyně AS ZSF JU místopředsedkyně SR JU studentka 3 RPBP.
Děčín - město bez bariér (?). Komunitní plánování KOORDINAČNÍ SKUPINY Senioři OZP (Osoby ze zdravotním postižením) Rodiny v krizi Osoby v krizi.
Dětská cena prevence kriminality O projektu Dětská cena prevence kriminality (DCPK) je preventivní vzdělávací projekt, který formou soutěže pro školní.
PREZENTACE aktivit MC KAŠPÁRKOV o.s., v roce 2013 Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
OSTRAVA AUTOR: MICHAL GŘEŠEK. Poloha města MAPA MĚSTA Praha 380km Slovensko 50km 15km Polsko D1.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Sekce pro školy a neziskovky Gabriela Kaločová
MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO RODINU INSPIROMAT 12. DUBNA 2012.
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
Prostor pro změnu. Historie a poslání  Ponton působí v Plzni od roku 1996 a v Příbrami od roku  Posláním Pontonu je aktivně rozvíjet děti a mladé.
 Projekt Pohádkový rok je zaměřen na klasické české pohádky, známé i méně známé.  Cílem je vzbudit v dětech větší zájem o čtení, zájem o pohádky, aby.
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
Oficiální logo SPP Oficiální logo SPP 2017.
KAM po Česku Travel EYE OPEN Czechia Pražský přehled kulturních pořadů KAM na výlet speciál KAM edition.
Venkovská tržnice III - mezinárodní projekt spolupráce: MAS Region Pošembeří, Krajina Srdce, Lužnice, Nepomucko, Sokolovsko, Nad Orlicí a MAS.
Lyžařské běžecké trasy
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
INFORMAČNÍ ÚTVARY PUBLICISTICKÉHO STYLU
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
nastavení holí účastníkům, rozcvička – zahřátí,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
DĚTskÉ SKUPINy Podpora implementace dětských skupin Reg. č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/ Lenka Pejchalová Olomouc,
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Goethe-Institut Praha S knížkou do života (Bookstart) 23. října 2017
Mezigenerační s dobrovolnické centrum TOTEM, z.s.
2. ROČNÍK KONFERENCE K RODINNÉ POLITICE MĚSTA OLOMOUCE,
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Čtoucí rodiny regionu Blansko
MAS Ústeckého kraje CLLD Ústí nad Labem,
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
Dějepisné soutěže pro SŠ
Oficiální internetový portál českého předsednictví EU EU.2009.CZ
VY_32_INOVACE_Z Evropa Autor: Mgr
Plán – harmonogram realizace cílů
Člověk a jeho svět 3. ročník
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Dotační program Ministerstva vnitra k ochraně škol a školských zařízení 12. prosince 2018 Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajského.
Cestovní ruch České republiky
JARNÍ TRHY 2019.
Rodinná politika v Olomouci 2015
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
KINO ASTRA Vypracovali: Petr KALOuda Veronika OčAdlíková
Život bez střeva , Praha.
Rekreologie a věk Michaela ŘEPOVÁ
MATEŘSKÁ ŠKOLA Pardubice - Dubina, Erno Košťála 991
5. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Transkript prezentace:

DESTINAČNÍ AGENTURA KRUŠNÉ HORY Plán aktivit 2016

Magazín zábavy v krušných horách Pravidelný měsíčník v elektronické podobě Ucelený přehled událostí z české i německé strany Krušných hor Přehled akcí rozdělen dle zaměření na – Kulturní, sportovní, akce pro rodiče s dětmi atd.… Magazín vytváří destinační agentura ve spolupráci s infocentry regionu

ZAHÁJENÍ TURISTICKÉ SEZÓNY 2016 JARNÍ CYKLOJÍZDA PO KRUŠNOHORSKÉ MAGISTRÁLE TERMÍN: 14.5.2016 MÍSTO: LESNÁ V KRUŠNÝCH HORÁCH POPIS: FÉROVÁ SNÍDANĚ, BOTHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM, SOUTĚŽE PRO DĚTI, PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK, VERNISÁŽ VÝSTAVY KRÁSY KRUŠNÝCH HOR, PREZENTACE REGIONÁLNÍ VÝROBKŮ, PREZENTACE CYKLOREGIONU KRUŠNÉ HORY KONCERT KAPELY NEBE OD 15:00

Termín: 15.5.2014 Výročí 670 let od první písemné zmínky o Moldavě Férová snídaně Moldavský půlmaraton, canicross, nordicwalking Otevření Malého moldavského muzea v Knihovně A. Branalda na Moldavě Prezentace Českojiřetínského spolku – pro oživení Krušnohoří Prezentace Klubu přátel krušnohorské železnice 12. 00 START Moldavského půlmaratonu – zahájení turistické sezony 2016 doprovodný program kapela Pumpičky a ventilky, Divadlo Mazec

KRUŠNÉ HORORY ucelený okruh geocachingu na místech s tajemným až strašidelným příběhem Ke každému místu a jeho příběhu vznikne krátký film PRVNÍM FILMEM JE ZPRACOVÁNÍ STARÉ POVĚSTI O KRAVATOVĚ JESKYNI: https://vimeo.com/152016715

Muzea Krušných hor Kompletní přehled muzeí v regionu Katalog muzeí s mapou Představení menších soukromých muzeí

Krušné hory a jejich města očima dětí Fotografická soutěž pro děti Úkolem je zachytit oblíbené místo z pohledu dětského fotografa ve 4 ročních obdobích Soutěž vyhlášena 14.5.2016 Termín ukončení 21.12.2016 Výstava nejlepších foto kolekcí od února 2017

Soutěž amatérských fotografů Již tradiční soutěž s námětem „ Krušné hory“ Vyhlašuje Destinační agentura Krušné hory o.p.s. ve spolupráci s Nadačním fondem Obnova Krušnohoří Termín soutěže 14.5.- 31.8.2016 Cílem projektu je navrácení života do Krušných hor a napravení negativního povědomí o nich Z nejlepších fotografií vzniká benefiční kalendář a v letošním roce také putovní obrazová výstava

Brožura – Města Krušných hor Představení měst v Krušných horách a Podkrušnohoří Přehledný obrazový průvodce městy a jejich okolím Tipy na výlety a trávení volného času Představení významných památek

Do Krušných hor bez bariér Unikátní přehled turistických cílů pro turisty s hendikepem Výpis informačních center regionu s kontakty Ubytování a gastronomie v Krušných horách Tipy z oblasti kultury a trávení volného času Tipy na výlety pro turisty s omezením pohybu a pro rodiny s malými dětmi Nabídka na aktivní trávení volného času Trasy pro vozíčkáře s přehlednou mapou a popisem

Děkuji za pozornost Eva Maříková