ZŠ T. G. Masaryka Otrokovice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu na naší škole
Advertisements

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
ZŠ T.G.MASARYKA ŠKOLNÍ PARLAMENT 2011/2012.
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
Školní projekt pro rok   Všechny třídy 1. a 2. stupně  Rodiče  Veřejnost Určení.
TŘÍDNÍ SCHŮZE Pohled zpět • 1. MÍSTO V CELOŠKOLNÍ SOUTĚŽI Kč • Matematika – Klokan, Pythagoriáda • Angličtina – The Harry Potter’s Day.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Všem lidem na celém světě přeji…
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Orlík
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Přeji nádherný den Vám všem….
Analytické myšlení Autor:Jana Buršová. 1. Tři dívky Anna, Bětka a Cilka odebírají jeden z časopisů: Vesmír, Reflex, Mladý svět, každá jeden a jiný než.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
9.A.
Pasování našich žáků na malé a na pokročilé čtenáře.
Školní parlament 2014/15. Naše školní jídelna Stará jídelnaNová jídelna smutnáveselá nemodernímoderní šedábarevná tuctováelitní Bez nápadunápaditá.
ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY I. stupeň ZŠ KNĚŽMOST
Příměstský tábor v Nepomuku Pět barevných dnů pro 15 dětí.
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  odchody dětí  omlouvání absencí  placení obědů  Informace – deníček,
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Zuzana Růžková Martina Šulcová
VÝSLEDKY SBĚRU PAPÍRU Který se uskutečnil –
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
Školní parlament 2014/15.
9.A.
Školní žákovský parlament
Turistický kurz pro žáky 6. tříd Termín: května 2015 Místo: okolí Velkých Pavlovic, jižní Morava.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Téma měsíce: Kniha-můj přítel Téma měsíce: Kniha-můj přítel Školní družina ZŠ Na Smetance Praha 2 měsíc Březen Po dlouhé a studené zimě se všichni radujeme.
Žákovská samospráva “Žák není nádoba, jež se má naplnit, ale pochodeň, která se má zapálit.“ - Sokrates ŠKOLSKÝ PARLAMENT.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Dagmar Škývarová. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  omlouvání absencí (jednodenní nepřítomnost, vícedenní nepřítomnost  odhlašování obědů, provoz jídelny.
13. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
20. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
ZŠ 28. října, turnov Náš Parlament.
Jaké mají žáci chutě? Vypracoval Martin Králík, Marek Pavlica
Rodičovská schůzka září 2017.
Staré Město zsstmesto.cz
20. – 24.června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
Žáci 6. A Zájmové profily.
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
26. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
PYŽAMOVÝ DEN v MŠ a ZŠ KLOBOUKOVÝ DEN v MŠ a ZŠ
Barevný svět odpadků naše výtvarné pokusy o zpracování odpadu různého druhu tříděného podle barev do prostorových kreací.
ŠKOLA PRO DEMOKRACII.
Třídní schůzka 3.A
11. dubna – 15. dubna PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
GyTa de RIO Letní camp 2016.
ZŠ Staré Město.
Škola v přírodě v Lučkovicích
10. – 14. října PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
PARLAMENT ZÁKLADNÍ ŠKOLY ÚSTECKÉ. PŘEDÁNÍ SBÍRKY PRO PSY A KOČKY V LANŠKROUNSKÉM ÚTULKU.
– PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Školní parlament ZŠ Písnická
Rodičovská schůzka září 2018.
PANDAMENT.
– PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
M-Ji-CU053-Slovni_ulohy_se_zlomky
10.6. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Transkript prezentace:

ZŠ T. G. Masaryka Otrokovice Setkaní ŠKOLNÍCH ŽÁKOVSKÝCH parlamentů

ŽáKOVSKá samospráva 2015/16 PŘEDSEDA ZAPISOVATELÉ NA WEB MÍSTOPŘEDSEDA Kryštof Pospíšil Kristýna Bořutová, Barča Valčíková MÍSTOPŘEDSEDA GRAFICI Nela Dobrovolná Hanka Kozlová, Magda Černošková, ZÁSTUPCI V MĚSTSKÉM PARLAMENTU Dan Valčík, Tonda Měrka, Matěj Pavlištík Klárka Růžičková, Zuzka Kuršová ČLÁNKAŘI , Lucka Koberová, Katka Nekorancová, Klárka Růžičková, Julča Vlková, Ondra Žák Valča Samiecová KRONIKÁŘI NÁSTĚNKÁŘI Mareček Kurš, Zuzka Kuršová Martina Buchtová, Radek Navrátil, Mireček ROZHLASÁŘI Šarman, Kristýna Bořutová, Barča Kovářová, Ondra Pippal, Alex Bobowski, Helča Čermáková Vašek Stacke, Danča Jugová, Sofie Dvorská, FOTOGRAFOVÉ Barča Machová Katka Nekorancová, Míša Drábková, Zuzka Kuršová, Lucka Koberová

Setkání s paní řiditelkou 9.10.2015 TÉMATA: v bufetu více ovoce a zeleniny + školní pomůcky : skříňky pro 1. stupeň( místo šaten – ano) : oprava chodníku před školou : oprýskané lavičky v šatnách ….a mnoho dalších…

NAŠE DALŠÍ AKCE BYLA BAREVNÝ TÝDEN 23. – 27. 11. 2015 V pondělí byla modrá barva, v úterý červená, ve středu bílá, ve čtvrtek žlutá a v pátek se měli žáci obléct do černé.

Jídelníček podle žáků 14. -18.12. 2015 Děcka si vybrala tahle jídla : RIZOTO PIZZA KUŘECÍ ŘÍZEK KUNG PAO S NUDLEMI SMAŽENÝ SÝR S HRANOLKAMI

SETKÁNÍ ZÁSTUPCŮ PARLAMENTŮ V SENÁTU V PRAZE 23. 11. 2015 jeli tam tihle žáci: Helena Čermáková – zástupce školního parlamentu Kryštof Pospíšil - předseda školního parlamentu

ČERVENÁ STUŽKA sbírka na pomoc HIV pozitivními a AIDS nemocným jedna červená stužka stála 20 Kč naše škola vybrala 1631 Kč

DÁRKY PRO UČITELE 22. 12. v rámci Vánočního zpívání zástupci školního parlamentu vybrali 2-3 učitele pro třídu děti dávaly různé dárky od svíčky až po brožurky

POHÁDKOvá škola 19. 2. 2016 akce určena pro předškoláky naší školy i pro další děti zapojilo se 40 dobrovolníků a zúčastnilo se 41 předškoláků děti plnily různé pohádkové soutěže

DEN ŠÍLENÝCH ÚČESŮ 1. 4. 2016 zapojilo se asi 120 žáku i někteří učitelé všichni nasadili moc velkou laťku pro další roky

UKLIĎME ČESKO 15. 4. 2016 z naší školy se zúčastnilo 13 žáků + paní psycholožka sbírali jsme odpadky v okolí naší školy

Školní diskotéka 6. 5. 2016 1.-4. tříd bylo celkem 85 dětí Měli jsme i vlastní bufet kde jsme měli brambůrky, tyčinky, muffiny, pizza šneky a další...

Mezinárodní jídelníček 16. - 20.5.2016 Parlamenťáci vybrali tyhle státy: USA : MEXICO : ČR : ITÁLIE : ŠPANĚLSKO

novinky zúčastnili jsme se sběru starého papíru - vydělali jsme si 1050Kč za penízky, které jsme vydělali, pojedeme na výlet – do zrcadlového bludiště začali jsme chodit do Městského parlamentu - což je pro nás obrovská změna stali jsme se ŠKOLOU PRO DEMOKRACII Za to, že každé ráno ve středu vstávali a dělali to s radosti a proto, aby změnili svět k lepšímu, za to všem parlamenťákům moc děkujeme

Všem děkujeme za pozornost