Představení společnosti na MFF UK

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN
Advertisements

Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Představení společnosti
Velké příležitosti pro malé (nezávislé) obchodníky Marta Nováková, U&Sluno a.s., červen 2002.
Citigroup soutěž o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi pro ženy a muže v ČR Bc. Jitka Kolářová, Gender Studies o.p.s.
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Generální ředitelství cel Projekt ECR brána případová studie
1. 3 Business priorita Scénář Řešení Produkty Rozvoj a podpora Partneři.
IBA CZ Průmyslový partner FI MU Petr Adámek,
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Informalční technologie jako klíčový faktor pro udržení konkurenceschopnosti společností na trzích EU.
LCS International, a.s..
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
Ing. Jiří Šilhán.  představuje komplex aplikačního a základního software, technických prostředků, podnikových procesů a personálních zdrojů určených.
13AMP 9. přednáška Ing. Martin Molhanec, CSc.. Co jsme se naučili naposled ADA ADA Java Java.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
Informačnípodpora řízení kvality ve firmě Informační podpora řízení kvality ve firmě CRM Ekonomický systém Personalistika Datová pumpa Akord Software Datový.
R VY a Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Prezentace studijních oborů 2013.
Informační systémy TPS,MIS, SIS.
CIO priority | Priority IT v bankách a pojišťovnách| Lukáš Klášterský 1.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Reforma českého zdravotnictví poznámky a připomínky
Zdeňka Mikulášová Jiří Vaněk HR&Talent Expert
Outsourcing provozu sítě Štěpán Kubíček pondělí, 13. dubna 2015 motto:…
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
21 dobrých důvodů pro dobré knihovny – Příspěvek Goethe-Institutu k odbornému dialogu a k výměně mezi knihovníky ve Střední a Východní Evropě a v Pobaltí.
ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Česko a Slovensko, výhledy do budoucnosti Michal Tomek – InterSystems BV.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Základní rozdělení činností v podnikové informatice
Graduate Recruitment Zakladatelé Deloitte Touche Tohmatsu.
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
SOA = Architektura orientovaná na služby
Projekt z PA104 Richard Benkovský (139912, Jan Horák (143443, Miroslav Ligas (139542, Tomáš.
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
Ing. Jarmila Cikánková Oddělení datových služeb CENIA.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Elektronický identifikátor jako průkaz pojištěnce zdravotního pojištění Ing. Radek Papp vedoucí projektu EI Informace o projektu.
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
© 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice e-Education Andrea Barešová Account.
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Peníze do vašeho rozpočtu. ALC, spol. s r.o. ALC se zaměřuje na optimalizaci metodik a vývoj softwarových nástrojů na podporu řízení IT a ostatních interních.
KIT digital Czech a.s. Praha, září 2009strana : 1 KIT digital Czech a.s. Představení společnosti 14. září 2009 initiate data media.
Řízená praxe Asistence oddělení vývoje , Informatické praxe 2011, Jitka Němečková.
Centrum energeticky efektivních budov.  CLB vzniklo jako sdílená infrastruktura, tedy seskupení firem a akademických pracovišť na vývoj systémů technologií,
Miroslav Hübner listopad 2014 Jak sehnat peníze na IT ANEB zamyšlení jak si koupit, co potřebuji.
Bohumír Zoubek, Tomáš Krátký
Marketingový plán podniku
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
PODPORUJEME LIDI VE VYTVÁŘENÍ A ROZVOJI FIREM, KTERÉ MĚNÍ SVĚT
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Podpora podnikání z pohledu bankovního sektoru
E-tržiště vortalGOV.cz
Ataccama Kdo jsme?.
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Transkript prezentace:

Představení společnosti na MFF UK Martin Hlavatý 3. 4. 2017

Od r. 1998 Více než 350 nadšených a zkušených  profesionálů. 50+ 350+ Komplexní služby od návrhu business a IT architektury až po dodávky celých řešení Více než 50 významných klientů po celém světě. #2 100 až 10 000 MD Podle analytické společnosti IDC jsme 2. největší firma v oblasti vývoje software na zakázku v ČR (2015) Realizujeme projekty v rozsahu stovek až tisíců MD

Co děláme Software Development Application Outsourcing Vyvíjíme systémy a aplikace s využitím nejnovějších technologií a postupů. Používáme Java, .Net, Vaadin, React, Angular, Liferay ... Application Outsourcing Spolehlivě a s minimálním rizikem přebíráme existující systémy a aplikace. Nastavíme systém jejich údržby a dalšího rozvoje. Enterprise Integration Propojujeme systémy s využitím moderních integračních platforem - jako je Informatica, IBM IIB a Talend. Business Intelligence/DWH Navrhujeme datové modely, budujeme datové sklady a nastavujeme systémy datové kvality. Získáváme z dat informace, díky kterým se zákazníci mohou lépe rozhodovat. Big Data Science Dodáváme systémy pro ukládání a zpracování velkých dat. V rámci Data Science vytváříme datové modely pro nalézání skrytých souvislostí a obchodních příležitostí. Toto předělat až se proboxuju k ikonám

Pro koho pracujeme

Některé naše projekty Core systémy neživotního pojištění v ČSOB Pojištovně AODB pro Letiště Praha Bitcoinová směnárna Coinmate. Spolupráce na vývoji Data Science řešení v centrále evropského telekomunikačního operátora. Internetové a mobilní bankovnictví Servis/Business 24 Core systém Wings v pojišťovně BNP Paribas Cardif (několik zemí) Jsme jeden z klíčových dodavatelů jednotných datových skladů pro zahraniční pobočky významné bankovní skupiny. V O2 pracujeme na projektu datové migrace, jeden z největších v ČR.

Práce v Profinitu Konzultanti Profinitu se zabývají analýzou, návrhem a vývojem moderních IT řešení. Většinou působí na projektech přímo u zákazníků. Možnost pracovat na různých projektech je to, co je na práci v Profinitu unikátní. U nás je možné získat zkušenosti rychleji a do hloubky. Nejsme korporace, kde hraje roli "politika" nebo tisíc pravidel a nařízení. Chováme se k sobě přátelsky, pomáháme si. Nabízíme flexibilní možnosti úvazků podle studijních povinností. Fandíme vzdělávání a rozvoji ve vlastních řadách. Máme ucelený systém vzdělávání a kariérní plán každého zaměstnance.

Profinit Education – škola nikdy nekončí;) Školení Vzdělávání se v různých oblastech pracovního života. nabízíme technická, obchodní i soft-skills školení. Sdílení zkušeností napříč projekty Každý měsíc si povídáme o našich zákaznících a zákaznických týmech, o nových trendech a technologiích, o nápadech na řešení složitých i snadných situací, o fungování…. Odborné komunity Hlubší vhled do odborných oblastí. Menší skupinky zaměstnanců, kteří chtějí řešit technické detaily více do hloubky. Certifikace Podporujeme získávání odborných certifikací pro technologie, platformy nebo systémy projektového řízení. K dispozici je také výuka jazyků, odborná knihovna nebo možnosti účastnit se vybraných konferencí doma nebo v zahraničí

Naše spolupráce s MFF Již od roku 2007 Výuka předmětů Softwarové inženýrství v praxi - NSWI149 Databázové systémy pro praxi - NDBI036 Vedení závěrečných prací IT SPY Profinit ve spolupráci s organizací ACM pořádá soutěž o nejlepší IT diplomovou práci

ZAPOJ SE! profinit.eu/kariera facebook.com/Profinit.EU