KAM po Česku Travel EYE OPEN Czechia Pražský přehled kulturních pořadů KAM na výlet speciál KAM edition.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fórum podnikatelů v CR. Rozdělení podle místa bydliště Liberec69,00% Jablonec14,00% Česká Lípa7,00% Semily5,00% Slovensko1,00% Frýdlant1,00% Polsko1,00%
Advertisements

VOLYNĚ a FAIR TRADE SŠ a JŠ – 1. Fairtradová škola Volyně - 3. Fairtradové město.
Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
Turistický region Český ráj a jeho nabídka 18 Turistický region Český ráj a jeho nabídka Setkání podnikatelů cestovního ruchu Libereckého kraje.
Krajská správa ČSÚ v Plzni | Slovanská alej 36, Plzeň | Miloslav Chlad CIZINCI V ČR A PLZEŇSKÉM KRAJI Tisková konference, Plzeň,
LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
Úřad vlády ČR Odbor pro informování o evropských záležitostech Ing. Klára Nápravníková Grantové informační projekty OEZ 2006 Praha, 5. října 2006.
Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11 JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU INFORMACE O ČINNOSTI.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Jednání s pracovníky TIC a cestovního ruchu měst a obcí Brno, listopad 2008.
Informace fyzických a právnických osob na Portálu veřejné správy Ing. Pavel Tesař, projektový manažer odbor eGovernmentu
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
Soutěž o informační centrum roku. Čtyři roky úspěšné spolupráce První soutěž ve spolupráci s vydavatelství VLTAVA- LABE-PRESS proběhla v roce 2009 Od.
_ Institut turismu České republiky - oddělení pro regionální a mezinárodní vztahy Ing. Monika Palatková generální ředitelka CzT
D OKTORSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM NA LF UK V P LZNI Proděkan: prof. MUDr.Vladislav Třeška, DrSc. Referentka: Daniela Vyzrálová Kontakty: ,
Nástroje a prostředky CCR VM k podpoře cestovního ruchu Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Výroční konference cestovního.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Projekt „Předcházení a postih projevů extremismu při hromadných akcích“
Odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj 12. září 2016 Ostrava 117D815 - Podpora obnovy a rozvoje venkova.
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
Mikroregion ZÁHORAN. Dobrovolný svazek obcí mikroregionu ZÁHORAN vznik – 3. října 2001 proč vznik: společné řešení problémů nadobecního charakteru oblast.
Materiál pro 28. jednání rady kraje dne 13. listopadu 2001 Prezentace kraje Vysočina ve vybraných zahraničních zastoupeních českých center Příloha č. 2.
Klára Lysová Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování stipendia pro studium na zahraničních středních školách v partnerských regionech.
Sekce pro školy a neziskovky Gabriela Kaločová
MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO RODINU INSPIROMAT 12. DUBNA 2012.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Podpora žadatelů Praha, 31. března 2016 Alice Štollová Kovandová.
Název školy : Základní škola Nový Kostel, okres Cheb Autor : Pavla Smrčková Název materiálu : VY _32_INOVACE_ČESKÝ JAZYK PRO 2.ROČNÍK_07_MĚSÍCE,ROČNÍ OBDOBÍ.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Podpora výzkumu, vývoje a inovací na MPO – program.
VENKOVSKÁ TRŽNICE III. Projekt pro 13. kolo výzvy Programu rozvoje venkova Opatření IV.2.1. Realizace projektů spolupráce.
Název šablony: ICT2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast/oblast dle RVP: Člověk a společnost Okruh dle RVP:
Informační a poradenské centrum ZČU
Diplomový seminář úvodní přednáška
DESTINAČNÍ AGENTURA KRUŠNÉ HORY
Národní program podpory cestovního ruchu
Pojďte s námi uspořádat jednu z největších sportovních akcí tohoto roku v kraji Vysočina..
Sousední státy české republiky
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Venkovská tržnice III - mezinárodní projekt spolupráce: MAS Region Pošembeří, Krajina Srdce, Lužnice, Nepomucko, Sokolovsko, Nad Orlicí a MAS.
Komunikační strategie ČIŽP
AKTION Česká republika - Rakousko
Bezpečnost pacientů v EU a ČR
Odborné učiliště Chroustovice
Seriály v Souborném katalogu ČR
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Evaluace předmětů studenty (Anketky)
Psychologie reklama.
Nadace Rotary Globální granty
Dobrý den Horská klinika 2011.
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Další perspektiva prohloubení česko-polské přeshraniční spolupráce z pohledu regionů Výroční konference v rámci Operačního programu přeshraniční spolupráce.

Evropská územní spolupráce
Rozpisy témat a odevzdávárny
Central European Exchange Programme for University Studies
Informační a poradenské centrum ZČU Letní škola pro uchazeče a studenty se speciálními vzdělávacími potřebami Adresa: Univerzitní 20, Plzeň UI.
Centrální nákupy SŽDC pro opravu, údržbu a modernizaci železničního svršku Stanislav Smeták Workshop „Oprava a údržba kolejí železničních drah“ Praha –
Turistická informační centra na Vysočině
Střední průmyslová škola Ostrov
CUBA KUBA Business on the Largest Island in the Caribbean
Oficiální internetový portál českého předsednictví EU EU.2009.CZ
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009
ANOPRESS IT Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
PRŮVODCE PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍM 2019/2020
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Destinační management TO Těšínské Slezsko
Kalendář 2010 Kutná Hora.
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE
Transkript prezentace:

KAM po Česku Travel EYE OPEN Czechia Pražský přehled kulturních pořadů KAM na výlet speciál KAM edition

www.kampocesku.cz zveřejněny všechny tituly vydavatelství demografie čtenářů a zájem o články možné prezentace na hlavní straně a v sekcích tipy na výlety kalendář akcí aktuality prezentace ubytování

Náklady a termíny KAM po Česku – 6x měsíčník; 3x dvouměsíčník; 20000 - 25000 výtisků Pražský přehled – 12x ročně; měsíčník; 10000 výtisků; 2000 předplatitelů Travel EYE – 3x ročně /listopad – únor; březen – červen; červenec – říjen; 10000 výtisků; anglicky + německy OPEN Czechia – 3x ročně ; listopad – únor; březen –červen; červenec – říjen; 10000 výtisků; slovensky + polsky KAM speciál – občasník na vybrané téma nebo na klíč; 15000 výtisků K@M web – placené i redakční příspěvky; 7000 novinek; denní návštěvnost cca 2500 individuálních přístupů Info KAM – digitální tisk

Inzerce a obchodní podmínky Mediaplan 2017 Objednávky – měsíční / celoroční Madiální projekty – akce nebo projekty Množstevní slevy – 10 % až 25 % Bonusy partnerům – TZ, redakční články Soutěže pro čtenáře – slevy až 65% Bartery – samolepky / 20%; stojany /50% z plochy

Spolupráce s ATIC ČR Dodávání produktů vydavatelství na 370 TIC v ČR Spolupráce při udělování ceny „Srdce pro region“ Soutěž regionů „ Kraj mého srdce“ Spolupráce s TIC při distribuci produktů do zahraničí Spolupráce při anketě „Informační centrum roku“ Připravujeme „Nejlepší turistický produkt TIC“

Děkuji za pozornost Miroslav Foltýn – redaktor tel.: 606625663 foltyn@kampocesku.cz www.kampocesku.cz