MLADÝ ZÁCHRANÁŘ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vyhodnocení dotazníkového šetření cíleného na dostupnost subjektů zajišťující dopravní výchovu na území Olomouckého kraje pro osoby se sníženou schopností.
Advertisements

Integrovaný záchranný systém
pplk. Ing. Rudolf Konečný HZS Moravskoslezského kraje
Najdi na slepé mapě České republiky města podle zadání.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
„Tělesná výchova a sport na naší škole“
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
SKLOŇOVÁNÍ ZÁJMEN TEN, NÁŠ
Frenštát pod Radhoštěm Mateřská škola Školská čtvrť 4. oddělení
Knihovna Český Těšín K nihovnu navštěvujeme každý měsíc. Líbí se mi tam. Vybíráme si knížky na dané téma nebo máme volný výběr. Také tam mají leták, kde.
41.1 Karlovarský kraj – poznáš jeho dominanty?
SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM VIMPERK
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
Soutěž zdravé pětky 5 klíčů k tajemství pyramidy.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
„Vybudování centra vzdělávání pro nové i stávající technické obory“ MIEZB.
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
13.1 Krizové stavy, varovný signál, evakuace, ukrytí
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
května 2012 Více obrázků a informací na
Termíny akcí pro rok 2015  Vážení příznivci… Jako každý rok, tak i ten letošní, pro vás připravujeme celou řadu soutěží se zaměřením na hasiče a záchranáře.
OCHRANA ČLOVĚKA ZA MIMOŘÁDNÝCH SITUACÍ
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
Letecká záchranná služba
POSTAVENÍ OBCÍ PO ROCE 1989 Mgr. Radko Martínek Senátor PČR Mgr. Radko Martínek Senátor PČR Mezinárodní konference k meziobecní spolupráci 28.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_RUMJI_TELOCVIK_10 Název materiálu:Ochrana obyvatel – Test znalostí Tematická oblast:Tělesná výchova – 1. ročník Anotace:V.
Na vlně První republiky
50.1 Moravskoslezský kraj – poznáš jeho dominanty?
121.1 Dopravní výchova - chodec
MAPY.
MIMOŘÁDNÉ UDÁLOSTI 7. ročník
47.1 Pardubický kraj – poznáš jeho dominanty?
TURISTICKÝ KURZ v Lišově (1TČ, 2PP, 2KA, 2TZ) …týden pod širým nebem…
VY_32_INOVACE_22_ Prvouka 3. ročník Česká republika
2) Povodně Mimořádné události Živelní pohromy. Vznik povodní Povodně vznikají následkem zvýšení říční nebo mořské hladiny působením atmosférických poruch.
44.1 Kraj Vysočina – poznáš jeho dominanty?
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Název Dopravní výchova - značky
Kateřina de jagerová, Anna rytířová, klára štachová
SPORTOVNÍ DEN v rámci oslav 660. let obce Lešná V pátek 12. června 2015 se uskutečnil na víceúčelovém sportovním hřišti tradiční „Sportovní den“, kterého.
Soutěž mladý zdravotník
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Mapy Číslo DUM: III/2/VT/2/2/39 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Co je Eurorebus? vědomostní soutěž pro žáky 1. a 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol začala ve školním roce 1995–1996, letos bude již.
Pomůcky a materiály pro výuku Ochrany člověka za mimořádných událostí.
V této práci jsme se zaměřili na použití buzoly a azimutu v praxi. Ověřili jsme si také znalost trigonometrie, kterou jsme probírali v druhém ročníku.
PODPORA SPECIFICKÝCH SKUPIN OBČANŮ PŘI MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTECH Magistrát města Olomouce Odbor ochrany.
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2014 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2014 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
Téma měsíce: Kniha-můj přítel Téma měsíce: Kniha-můj přítel Školní družina ZŠ Na Smetance Praha 2 měsíc Březen Po dlouhé a studené zimě se všichni radujeme.
3. ročník gastronomické soutěže pro žáky učebních oborů vzdělání kategorie,,E“,, Srdce na talíři“
LETNÍ ŠKOLY Zpracovala: Markéta Tischlerová. O CO SE VLASTNĚ JEDNÁ? 14-denní program pro děti ve věku od 14 – 18 let Zisk MINIMA III., VEDOUCÍHO II.
Členská základna měla 21 členů Starosta: KROTKÝ FRANTIŠEK Náčelník: BŘINEK FRANTIŠEK Podnáčelník: ČÁSTEK ANTONÍN Jednatel: PAPOUŠEK LADISLAV Četař:
 Česká republika je rozdělena do 14 krajů.  V čele kraje stojí hejtman.
Hasiči VY_32_INOVACE_1C_19 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Rodinná a Občanská výchova Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové.
Podpora talentovaných žáků v Plzeňském kraji REALIZÁTOR Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 PODPOŘENO 2015, 2014, 2013 a.
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
ČINNOST PANELU HO ÚSTECKÉHO KRAJE V ROCE 2016
Základní škola Katusice, okres Mladá Boleslav a Okresní myslivecký spolek Mladá Boleslav vyhlašují výsledky výtvarné soutěže pro žáky základních.
ZACHRAŇ ŽIVOT S MĚSTEM JIHLAVA
Svět techniky Ostrava a jeho přínos podpoře podnikavosti žáků
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
OCHRANA ČLOVĚKA ZA MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ V.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ DOLNÍ BENEŠOV
DĚTSKÝ DEN června 2017 jsme Den dětí oslavili sportovním dopolednem na naší školní zahradě. Děti soutěžily v různých sportovních disciplínách.
VY_32_INOVACE_Vac_III_09 Sídla ČR
Materiál slouží k výkladu učiva dopravní výchovy pro žáky 3. ročníku
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Mgr.
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Mgr.
Mladí hasiči Sezemice si Vás dovolují pozvat na 11
Transkript prezentace:

MLADÝ ZÁCHRANÁŘ

Eliška Hájková Anička Benešová Chodíme do Základní školy ve Velkém Šenově již devátým rokem. Ve svém volném čase navštěvujeme kroužek mladých hasičů.

Kroužek mladých hasičů Kroužek navštěvujeme ve Velkém Šenově již od 6ti let. Našimi vedoucími jsou: Bohumil Kubera, Markéta Calabová, Michal Bernart

Naše úspěchy Ve hře hry Plamen jsme se několikrát zúčastnili krajských kol. V roce 2010 a 2014 i republikových kol. Rok 2013: Krajské kolo v Duchcově - 2.místo Rok 2014: Krajské kolo v Krupce- 1.místo, MČR Brno 14.místo Rok 2015: Krajské kolo v Telcích - 4.místo Rok 2016: Krajské kolo ve Svádově -5.místo

Mladý záchranář Díky znalostem a dovednostem,které jsme získaly v kroužku mladých hasičů, jsme se mohly několikrát zúčastnit soutěže Mladý záchranář.

Naše úspěchy Rok 2015: Okresní kolo v Děčíně - 2.místo Rok 2015: Krajské kolo v Žatci - 9.místo Rok 2016: Okresní kolo v Děčíně - 1.místo Rok 2016: Krajské kolo v Děčíně - 6.místo

Témata, ve kterých jsme soutěžili: střelba ze vzduchovky, dopravní testy, uzly,překážková dráha,chování za mimořádných událostí, hasicí přístroje a jejich použití, orientace na mapě, první pomoc testy a praktická část, turistické značky, odhad vzdálenosti, výstražné značení, evakuační zavazadlo, evakuace obyvatelstva