Příklad dobré praxe – Erasmus+

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Ludvík Eger, FEK ZČU v Plzni
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
ECVET A NÁVRH ZPŮSOBU JEHO ZAVÁDĚNÍ V ČESKÉ REPUBLICE Lenka Chvátalová.
Studenti – maturanti, pozor!!!
ECVET v Programu celoživotního učení
Analýza dotazníků projektu National Teams of ECVET Experts
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Dita Slavíková Národní centrum Europass ČR Europass: Novinky ve struktuře dokumentů.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Úvodní stránka.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Představení Domu zahraničních služeb/ Národní agentury pro evropské vzdělávací programy Barbora Nájemníková , Bratislava.
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
Nekvalifikovaní průvodci poškozují kvalitu českého cestovního ruchu – MMR ČR.
Dům zahraničních služeb Vypracovala: Eva Jermanová.
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí Vypracovala: Eva Jermanová.
FINANČNÍ MECHANISMY EHP/ NORSKA FOND PRO PODPORU SPOLUPRÁCE ŠKOL.
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Škola je držitelem certifikátu kvality řízení ISO 9001:2000.
Týden neklidu na 2.LF Velká posluchárna – Michal Pelíšek.
Motivační dopis zadání
Příprava na výkon povolání
BUDDY SYSTÉM Západočeské univerzity. Co je to Buddy systém Dobrovolná studentská aktivita Pomoc zahraničním studentům Možnost pro studenty ZČU zdokonalit.
Implementace EQAVET v ČR
Michala Čičváková Národní centrum Europass ČR Portfolio dokumentů Europass.
Program mobilit Leonardo da Vinci na ZČU Pavlína Bínová Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
VYSOKÁ ŠKOLA PODNIKÁNÍ, a.s., OSTRAVA PREZENTACE K DS LABEL SEMINÁŘ RADY VŠ
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Partner č Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní.
Doktorské studium na AF
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Účast na projektech LLP Erasmus Výjezd pregraduálních studentů je možný až po absolvování 1. ročníku Všeobecné lékařství - reálně – v období blokového.
Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Přímá podpora kapitola rozpočtu 7 Denisa Kolouchová 1.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb Výchovn ě vzd ě lávací systém Č R Část 2. Pedagogika Mgr. Irena Kudláčková.
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Evropské nástroje a projekty ve výuce středních škol Výstupy projektu Kurikulum S a perspektivy spolupráce v regionech Zasedání KVZ, Irena Palánová,
Stipendia do Německa: informace pro studenty medicíny Informační centrum DAAD v Praze Seminář, IPSC Univerzity Karlovy, Přednášející: Dr. Christof.
EdTRANS Transition from School to Work AT - CZ Evropská územní spolupráce Rakousko – ČR Projekt je spolufinancován Evropskou unií, Evropským.
Erasmus+ Certifikát mobility v odborném vzdělávání a přípravě (OVP) – VET Charter Erasmus+ Certifikát mobility v odborném vzdělávání a přípravě (OVP) –
Rozvojový program MŠMT - Hodnocení žáků a škol podle výsledků v soutěžích v roce Excelence SŠ 2014 uzávěrka příjmu žádostí na adrese MŠMT: 26. října.
Latinská Amerika Tento studijní materiál vznikl jako výstup z projektu č. CZ.1.07/2.2.00/ Podpora odborných praxí a stáží studentů ESF MU u budoucích.
Praxe Německo Rotenburg 2015 Hana Pšenicová, P3B.
ZPRÁVA PŘEDSEDKYNĚ O ČINNOSTI AVOš ZA Rok 2016
Pracovní příležitosti na SŽDC, trendy železniční profese
Střední odborná škola veterinární
Nový model tvorby trhu práce budovaný partnerstvím zaměstnavatelů – škol a jejich zřizovatelů a úřadů práce Ing. Jiří Herodes.
Novinky z IROP.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Rámec pro podporu infrastruktury
Rozvoj výuky cizích jazyků
KATEDRA SOCIÁLNÍ PRÁCE
Anastasiya Onchulenko
JSME ŠKOLA S TRADICÍ! SLAVÍME 85 LET!
Internacionalizace škol v aktivitách DZS
Internacionalizace škol v aktivitách DZS
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
Europass – dodatek k osvědčení 2018
CZ01-KA Pro zkušenosti a na praxi na Slovensko
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
Anglické programy na LF UP
Transkript prezentace:

Příklad dobré praxe – Erasmus+ Vyšší odborná škola mezinárodního obchodu a Obchodní akademie, Horní náměstí 15, Jablonec nad Nisou, příspěvková organizace Příklad dobré praxe – Erasmus+

Obchodní akademie Čtyřleté studium ukončené maturitou Mezinárodní obchod - zahraniční obchod a cestovní ruch Vyšší odborné studium Tříleté studium je určeno absolventům gymnázií a středních odborných škol, zakončeno absolutoriem, absolvent získává titul diplomovaný specialista (DiS,uvádí se za jménem) www.vosmoa.cz

Erasmus + Mobility osob (KA1) Stáže pedagogických pracovníků (KA101) Stáže žáků a studentů (KA102) VET Charter (KA109) Irsko, Německo, Španělsko, Velká Británie, Francie, Malta Spolupráce (KA2)

Příklad dobré praxe - Odborná praxe 2015 Mobilita 15 žáků a 8 studentů – Irsko, Cork Mobilita 5 žáků – Německo, Berlín Mobilita 6 studentů – Německo, Lipsko Celkem 34 žáků a studentů Červen 2016 4 týdny, odborná zahraniční praxe, využití ECVET, Europass Mobility, ubytování rodina / VŠ koleje, kulturní volnočasové aktivity