Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL"— Transkript prezentace:

1 DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, Most •  706 696 • DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Bukaschool Název školy Soukromá hotelová škola Bukaschool s.r.o., Kmochova 1823, Most Vyučovací předmět Zeměpis cestovního ruchu Tematický okruh Cestovní ruchu v Evropě Ročník 3. ročník Jméno autora Mgr. Petr Lovaš Období tvorby DUM srpen 2012 Označení DUM VY_32_INOVACE_20PL_Turistické cíle Evropy – všeobecný test Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Anotace Prezentace je určená k opakování učiva.

2 Turistické cíle Evropy - všeobecný test
„Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petr Lovaš.”

3 METODICKÝ POKYN DUM je určen pro studenty III. ročníků v rámci opakování látky Tento DUM je nejlépe využitelný pro samostatnou činnost studenta Každý ze studentů má vlastní pracovní list, kam píše správné odpovědi DUM by měl sloužit také jako forma opakování získaných znalostí Pouze jedna odpověď je správná „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petr Lovaš.”

4 Turistické cíle Evropy – všeobecný test
Pracovní list číslo otázky odpověď 1 5 2 6 3 7 4 8 „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petr Lovaš.”

5 Turistické cíle Evropy – všeobecný test
Otázka č. 1 V jaké zemi byste hledali tuto stavbu? Portugalsko Španělsko Itálie „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petr Lovaš.”

6 V jakém evropském městě se nachází muzeum Louvre?
Turistické cíle Evropy – všeobecný test Otázka č. 2 V jakém evropském městě se nachází muzeum Louvre? Barcelona Paříž Londýn „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petr Lovaš.”

7 Jak se jmenuje hodinová věž v Londýně?
Turistické cíle Evropy – všeobecný test Otázka č.3 Jak se jmenuje hodinová věž v Londýně? Big Boy Big Ben Big Hour „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petr Lovaš.”

8 Které město rozdělovala do roku 1989 tato zeď?
Turistické cíle Evropy – všeobecný test Otázka č.4 Které město rozdělovala do roku 1989 tato zeď? Moskva Praha Berlín „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petr Lovaš.”

9 Jak se nazývá hlavní náměstí v Moskvě ?
Turistické cíle Evropy – všeobecný test Otázka č.5 Jak se nazývá hlavní náměstí v Moskvě ? Kremelské náměstí Leninovo náměstí Rudé náměstí „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petr Lovaš.”

10 V jaké zemi se nachází tato věž?
Turistické cíle Evropy – všeobecný test Otázka č.6 V jaké zemi se nachází tato věž? Německo Francie Švýcarsko „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petr Lovaš.”

11 Jak se nazývá stavba na obrázku?
Turistické cíle Evropy – všeobecný test Otázka č.7 Jak se nazývá stavba na obrázku? Windsorský zámek Versailleský zámek Buckinghamský palác „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petr Lovaš.”

12 V jakém evropském městě najdete tuto kulturní památku?
Turistické cíle Evropy – všeobecný test Otázka č.8 V jakém evropském městě najdete tuto kulturní památku? Barcelona Athény Madrid „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petr Lovaš.”

13 Správné odpovědi: Turistické cíle Evropy – všeobecný test
Pracovní list číslo otázky odpověď 1 C 5 2 B 6 3 7 4 8 „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petr Lovaš.”

14 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3e/Big_Ben. jpg
Použité zdroje um_at_night.jpg 2007_02_24_c.jpg jpg mauer.jpg Moscow-Red_Square-3.jpg fel_Wikimedia_Commons.jpg ham_palace1.jpg e1.jpg „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petr Lovaš.”


Stáhnout ppt "DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL"

Podobné prezentace


Reklamy Google