Informace pro rodiče budoucích studentů I.A

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace pro rodiče studentů třídy 1.A ŠR 2012/2013
Advertisements

Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí SŠZE a SOU CHKT, Kostelec nad Orlicí.
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
MULTIKULTURA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH (posílení studentských znalostí, dovedností a kompetencí pro přímou práci s minoritami) „Bylo podpořeno Ministerstvem.
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
1)seznámit s výstupy učitelské porady 2)připomenout loňskou změnu týkající se kouření 3)zdůraznit změnu týkající se max. počtu absencí a jejich omlouvání.
Organizace prvních školních dnů:
Školení BOZP, PO a řidičů referentů formou e-lerningu pro společnost
Tuto část odevzdejte do školy nejpozději do: Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
Třídní schůzka 25. září 2014.
Informační SCHŮZKA
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Třídní schůzky 1.C a 1. D Třídní učitel:
Informace výchovné poradkyně Mgr. Kilianové. * Maximálně 2 přihlášky originál a kopie * Zrušení výstupního hodnocení * Pozvánka na přijímací zkoušku 14.
Přijímací řízení na SPgŠ 2015 Pro školní rok 2015/2016.
Třídní schůzky 1. A Třídní učitelka:
Třída: prima A 33 žáků (15 chlapců a 18 dívek)
Rodičovské schůzky Obsah Ocenění Gympl roku 2013 (již podruhé za sebou) Info o DofE Celkový prospěch třídy Chování Omluvenky (povinností studenta.
Pondělí 3. září 2012 Organizace přivítání prvňáčků.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
1.C + 1.D setkání s rodiči 18.června třídní učitelé : 1.C - Mgr.Marie Kokešová 1.D – Mgr.Alena Melicharová třídní schůzky 2x ročně – listopad,duben.
Maturanti  Představení  Informace, formuláře, smlouvy  Stmelovací pobyt  1.9. – co nás čeká a nemine….  Harmonogram školního roku  Výuka jazyků.
Třídní schůzky 8. prosince A
Každodenní chod školy S čím za kým. Struktura školy Vedení školy (ředitel, zástupci ředitele) Sekretářka (hospodářka) školy Vedoucí předmětových sekcí.
Třída: prima 1.A 30 žáků (16 chlapců a 14 dívek)
Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí SŠZE a SOU CHKT, Kostelec nad Orlicí.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Roman Kneifl 1. S (šestileté studium) - Ing. Milan Macas (čtyřleté studium) - Ing. Jana Kočanová Výchovná.
Schůzka prvních ročníků
První třídní schůzka Třída: prima 1.A 32 žáků (8 chlapců a 24 dívek)
1.A 2015/2016. UČEBNICE Příspěvek od školy 600 Kč. Zatím cena 775 Kč.
Třídní schůzka Třídy IX.B 2016/2017. Třídní učitelka: Mgr. Silvie Szymurdová mobil: Zastupující třídní.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
TŘÍDNÍ SCHŮZE 7. září Program Školní řád a pravidla hodnocení 2015/16 Úprava začátku a konce odpolední výuky Plná moc Výběr střední školy a přijímací.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Přijímací řízení na SPgŠ 2017 pro školní rok 2017/2018.
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Tenisový klub Písečná – závazná přihláška do tenisové školy
Výtvarný tábor na koních
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3/3, Kroměříž IČ
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Třídní schůzky T4
Co musím udělat, pokud se chci zúčastnit?
Škola v přírodě
Třídní schůzka 3.A
Základní škola a Mateřská škola Sazovice
Vítáme Vás na GyBu DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ
Závazná přihláška do Tenis & Padel školy Písečná:
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3/3, Kroměříž IČ
Třídní schůzky v 5.C 7. června 2018.
Vítejte ve třídě 4. A.
Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu)
Setkání kariérových poradců
Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov
Schůzka pro rodiče vycházejících žáků
Přijímací řízení 2018.
Třídní schůzky
Školní vzdělávací program
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Zástupce ředitelky školy
"ŠKOLIČKA" aneb těšíme se do školy
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Vítejte ve třídě 4. C.
Transkript prezentace:

Informace pro rodiče budoucích studentů I.A 2017 2018 Třídní učitel: Mgr. Blanka Zahradová Schůzka 6.6.2017

Kontakt třídní učitel: Kontakt škola: Web školy – zde najdete vše www.gymst.com Telefony Kontakt třídní učitel: Blanka Zahradová e-mail: zahradova@gymst.cz Telefon: 585 094 129 Mobil: 604 420 784

Dotazník žáka DNES vyplnit a podepsat

Web školy www.gymst.com Sekce Informace pro rodiče:

www.gymst.com - sekce pro rodiče Rozvrh hodin aktuální v září 2017 – změny v rozvrhu jsou v „suplování“ na horní liště Telefony na učitele

Office 365 - školní e-mail - on-line a off-line Microsoft Office www.gymst.com - sekce pro rodiče EduPage - známky, třídní kniha - informace na „nástěnce“ lze zaslat individuálně jednotlivým žákům a jejich zákonným zástupcům - informace o společných akcích - informace o napomenutích a pochvalách - e-learning - další a další Office 365 - školní e-mail - on-line a off-line Microsoft Office - atd.

www.gymst.com - sekce pro rodiče Info o kurzech TV: seznamovací kurz I.A – 3 dny lyžařský kurz II.A - týden IV.A třídenní pobyt ve Sluňákově (Horka nad Moravou) lyžařský kurz V.A - týden cyklistický kurz VII.A - týden VIII.A část týdne pobyt v Praze

Kroužky aktuální v září 2017 www.gymst.com - sekce pro rodiče Kroužky aktuální v září 2017 Školní jídelna odkaz webové stránky http://sjopavska.stbk.cz/ Cena oběda pro studenty I.A : 23,-Kč Jídelní lístek Čip – úvodní vklad 150,-Kč, při vrácení se vrací 80,-Kč Možnost platit inkasem Možnost objednání/zrušení přes internet nebo telefon Prosím o informace o dietách a stravě studenta na kurzy, výlety a podobně - zdůraznit individuálně

www.gymst.com - sekce pro rodiče další

Obecně prospěšná společnost http://www.gymst.com/viewpage.php?page_id=4

Školní řád Omluvenky v sekci Dokumenty

podpisy DNES Seznamovací kurz Informace písemně a na webu školy Termín: 4.9. – 6 .9. 2017 (pondělí- středa) Přihláška Souhlasy s aktivitami na kurzu – ve složce Potvrzení o bezinfekčnosti - před nástupem na kurz(pondělí 4.9.) DNES podpisy

Učebnice a pracovní sešity Učebnice poskytnuty zdarma, pracovní sešity pro studenty zajistí škola v prvním týdnu v září Závazná objednávka – prosím podepsat a částku 507,- Kč zaplatit zároveň s kurzem DNES tedy celkem 2507,-Kč poslat na uvedený účet a Variabilní symbol: 1200 Poznámka: celé jméno studenta podpis

Dotazníky a podobně Na konci této schůzky prosím o vyplnění a podepsání: v prezenční listině váš podpis a vyplnit e-mailový kontakt Dotazník s údaji o Vašem dítěti (oboustranně!!!) Souhlas se zpracováním osobních údajů, fotografování apod. Souhlas s testováním žáka při podezření na užití návykových látek Závazná objednávka učebnic a pracovních sešitů Závazná přihláška na seznamovací kurz třídy I.A Souhlas s aktivitami během seznamovacího kurzu

Čipy a šatní skříňky Nástup do školy: Studenti pro vstup do školy používají čipy po celou dobu studia Platba za čip je 200,- Kč, platí se v září Mají přidělenu šatní skříňku pro dvojici žáků a k ní dostanou klíček V září po nástupu do školy Nástup do školy: 4. září 2017 (pondělí)sraz 7:45 na dvoře, 8:00hala ECCE HOMO – zahájení školního roku, pak odchod do školy - třídnické záležitosti, odjezd na kurz - s sebou – potvrzení o bezinfekčnosti, věci na kurz

V září finanční výdaje Čip (200,-Kč) Čip na obědy (150,-Kč) – vyřizuje zákonný zástupce Do výtvarné výchovy platba 200,-Kč Peníze na kopie ( do většiny předmětů asi od 10,- Kč do 50,- Kč) BUDE SE ŘEŠIT AŽ PO KURZU(není potřeba nic nosit 4.9.2017)

Imatrikulace Všichni rodiče a rodinní příslušníci jsou srdečně zváni. Slavnostní imatrikulace studentů proběhne na hradě Šternberku koncem září 2017 – přesný termín bude na stránkách školy a studenti o něm budou informováni Všichni rodiče a rodinní příslušníci jsou srdečně zváni.

Škola začíná 7:55!!!