Zpráva o činnosti spolku Ulita Černilov

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Advertisements

Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
sdružení onkologických pacientů Ostrava
SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Členská schůze Klub nemocných cystickou fibrózou
„Rodinné centrum Kamarád – Nenuda o. s
Základní škola a Mateřská škola Brno, Merhautova 37
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE období
Členská schůze MAS Krajina srdce Borotín.
Základní škola Praha 5 – Košíře
Rozmarýn.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2009 GLOBÁLNÍ GRANT PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 21. srpna 2009.
TŘEBENICE Okres Litoměřice PSČ:
Třebenice Okres Litoměřice.
se sportovním zaměřením IČO
Sídlo: Kolárova 41, Oleška IČO: DIČ: CZ
Víceúčelové kulturní centrum Jan Kučera Odbor strategického rozvoje 4. června 2008.
Komunitní a otevřená škola
NIPOS – Lenka Lázňovská.  Velký okruh subjektů poskytujících veřejné služby v kultuře, a to zejména v oblasti veřejné osvěty a edukace. Jsou naplněním.
DOBRÝ DEN. Kdo jsme? Občanská inspirace je nezisková organizace, která od roku 1998 podporuje pestrý tvořivý a šťastný život dětí i dospělých zejména.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Základní škola Hlučín – Rovniny, okres Opava
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 FAUST, o.s.. Statutární zástupci: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
Síť mateřských center o. s. MATEŘSK É CENTR UM Klub maminek DVOREČEK Ulita Černilov, o.s.
Oblastní charita Most Název služby: „Rodinné centrum Petrklíč“ Petra Jilemnického č.p. 2457, Most Adresa:
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
Plán rozvoje Kamarádi Stochov Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025.
Financování sociálních služeb pro města a obce
Psychologická problematika rodin s dvojčaty a vícerčaty Olomouc PhDr.Petra Tenglerová.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
„SLAĎUJEME V JIHOMORAVSKÉM KRAJI“ Ing. Jaromíra Vítková
Ohlédnutí za rokem 2015 Kiwanis Club Golden Prague.
1)O projektu Můj dům, moje město Organizátoři Organizátoři Obsah projektu, aktivity Obsah projektu, aktivity Časový harmonogram Časový harmonogram Výstupy.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
 Dobrovolný svazek od roku 2000  9 obcí  Rozloha 205 km2  Cca obyvatel.
MORPHOLOGY 2015 Olomouc 6. – 8. září Schůze výboru a plenární schůze ČAS v Olomouci 1. Vzpomínka na zesnulé členy (doc. Linc) 2. Výroční zpráva.
ZA POKLADY BROUMOVSKA ročník hudebního festivalu v kostelích Broumovska 11. února 2011 Agentura pro rozvoj Broumovska o.s.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Cyrilometodějské jubileum 2013 Přehled aktivit Zlínského kraje Ing. Ladislav Kryštof Výroční konference cestovního ruchu Východní Moravy, 29. ledna 2012.
Služba FAMILY POINT místo pro rodinu ® Konference Rovnost příležitostí pro ženy a muže, slaďování práce a rodiny, , Krajský úřad kraje Vysočina.
Aktivita je součástí individuálního projektu Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji ( Projekt.
Venkovní aktivity na podporu čtenářství
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
ČLENSKÁ SCHŮZE Spolku FČAS
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
ČINNOST SPV TJ Žďár nad Sázavou
Město Choceň Podpora integrace a inkluze ve školách a školských zařízeních Města Choceň CZ.1.07/1.2.00/ ČERVENC 2014.
PŘIPRAVUJEME NA PROSINEC
Občanské sdružení ProCit, z. s
ČLENSKÁ SCHŮZE Spolku FČAS
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
  Klub Tornádo - pracoval od roku 1997 pod bývalým Domem dětí a mládeže u radnice, od roku 2013 pod SVČ Doris Šumperk. V letošním roce zde tancuje na 200.
Při technické univerzitě v Liberci
Zástupce ředitelky školy
Transkript prezentace:

Zpráva o činnosti spolku Ulita Černilov za rok 2016

Základní údaje o spolku Ulita Černilov Kontaktní adresa: ULITA Černilov, z.s., Černilov 215, 503 43 E-mail: ulita.cernilov@email.cz Web: www.ulitacernilov.webnode.cz www.facebook.com/UlitaCernilov www.twitter.com/kulturaCernilov Fotogalerie: ulitacernilov.rajce.net IČO: 26575094 Datum vzniku: 15.12. 2008 Datum zápisu do Spolkového rejstříku: 1.1. 2014, spisová značka L 6870 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové Bankovní spojení: 229640559/0300 Právní forma: Spolek

Stručný popis poslání: Hlavním posláním spolku ULITA ČERNILOV je vytváření široké nabídky volnočasových aktivit pro děti a mládež, vytváření a podpora vzdělávacích a kulturních programů či společenských akcí pro širokou veřejnost v Černilově a blízkém okolí. Tyto aktivity jsou otevřeny veřejnosti a jsou neziskové, tj. vstupné či kurzovné je koncipováno tak, aby pokrylo nutné náklady a zároveň bylo finančně dobře dostupné.

Struktura sdružení Nejvyšší orgán: Členská schůze Výbor sdružení: Ing. Lucie Hudcová – předsedkyně, Ing. Lucie Javůrková - místopředsedkyně, Ing. Jana Horáková – hospodářka, Bc. Dagmar Lovasová, Mgr. Jana Žárská

Pravidelné kurzy a kroužky pořádané spolkem Ulita Černilov v roce 2016 Keramický a výtvarný kroužek pro děti od od 6 do 12 let – lektorky Kateřina Blatníková (do června 2016) – 9 dětí a Alena Rychtaříková (od října 2016) - 5 dětí Kurz paličkované krajky pro děti od 8 let, lektorka Bohdana Michálková, účast 4/3 děti Kurz paličkované krajky pro dospělé, lektorka Bohdana Michálková, účast 8/9 dospělých Cvičení pro děti 2 – 4 roky, lektorka Jana Horáková, účast 0/9 dětí Rytmika pro děti 4 – 6 let, lektorka Ing.Jana Horáková, účast 14/9 dětí Kurz angličtiny pro mírně pokročilé, lektorka Hana Uhlíková, účast 8/5 dospělých Kurz anglické konverzace pro pokročilé, lektorka Hana Uhlíková, účast 10/10 dospělých Kurz fotografování pro dospělé, lektorka Bc.Dagmar Lovasová, účast 4/0 dospělí Kurz patchworku, lektorka Jana Jarkovská, účast 7/10 dospělých Cvičení P-Class, lektorka Markéta Vachová, účast 25/25 dospělých Cvičení na bosu, lektorka Markéta Vachová, účast 0/24 dospělých Cvičení Strollering (cvičení s kočárky), lektorka Pavla Beková, účast 7 dospělých a 7 dětí Hrátkování pro děti, koordinátorka Michaela Kapuciánová, účast 6 dospělých a 13 dětí Kurzy a kroužky pro veřejnost navštěvovalo za období leden – červen 2016: 89 osob, v období září – prosinec 2016: 142 osob.

Další pravidelné celoroční aktivity spolku Ulita Černilov v roce 2016 KLUB MAMINEK DVOREČEK klub pro rodiče na rodičovské dovolené a jejich děti, schůzky každé úterý 9 – 11 hod. v Kulturním a spolkovém domě v Černilově hlavní koordinátorky roce 2016 Ing. Petra Kubařová - do června 2016, Michaela Kapuciánová a Kateřina Mecnerová – od září 2016. Dvoreček v roce 2016 oslavil 10 let činnosti. CESTOPISNÉ PŘEDNÁŠKY v roce 2016 se uskutečnilo 8 přednášek, kterých se zúčastnilo celkem 183 návštěvníků. koordinátorky: Ing. Monika Stašová, Ing. Lucie Javůrková, Mgr. Pavla Kupková

Jednorázové akce pořádané spolkem Ulita Černilov v roce 2016 20.2. Ples spolku Ulita Černilov – Hospoda u Špatenků, Libřice 22.2. Seminář Rovnáha v mém životě s Blankou Junovou 18.3. Velikonoční jarmark – Kulturní a spolkový dům v Černilově 20.3. Strašidýlkový karneval pro děti – hala Masarykovy jubilejní ZŠ v Černilově 1. – 3.4. Jarní bazárek – Kulturní a spolkový dům v Černilově 4.6. Multižánrový festival Černilovský dvůr – Kulturní a spolkový dům v Černilově 24.9. Seminář Jak najít svého Marťana s psychologem Markem Hermanem – Kulturní a spolkový dům v Černilově 29. -9. – 3.10. Podzimní bazárek – Kulturní a spolkový dům v Černilově 12.10. Oslava 10 let Klubu maminek Dvoreček – Kulturní a spolkový dům v Černilově 22.10. Drakiáda – letiště Černilov 24.11. Průvod světýlek k uvítání Adventu – průvod Černilovem 25.11. Adventní trhy (spolupořadatelství) – Kulturní a spolkový dům v Černilově 25.11. – 12.12. Soutěž Smrčkování s charitativním prodejem stromků pro středisko Sluníčko Charity Hradec Králové - Dvůr KSD 20.12. Adventní koncert sboru Cantus Jaroměř – Katolický kostel Nalezení Sv. Štěpána v Černilově

Poděkování Všem dobrovolníkům, kteří obětavě a zadarmo vykonali spoustu užitečné práce, Obci Černilov za podporu finanční i morální, Lektorům a vedoucím jednotlivých aktivit, Všem účastníkům akcí, že přišli…