SPOLEČENSKÉ ASPEKTY BEZPEČNOSTI TÉMA 7. OSOBNOST MANAŽERA PRO BEZPEČNOSTNÍ PROSTŘEDÍ VRATISLAV POKORNÝ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Stát je institucí, která má moc vládnout, soudit a vytvá ř et zákony spole č nosti. Stát je vymezen Státní moc (výkonnou, zákonodárnou a soudní Stálým.
Advertisements

Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
Mgr. Jiří Šimon Odbor práva veřejných zakázek a koncesí Praha, Nová směrnice EU pro zadávání veřejných zakázek v kontextu společensky odpovědného.
ITEG a.s.. Úvod  Představení firmy  Praxe  Příručka školení  Projektové řízení  Závěr  Prostor na dotazy.
PSYCHOLOGIE KOMUNIKACE PRO MANAGEMENT BEZPEČNOSTNÍCH SLUŽEB TÉMA 1. ÚVOD DO STUDIA PSYCHOLOGIE A MANAGEMENTU VRATISLAV POKORNÝ Operační program Vzdělávání.
IX. Krajská konference k primární prevenci rizikového chování Prima třída PRIMA Gymnázium Ladislava Jaroše Holešov Mgr. Zdeněk Hrnčiřík.
BEZPEČNOSTNÍ TECHNOLOGIE I Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro bezpečnostní systém státu (reg. č.: CZ.1.01/2.2.00/ )
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
PSYCHOLOGIE KOMUNIKACE PRO MANAGEMENT BEZPEČNOSTNÍCH SLUŽEB TÉMA 6. PSYCHOLOGICKÉ ASPEKTY KRIZOVÉ KOMUNIKACE PŘI ŘÍZENÍ ZMĚNY A KRIZE BEZPEČNOSTNÍMI SYSTÉMY.
PSYCHOLOGIE KOMUNIKACE PRO MANAGEMENT BEZPEČNOSTNÍCH SLUŽEB TÉMA 4. PSYCHOLOGICKÉ ASPEKTY A PRINCIPY PRÁCE SE ZMĚNOU A ZÁTĚŽÍ V NÁROČNÝCH KOMUNIKAČNÍCH.
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM NEZISKOVÉHO SEKTORU projekt Sítě mateřských center o.s. – Jihomoravský kraj Lektorské dovednosti I. Osobnost, sociální skupiny.
PSYCHOLOGIE KOMUNIKACE PRO MANAGEMENT BEZPEČNOSTNÍCH SLUŽEB TÉMA 3. ÚVOD DO KOGNITIVNÍHO MANAGEMENTU, PRINCIPY A SPECIFIKA KOMUNIKACE Operační program.
PHDR. HANA PAZLAROVÁ, PH.D Metody sociální práce 3.
Ke kvalitě pracovního života Iva Kirovová. Kvalita pracovního života QWL, QoWL Multidimenzionální koncepce Multidisciplinarita.
Vznik pojmu KISDIS: © 2015 Projekt byl spolufinancován v rámci Programu bezpečnostního výzkumu České republiky BV II/2-VS Pojem KISDIS  Zkrácené označení.
Změny v požadavku na proces edukace vojenských profesionálů Radomír Saliger,Vratislav Pokorný Katedra řízení lidských zdrojů Fakulta ekonomiky a managementu.
Představení společnosti 1997 založení společnosti 2000 RC letadla 2010 drony 2011 projekt MV bezpečnostní výzkum 2012 DJI Profi Line 2012 ÚCL 2012 projekt.
ZÁŽITKOVÉ A EDUKAČNÍ PROGRAMY PRO ŠKOLY www. galeriezlin.cz.
Zlín, Jana Vodáková Krajský akční plán rozvoje vzdělávání pro území Zlínského kraje Seznámení s výsledky analýzy potřeb ve ZK.
Bezpečnostní technologie I Topologie a modely počítačových sítí, TCP/IP (v4) Josef Kaderka Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Projekt „Diagnostika stavu znalostí a dovedností žáků v česko–slovenské příhraniční oblasti se zaměřením na jejich rozvoj“ Fyzika pro 3. stupeň Autor:
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM NEZISKOVÉHO SEKTORU projekt Sítě mateřských center o.s. – Jihomoravský kraj Lektorské dovednosti I. Komunikace v NNO.
PSYCHOLOGIE KOMUNIKACE PRO MANAGEMENT BEZPEČNOSTNÍCH SLUŽEB TÉMA 5. SOCIÁLNĚ PSYCHOLOGICKÝ VÝCVIK KOMUNIKAČNÍCH DOVEDNOSTÍ S VYUŽITÍM TRANSAKČNÍ ANALÝZY.
Využíváme ICT ve výuce.  Akademie Hotelnictví a cestovního ruchu 2 Využíváme ICT ve výuce Název výzvy: Žádost o finanční podporu z OPVK – IPo – Oblast.
Inkluzivní vzdělávání pro Olomoucký kraj
Ekonomika obrany a bezpečnosti
Maturita 2017.
Platformy projektu KAP LK
Technické vzdělávání, vyučovací prostředky, technická muzea.
Společné a koordinované politiky EU
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
EU_52_sada 1_01_ZPM_Bezpečnost ve školní kuchyni_Lich
Pracovní porada Pracovní list.
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Pracovní porada Pracovní list.
Analýza konkurenčního prostředí
Společenské aspekty bezpečnosti Téma 5
KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
Adaptace jedinců v novém pracovním prostředí
Společenské aspekty bezpečnosti Téma 6
GVID – MATURITA 2018 aktuální stav – říjen 2017.
NEBEZPEČNÉ LÁTKY A BOZP
PhDr.Hana Pazlarová, Ph.D
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
VYUČOVÁNÍ A UČENÍ B/ A/ a/ cíle výuky b/ klíčové kompetence
Věda a výzkum v rámci sedmého rámcového programu
Maturita 2018.
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
BEZPEČNOSTNÍ PLÁN - OBECNÁ ČÁST
Praha – 31. květen 2011 Petr Šobotník – Prezident KAČR
Digitální gramotnost Informatické myšlení
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Prázdniny 2011 Policie České republiky
Koncepce rozvoje činnosti AV ČR
PhDr.Hana Pazlarová, Ph.D
Projekt „Strategické řízení rozvoje elektronického zdravotnictví v resortu MZ“ a příprava resortních metodik rozvoje elektronického zdravotnictví v oblasti.
Školení zaměstnanců Sem zadejte téma..
reg. číslo projektu: ​ CZ /0.0/0.0/17_052/
„Podpora procesu transformace pobytových sociálních služeb v Moravskoslezském kraji II“, reg. č. CZ.1.04/3.1.00/A ZÁVĚREČNÁ KONFERENCE Ostrava.
GVID – MATURITA 2019 aktuální stav – říjen 2018.
5G sítě – Příležitost nebo hrozba?
Úřad vlády České republiky Odbor Rady pro výzkum, vývoj a inovace
Digitální učební materiál
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

SPOLEČENSKÉ ASPEKTY BEZPEČNOSTI TÉMA 7. OSOBNOST MANAŽERA PRO BEZPEČNOSTNÍ PROSTŘEDÍ VRATISLAV POKORNÝ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro bezpečnostní systém státu (reg. č.: CZ.1.01/2.2.00/ )

Obsahové zaměření tématu 1. Společenskovědní aspekty problematiky tvorby modelů. 2. Souvislosti a požadavky vojenského kontextu a bezpečnostního prostředí. 3. Modely myšlení, kompetencí a osobnosti. 4. Shrnutí vybraných aspektů modelů. 5. Vybrané aspekty z aplikace modelů v procesu přípravy.

Náměty pro reflexi a studium 1. Colaborative intelligence. 2. Praktická inteligence. 3. Systémové myšlení. 4. Janusovské myšlení. 5. Kognitivní kontinuum.