RegioTalent – Regionalisierung ohne Grenzen1 Posouzení zřízení coworkingového centra v Jindřichově Hradci Leden 2015, Vypracovaly: Božejovská Martina,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Občanské sdružení Brouček
Advertisements

 Role poradenských firem v oblasti čerpání SF EU 27. dubna 2006 Jiří Halouzka Ředitel v oddělení poradenských služeb
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Studentští poradci Bezpečně studiem! Martin Pešl.
Podnikatelský záměr Volba, v čem budu podnikat Průzkum Plán realizace
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
Informační systémy podnikové systémy CRM
ICT podpora komunikace nejen v distančním vzdělávání DisCo 2010, Plzeň, Jiří Jelínek Lukáš Novotný Fakulta managementu Jindřichův Hradec VŠE.
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
Pojetí marketingu v neziskových organizacích. Marketing neziskových organizací Chartered Institut of Marketing: „Marketing je součástí procesu řízení,
. PODPORA MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE PROJEKT SVAZU MĚST A OBCÍ ZBRASLAVICE 4. PROSINCE 2014.
Možnosti spolupráce studentů s TIC s.r.o. Bc. Daniel Vaněk Technologické inovační centrum s.r.o.
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
Příprava RIS LK – OS 1 Připomínkování a rozpracování první priority odbornou skupinou č.1.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
ÚTVAR TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Praxe centra pro transfer technologií Pomoc komerčnímu uplatnění poznatků vznikajících na VUT v Brně Seminář k třetí roli VŠ.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto SPL : „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
Komunitní a otevřená škola
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
Ing. Gabriela Dlasková ZÁKLADY PODNIKÁNÍ Ing. Gabriela Dlasková
Realizované aktivity v roce 2013 Komise pro technické vzdělávání Sekce Marketing Ing. Pavel Duchek.
MARKETINGOVÝ MIX.
Úspěšný projekt č. CZ / /0093 Rekvalifikační kurzy pro ženy a matky z Českého Krumlova a blízkého okolí.
Business Time Business TO Bc. Macák Ondřej Bc. Švadlenka Martin team Hacker Stanislav.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
Občanský sektor. Veřejný prostor Klíčová slova: stát x člověk (občan) – mezi nimi se rozpíná prostor – zahrnuje věci veřejné Klíčová slova: stát x člověk.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Setkání politické reprezentace města Ostrov se zástupci firem působících na území města Ostrov „Kvalita přináší úspěch, úspěch přináší odpovědnost, odpovědnost.
RegioTalent – Regionalisierung ohne Grenzen1 Besedy s úspěšnými podnikateli na FM v Jindřichově Hradci Leden 2015, Vypracovali: Klečatská Petra, Novák.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
Kvalita života Chybí zázemí pro setkávání lidí Chybí setkávání a společně trávený čas lidí, jako prostředek komunikace, posilování sociálních vazeb atd.
Inkubační funkce Inovacentra ČVUT Michaela Karlíčková.
Masarykova univerzita - univerzita s budoucností1 VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ pro studenty a absolventy vysokých škol v Brně JOBCHALLENGE 2011 Šárka.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Zprostředkující subjekt.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Příjemce Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava
Podpora začleňování cizích státních příslušníků na trh práce, reg. č
Lidské zdroje jako jedna z priorit RIS3 strategie
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Lidé, procesy, partnerství
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Statutární město Ostrava
IP Alena Kopáčková (DFP)
Kariérové poradenství a podnikavost
Lidé, procesy, partnerství
Transkript prezentace:

RegioTalent – Regionalisierung ohne Grenzen1 Posouzení zřízení coworkingového centra v Jindřichově Hradci Leden 2015, Vypracovaly: Božejovská Martina, Smetanová Hana

Co je cowo? ▪ Spolupráce ▪ Sdílený prostor ▪ Nové kontakty

Výhody coworkingu Kontakty Nové zkušenosti Zefektivnění práce Pravidelná docházka

PROJEKT COWORKINGOVÉHO CENTRA Co obnáší Projekt coworkingového centra?

Záměr, Cíl Vytvořit autonomní prostředí Začínající podnikatelé (studenti a absolventi FM) Studenty kombinovaného studia Freelanceři Matky (rodiče) s dětmi A další

Co bude Řešeno, spolupráce Průzkum trhu Zajištění finančních prostředků Zajištění vhodných prostor Marketingová kampaň Uvedení do provozu VŠE Praha, partneři a ostatní partneři Podpora ostatních COWO

Hrozby a přínosy Odchod schopných jedinců z města Motivace potenciálních podnikatelů Rozvoj schopností členů Propagace fakulty Příliv zájemců o studium na FM Rozvoj podnikatelského prostředí

Realizace Zjištění zájmuRekonstrukce Zařízení interiéru Marketingová kampaň

Nejasnosti a Rizika „mimofakultní“ členové Zájem o cowo Neschválení projektu Lidský faktor Finance Nezájem spotřebitelů

Kontext projektu Čí je to iniciativa? Studenti Pro koho projekt je? Město Jindřichův Hradec Freelancerům v JH a okolí Fakultě Managementu VŠE Kdo se na projektu bude účastnit? Studenti Fakulta Managementu VŠE Ostatní partneři Ke komu se projekt vztahuje? Město JH FM VŠE

Coworking jinde Paušální platby Neziskové organizace nebo občanské sdružení apod. Častá záštita jiné organizace Ze začátku prodělečné (zisk většinou po cca 1 roce a více) Vzájemná podpora mezi cowo

Coworking v Jindřichově Hradci Jaké je třeba vybavení? Nábytek Knihovna Kuchyňka Relax zóna Tiskárna Nástěnka členů Poskytované služby a akce Bezchybné připojení k Wi-Fi Recepční Vyřizování korespondence Kurýrní služby Dětský koutek Zasedací místnost Workshopy Přednášky Poradenské služby

Děkujeme za pozornost