Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivita číslo 5 Název Návrh a zavedení systému centrální administrace a řízení projektů Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského.
Advertisements

Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
Aktivita číslo 5 Návrh a zavedení systému centrální administrace a řízení projektů Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje.
Integrovaný plán rozvoje města Náchoda na období Jednání Řídícího výboru Náchod,
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Aukro.cz – projektový management v e-commerce Tereza Kabrdová.
VZOR PREZENTACE – ÚVODNÍ JEDNÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY
Financování politických stran a regulace politických kampaní 6. října 2011 Mgr. Karolína Peake místopředsedkyně vlády 1. místopředsedkyně strany Věci veřejné.
Komise pro strategii a rozvoj - Strategický rámec VŠ politiky / shrnutí Inovační strategie (+analýza) / shrnutí doc. Kebo - Pracovní návrh VZ zákona.
Směrnice Rady Libereckého kraje č. 3/2006 k zadávání veřejných zakázek Libereckým krajem a jím zřizovanými příspěvkovými organizacemi Liberec, 9. dubna.
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Strategie.
Program zahájení - Petr Pavlinec, KÚ role systémového integrátora - Martin Vimr, PH organizace projektu - Vladimír Kvarda, PH obsazení projektového týmu.
Oddělení Evaluační jednotky SF Předběžné hodnocení programových dokumentů: Ex-ante evaluace NRP/NSRF - zpracováno: –Ex-ante hodnocení NRP –Pracovní.
Integrované dopravní systémy Realizace Dopravní politiky ČR Ing. Vít Sedmidubský května 2010.
Návrh způsobu řešení projektu a přípravy projektové dokumentace 1. Pracovní seminář – Financování internetizace knihoven Havlíčkův Brod.
Transformuje Kraj nebo kraj ?
Postavení rozpočtu nákladů v systému plánů a rozpočtů
Projekt internetizace knihoven (PIK) Mgr. Martin Boka 08/2004.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Usnesení – bod 1. Usnesení č. 30/11/14-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Aktivita A4 - Návrh a zavedení systému.
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
Projektové procesy.  Podrobné procesní modely (PMBOK)  Zjednodušený procesní model  COBIT.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Sekce energetiky Odbor energetické účinnosti a úspor Energetická účinnost – financování 11 Ing. Vladimír Sochor ředitel odboru energetické účinnosti a.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Aktuální informace o přípravě KAP 22. března
Sekce fondů Evropské unie (Sekce 8) Hlavní náplň Zajištění činností Řídicího orgánu operačních programů spolufinancovaných z ESF (OP LZZ a OPZ), Zprostředkujících.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Akční plán Strategie vzdělávání pro udržitelný rozvoj Materiál je připravován na základě usnesení vlády č. 851/2008, o Strategii vzdělávání pro udržitelný.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
REKONSTRUKCE A VÝSTAVBA SILNIC V PARDUBICKÉM KRAJI Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR PREZENTACE ŘSD.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR PLÁNOVANÉ POUŽITÍ FINANČNÍHO NÁSTROJE.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Ing. Jan Havránek vrchní ředitel sekce fondů EU Sekce fondů EU 10. dubna 2014.
„TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA V BÝVALÝCH KASÁRNÁCH KPT
Odbor ekonomický Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
PROJEKTOVÝ LIST Pro zjišťování informací o projektových záměrech pro účely zvýšení absorpční kapacity v prioritních osách VaVpI.
Katedra řízení podniku
OŠMS, Krajský úřad Kraje Vysočina
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Michal Šperling - EUREDIS
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Pracovní skupina Parkoviště P+R
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Městská část Praha 6 Postup příprav GDPR Ing. Jan Holický, MBA
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 11. jednání Řídicího výboru IPRÚ
Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 13. jednání Řídicího výboru IPRÚ
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
„Program RE:START a Platforma Uhelné regiony“
I. Setkání se starosty obcí
Místní akční plán rozvoje vzdělávání pro Prahu 12
Informace z 1. ustavujícího zasedání Národní stálé konference
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Transkript prezentace:

Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Program: 1.Kontrola úkolů z minulého jednání ŘV 2.Jednání zastupitelstev akcionářů (září) + další kroky 3.Manažerské shrnutí pro zastupitelstva (říjen) 4.Struktura financování projektu 5.Ostatní

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Kontrola úkolů z minulého jednání ŘV: 1.Dokončit přípravu analýzy realizovatelnosti a podstoupit ji oponentuře – pokračuje (viz bod 1) 2.Pokračovat v přípravě demolic demolice v Kristiánově ulici – pokračuje (viz bod Ostatní) 3.Vyhlásit poptávkové řízení na administraci soutěže o návrh – pokračuje (viz bod 2) 4.Připravit materiál k možnosti investic bez DPH – pokračuje

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Analýza realizovatelnosti Dokument před dokončením – rozeslán k připomínkám Průběžná komunikace s oponentem (Berman group) Kalkulace potvrzují realizovatelnost projektu Data v dokumentu poplatné době vzniku – nutnost průběžných aktualizací Detailnější zpracování s přibývajícími informacemi „Manažerský souhrn“ – stručné shrnutí analýzy (pro jednání zastupitelstev) Dokument distribuován jako “důvěrný“

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Poptávkové řízení – administrátor SoN Zapracování posledních připomínek – termíny, sankce Ověřování předmětu díla – full-servis (komplexnost) – upozornění na riziko diskriminace (slučování různých druhů plnění) – konzultace s právníkem. Vyhlášení do konce listopadu Lhůta pro nabídky 3-4 týdny Smlouva – leden 2016

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Stavební program Probíhá komunikace mezi lékaři (primáři oddělení) a interními projektanty Diskuse nad nutnými redukcemi a optimalizací Finalizace návrhu st. programu - konec listopadu 2015 Další kolo diskusí nad návrhem v rámci přípravy SoN s administrátorem SoN musí řešit vztah nové budovy se stávajícím i budoucím areálem (riziko nejednoznačného zadání a následné hodnotitelnosti)

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Strukturální plán revitalizace KNL Modifikace Strukturálního plánu kompletní revitalizace KNL s ohledem na podmínky krajské zdravotní péče, aktuální stav oblasti následné zdravotní péče (šance na podporu fondů EU) a realizaci CULP – Analýza prostor celého areálu a následný odhad prostorových potřeb revitalizovaných ploch. – Odhad investičních nákladů, návrh etapizace (věcná i časová) – Návrh financování (využití stávajících zdrojů + další zdroje) Východiska: – Soulad s konceptem LK pro krajskou zdravotní péči – Návaznost etap – podmínkou projektu je integrovaný přístup

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Ostatní: Demolice – zadána příprava PD (cca 200 tis. Kč bez DPH). Jednání PS Financování – představena analýza realizovatelnosti a dokumenty akcionářské dohody a smluv o příspěvcích – diskuse nad dalšími etapami revitalizace – požadavek na zpracování a návrh dalších etap (čas + peníze); dokumenty k příspěvkům akcionářů postoupeny k připomínkám na LK a SML – výstupy během v tomto nebo příštím týdnu. Tento týden jednání s p. Šumou ohledně úprav sml. dokumentů (kontrolní mechanismy, cykličnost příspěvků). Úvodní jednání s bankami – proběhlo jednání s ČSOB – prvotní informace; budou osloveny další banky (stejná úroveň informací na trhu); vedle úvěru lze uvažovat i nad jinými nástroji (směnka, dluhopis) – možná úspora a lepší variabilita. Nutné rozhodnout, jaká forma úvěru je nejvýhodnější (float x fixace) – PS financování. Kontakt od zastupitelů SML (SLK) ohledně schůzky nad projektem – předběžně přislíbena schůzka – obecný souhlas ŘV.

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Děkuji za pozornost Lukáš Černý – manažer modernizace KNL