Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Karolína Bryczová Vasková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Advertisements

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radomír Macháň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Čtení s porozuměním Interaktivní prezentace
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
VYŠŠÍ X NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA VYŠŠÍ CVIČENÍ
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí. Písemné dělení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Radomír.
Soutěž RISK Poznáváme ryby, obojživelníky a plazy Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu.
DOPRAVNÍ ZNAČKY A JEJICH VYUŽITÍ
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí: Funkce - lineární Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr.
TRÉNUJEME PAMĚŤ HRAČKY Prezentace zaměřená na trénink paměti.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Hra k zopakování a procvičení učiva (Test znalostí)
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Čas Číslo DUM: III/2/FY/2/1/11 Vzdělávací předmět: Fyzika Tematická oblast: Fyzikální veličiny a jejich.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Indukční čáry magnetického pole Číslo DUM: III/2/FY/2/2/20 Vzdělávací předmět: Fyzika Tematická oblast:
PLAKÁT Mgr. Alena Ščuková Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Alena Ščuková. Dostupné z Metodického portálu
Zvířata v ZOO VY_32_INOVACE_2B_10 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Sada 2 Jazyk a jazyková komunikace MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva: Mocniny s racionálním exponentem Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing.
AT SCHOOL Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Karolína Bryczová Vasková Dostupné na portálu
COLORS BARVY Mgr. Bc. Lucie Hušková ZŠ a MŠ Kamenná 404/4,
DOPRAVNÍ ZNAČKY A JEJICH VYUŽITÍ
Hra k zopakování a procvičení učiva (Test znalostí)
POČASÍ GRAFOMOTORIKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
DOPRAVNÍ ZNAČKY A JEJICH VYUŽITÍ
Název školy: Svobodná základní škola, o. p. s
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Název školy: Svobodná základní škola,o. p. s
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
English Vocabulary Celá prezentace je provázena červenými šipkami, objeví se vždy, když dokončíte úkol, takže prezentaci nemusíte nijak řídit. Autorem.
ANIMALS OPAKOVACÍ HRA Mgr. Bc. Lucie Hušková ZŠ a MŠ Kamenná 404/4,
Úvodní lekce, opakování
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Název školy: Svobodná základní škola,o. p. s
Název školy: Svobodná základní škola,o. p. s
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
PUZZLE M Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Hra ke zopakování či procvičení učiva, nebo test k ověření znalostí
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva:
České mince Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Hra ke zopakování či procvičení učiva, nebo test k ověření znalostí
Slabiky lu, le, li, lo, lá, lí Metodický komentář:
Jak to asi vypadá doma? Sleduj obrázky a povídej.
Soubor interaktivních her z matematiky I.
Jméno: Poznáš hudební nástroje? Doplň názvy.
Animals VY_22_INOVACE_01_26
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENE3OV
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
PUZZLE P Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Kde bydlí Honzík? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. L. Gregoríková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
PRACOVNÍ LIST Úkoly: 1) Na internetu vyhledej, ve kterém podnebném pásu se vyskytují obilniny zmíněné v prezentaci (pšenice, žito, ječmen, oves). 2) Vyznač.
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
Animals 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Samohlásky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Doporučuji snímky, které obsahují vyšší počet, z počátku skrýt.
Zvířata - Animals Škola: SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr. Lenka Hulejová VY_32_INOVACE_21_ZVÍŘATA - ANIMALS_HULEJOVÁ Jazyk a.
POČÍTÁME DO 5 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Mudrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Zaokrouhlování na desítky a stovky
Rychlé počítání v časovém limitu 15 nebo 30 vteřin
České bankovky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Transkript prezentace:

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Karolína Bryczová Vasková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV). ANIMALS

Anotace: Materiál je určen pro žáky 2. třídy. Žáci hravou formou procvičují tematickou oblast „ANIMALS“. Hra je zaměřena na procvičení slovní zásoby, především na dovednost čtení a psaní. Pro některé žáky je takto připravený materiál motivací k zdokonalení jejich znalostí i v oblasti výpočetní techniky. Správnost svých odpovědí si mohou hned překontrolovat. Pomůcky: tabulka na psaní + fix (papír a tužka) papír na zapisování bodů

Pokyny: Hra je sestavena na principu hry „RISKUJ“. Žáci si volí otázky podle barev a počtu bodu (10 bodů nejlehčí otázka, 50 bodů nejtěžší). Barvy nehrají roli, mají pouze rozlišovací funkci. Pokud si žák vybere otázku, učitel klikne na políčko a dostane se na příslušnou otázku. Úkolem žáků je uhodnout název zvířete (popřípadě ho správně zapsat). Pokud uhodnou, získávají příslušný počet bodů, pokud je jejich odpověď špatná, o body přicházejí. Následným kliknutím správná odpověď. Na úvodní tabulku se dostane pomocí ikony. Již zodpovězené otázky poznají žáci podle chybějícího políčka s otazníkem. Vítězí žáci s nejvyšším počtem bodů. Hru můžou hrát žáci ve skupině i jako jednotlivci.

CAT What´s this? Obr.01 10

TIGER What´s this? Obr.02 20

COW What´s this? Obr.03 30

TURTLE Obr.04 What´s this? 40

WHALE Obr.05 What´s this? 50

DOG Obr.06 What´s this? 10

GIRAFFE Obr.07 What´s this? 20

BEAR Obr.08 What´s this? 30

PARROT Obr.09 What´s this? 40

STORK Obr.10 What´s this? 50

LION Obr.11 What´s this? 10

MOUSE Obr.12 What´s this? 20

MONKEY Obr.13 What´s this? 30

SHARK Obr.14 What´s this? 40

ANT Obr.15 What´s this? 50

ZEBRA Obr.16 What´s this? 10

CROCODILE Obr.17 What´s this? 20

BUTTERFLY Obr.18 What´s this? 30

HEN Obr.19 What´s this? 40

HAMSTER Obr.20 What´s this? 50

HORSE Obr.21 What´s this? 10

FROG Obr.22 What´s this? 20

ELEPHANT Obr.23 What´s this? 30

CHICKEN Obr.24 What´s this? 40

CAMEL Obr.25 What´s this? 50

ZDROJE: Obr. 01: 4028MDK0. Commons.wikimedia.org: Geschlossene Augen Katze.JPG [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution 3.0 Unported na WWW:. Obr. 02: RAUL 654. Commons.wikimedia.org: Panthera tigris5.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution 3.0 Unported na WWW:. Obr. 03: CHRESCHT. Commons.wikimedia.org: French cow.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution 3.0 Unported na WWW:. Obr. 04: KEEVIL MATT. Commons.wikimedia.org: Male Painted Turtle Basking Mirror Image.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution 3.0 Unported na WWW:. Obr. 05: GELLER-GRIMM, FRITZ. Commons.wikimedia.org: Humpback Whale fg1.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution - Share Alike 2.5 Generic na WWW:. Obr. 06: KRILLEJS. Commons.wikimedia.org: The dog.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution - Share Alike 3.0 Unported na WWW:. Obr. 07: WJ32. Commons.wikimedia.org: Giraffe 3.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution – Share Alike 3.0 Unported na WWW:. Obr. 08: WARKENTIN, ELINA. Commons.wikimedia.org: Polar bear.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution - Share Alike 2.5 Generic na WWW:.

ZDROJE: Obr. 09: PINGSTONE, ADRIAN. Commons.wikimedia.org: Parrot.red.macaw.1.arp.750pix.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW:. Obr. 10: FECI1024.Commons.wikimedia.org: White stork.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution 3.0 Unported na WWW:. Obr. 11: YAAAAY. Commons.wikimedia.org: Lion waiting in Namibia.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution 2.0 Generic na WWW:. Obr. 12: RASBAK.,Commons.wikimedia.org: Apodemus sylvaticus bosmuis.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution Share Alike 3.0 Unported na WWW:. Obr. 13: ALLEN, SHAWN. Commons.wikimedia.org: Monkey baby 3.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution 2.0 Generic na WWW:. Obr. 14: DOG, STORMY. Commons.wikimedia.org: Shark - opening.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution 2.0 Generic na WWW:. Obr. 15: JURVETSON, STEVE. Commons.wikimedia.org: Ant closeup.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution 2.0 Generic na WWW:. Obr. 16: BRANDON, DANIEL. Commons.wikimedia.org: Zebra 4.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution - Share Alike 2.0 Generic na WWW:.

ZDROJE: Obr. 17: SCHMIDT, MARCO. Commons.wikimedia.org: Bazoule sacred crocodiles MS 6709cropped.JPG [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution 3.0 Unported na WWW:. Obr. 18: RRONENOW. Commons.wikimedia.org: Butterfly DSC07937.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution – Share Alike 3.0 Unported na WWW:. Obr. 19: CHAOS, JUST. Commons.wikimedia.org: Bantam Hen.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution 2.0 Generic na WWW:. Obr. 20: TANAYA. Commons.wikimedia.org: Dwarf hamster.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution – Share Alike 3.0 Unported na WWW:. Obr. 21: 4028mdk09. Commons.wikimedia.org: Weidegang Kaltblüter.JPG [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported na WWW:. Obr. 22: BROOKS, LEON. Commons.wikimedia.org: Frog on palm frond.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW:. Obr. 23: NEVIT, DILMEN. Commons.wikimedia.org: Elephant in Tanzania 3305 Nevit.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Umported na WWW:. Obr. 24: WILLS, TONY. Commons.wikimedia.org: Quail chick 02.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution 2.5 Generic na WWW:. Obr. 25: DARQUIN, HENDRIC. Commons.wikimedia.org: The story of the smiling camel.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution 2.0 Generic na WWW: