Street Fighter, zkratkou SF, je hra vydaná společností Capcom. Postavy hry jsou z celého světa, a každá má svůj jedinečný bojový styl. Je to 2. nejprodávanější.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Advertisements

Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku „Česká republika“. Studenti se rozdělí na stejně početné.
jedinečné zážitky pud sebezáchovy jedinečný relax utužení vztahů spoleh jeden na druhého chovaní v lese schopnosti a vědomosti upevnění vůle herní.
MMORPG. Lineage II: The Chaotic Chronicles  je počítačová fantasy hromadná online hra na hrdiny (MMORPG) vytvořená korejskou obchodní společností NCsoft.
Sobota Ráno už o půl osmé zazvonil budík a mi si uvědomili, že musíme stávat tak jsme vylezli ze spacáků a šli na snídani.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Asie – Obecně SG. Studenti se rozdělí na stejně početné.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Jižní a Střední Amerika – Obecně SG. Studenti se rozdělí.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Asie – Obecně FG. Studenti se rozdělí na stejně početné.
Counter Strike - Source
Markéta Jelínková Zš Spořilov 2012
NFS je série arkádových závodních her vydaných firmou Electonic Arts pro PC a mnoho typů konzolí. V které už vyšlo mnoho dílů a jedná se asi o nejslavnější.
Za předpokladu použití učebnice Čítanka pro 5. ročník a psacích potřeb
Divadlo konce 19.století.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako doplněk k výuce regionální geografie. Studenti se rozdělí na stejně početné skupiny, přičemž.
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Bratři Čapkové. Společně se podíleli na některých knihách a povídkách: Povídky Zářivé hlubiny Krakonošova zahrada Devatero pohádek Dramata Loupežník Ze.
Počítačová verze hry pro Windows
Prezentace pravidel Pilotáž, říjen/listopad 2011.
OKTechMasters Vytvoř si vlastní hru Created by Terri Street for OKTechMasters, 2000.
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Tvorba webové hry v prostředí java
Fotbal pro 2 Nová hra na trhu 2013 Přenosná zábava Pro všechny věkové kategorie Vynikající reklama.
dobrodružný román s prvky fantazie amerického spisovatele Dana Browna skupina Epsilon 2.B.
South park: the stick of truth
Simulace proudění kapalin v mikroreaktoru s úzkou štěrbinou.
Counter - Strike Global Offensive
Kolaborativní hra MAREK DOKSANSKÝ, JAN TEPLÝ NUR - ČVUT
Organizovaný systém zvuků (V prezentaci můžete klikat na obrázky, pro jejich zvětšení…)
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Airsoft je sport, zábava a pro někoho styl života. V podstatě je to bezpečná hra na vojáky, pro ty kde se tomu to tématu věnují či je zajímá. Airsoft.
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Jižní a Střední Amerika – Andské země. Studenti se rozdělí.
Hudba.
- nejrozsáhlejší online hra na světě
BASKYTARA Elias Decastelo.
ARTEFILETIKA Prezentace artefiletiky – metodický list č. 4 Loutka Zpracovala dne Mgr. Andrea Költö(str.1 – 6) Možnosti využití artefiletiky.
D R A M A Mgr. Michal Oblouk. DRAMA Slovo odvozeno z řeckého pojmenování dráma = čin, jednání, skutek Literární dílo určené k jevištnímu provedení Divadelní.
VOLEJBAL 1.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Asie – Státy Perského zálivu. Studenti se rozdělí na stejně.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Střední Evropa – obecně a Německo. Studenti se rozdělí.
Aneb sportem ke zdraví.  Je individuální olympijský raketový sport.. Při hře dva protivníci odpalují přes síť pomocí rakety opeřený míček a snaží se.
On-line Hry Hana Smolanová.
Na to aby jsi mohl začít hrát RPG Numínia budeš potřebovat znalost spisovného jazyka českého / slovenského, znalost RPG pravidel a především pořádnou.
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Východní Evropa. Studenti se rozdělí na stejně početné.
William Shakespeare.
Nedbalová MartinaDubová KateřinaNedbalová MartinaDubová Kateřina.
PYRAMIDA Celá čísla.
Aplikace vývojových technik Augmented Reality hra Bronislav Ryba, Štěpán Mračko.
Jiří Voskovec Jméno: Jiří Wachsmann * 19.červa 1905 na Sázavě † 1.července 1981 v USA Byl český herec, spisovatel, dramatik a textař Účinkoval v osvobozeném.
Pexeso Projekt sspš Michal Svoboda.
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Tekken je bojová videohra kterou vydala společnost namco. V roce 1994 vyšel první díl na Playstation, poté vyšel i druhý díl (Tekken 2) a třetí (Tekken.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Chmatákov Je nejlepší hra Autor :Gyzmo Tým : Sam #12, bigdragon,DJ Miky, BaRs, Spid3r.
LECTURA VALUATION Page 1 LECTURA Systém oceňování mobilní stavební a zemědělské techniky.
Práva duševního vlastnictví 1 Hradec Králové Datum CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o. Hradecká 1151, Hradec Králové.
Ernest Hemingway Benešová Tereza C3B Obecné informace Charakter spisovatele Život Literární tvorba Stěžejní díla.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška Ilustrace Josefa Lady Anotace: Seznámení s ilustracemi Josefa Lady Autor: Mgr. Vladimíra.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Slaminková Jana NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_Výchova ke zdraví TEMA: Denní režim ČÍSLO.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_18_ČESKÝ_JAZYK_A_LITERATURA TEMA: Česká literatura 2. poloviny 20. století.
VY_12_INOVACE_ , Christie Mgr. Jan Křoustek
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor Michaela Zemanová Číslo VY_32_INOVACE_12_20 Název Michal Viewegh Téma hodiny Generace.
Evoluce PlayStationu.
Tvorba značky.
ARTEFILETIKA Prezentace artefiletiky – metodický list č. 4 Loutka Zpracovala dne Mgr. Andrea Költö(str.1 – 6) Možnosti využití artefiletiky.
Zaklínač V.Fialová 6.C Hra O autorovi Cíl hry.
AUTOR: Mgr. Jitka Zajíčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_TV_19
Informační a komunikační technologie
Ekocentrum Paleta Jeden za všechny.
Transkript prezentace:

Street Fighter, zkratkou SF, je hra vydaná společností Capcom. Postavy hry jsou z celého světa, a každá má svůj jedinečný bojový styl. Je to 2. nejprodávanější výrobek Capcomu. Street Fighter

 Ve Street Fighterovi jde o to, vybrat si postavu, naučit se její pohyby a porazit všechny hráče. Hraní

 Street Fighter má celkově 4 díly, ten nejnovější je Super Street Fighter IV, Arcade Edition. Díly

 Mezi hlavní postavy Street Fightera patří Ryu, Ken a Chun-Li. Hlavní postavy

 Street Fighter spolupracoval se společností Namco (tvůrci Tekkena), vzali z Tekkena pár postav a dali je do své hry. Street Fighter X Tekken