Ociace kempů ČR Camping Oase, Praha Setkání TIC Pardubického a Královehradeckého kraje Stellplatz – servisní stání pro karavany a obytná auta.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Mgr. Libuše Přikrylová ředitelka Základní školy Provaznická Ostrava
Projekt ePreskripce a poskytování údajů o vydaných LP
Ing. Jiří Nouza náměstek primátora hl. m. Prahy Zóny placeného stání.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví Moravskoslezského kraje KRIZOVÉ CENTRUM OSTRAVA ul. Nádražní 196, Moravská Ostrava tel.: ,
Transformace sociálních služeb pro lidi s postižením
Mikroregion Úhlava Marketingová značka jako nástroj udržitelného rozvoje.
BIKETOWER – důležitý prvek v podpoře cyklistiky
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Dolní Lhota. Poplatky 2012 Kabelovka 2 000,-- (mini 500,--) Komunální odpad 300,-- Kč za osobu Pes 150,-- Kč (každý další.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Plzeňská kartastrana 1 eTown s Plzeňskou kartou.
K u d y n a a k c i a c o t a m k d e b u d e a u t e m a l e i j i n a k 112.6km, 1h17min Do centra 113.1km, 1h19min Do Bynova Poslední barák pod lesem,
ADVAITA, o. s. MUDr. David Adameček.
Situační prevence -parkoviště- ● Cílem projektu je snížení majetkové kriminality – krádeže motorových vozidel a věcí z nich. ● Cílovou skupinou jsou majitelé.
Projekt internetizace knihoven (PIK) Mgr. Martin Boka 08/2004.
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
PRŮMYSLOVÁ ZÓNA nad OEZ Letohrad
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Finanční podpora v oblasti odpadového hospodářství Královéhradeckého kraje.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Moderní zdroj statistických informací.
Přístup k veřejnému internetu v knihovnách obcí a měst Vít Richter Knihovnický institut Národní knihovna ČR Tel ISSS 2007.
Spolupráce neziskového sektoru Zlín –
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Tepelná čerpadla a solární systémy pro bytové domy
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Bc. Petra Zivrová MÁME VÁM CO NABÍDNOUT.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
RE-USE MANAGEMENT V BRNĚ Mgr. Veronika Singrová Odbor životního prostředí Magistrát města Brna.
Monitorovací systém sociálních služeb města Plzně k podpoře dotační politiky Mgr. Karolína Vodičková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – 26.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
M-Tourism na případových studiích World Media Partners Vít Pechanec.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Prezentace služeb OPORA V roce 2014 poskytoval spolek OPORA občanům města Roudnice nad Labem tyto registrované sociální služby: Pečovatelská služba Odborné.
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
Vzdělávací seminář Asociace turistických informačních center ČR 22. září 2011, Poděbrady.
Ekonomické souvislosti studijního směru AP Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního.
Dovolená a region, lázeňstvíJiří Šimon 4. března 2016.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Obytný soubor Za Školkou
Informace o platběnávrat do mapy PŘEDPLATNÉ PLATBA SMS.
Výstavba TK Kaznějov Nákup komponentů kanalizace.
EJPOVICE Výstavba obytné zóny. Umístění Ejpovic: Plzeňský kraj, okres Rokycany.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
BÝT ČLENEM PROFESNÍ ORGANIZACE. BÝT ČLENEM PROFESNÍ ORGANIZACE Být členem asociace znamená: nestát "mimo" profesní dění, mít možnost se potkávat a vyměňovat.
Informace o platběnávrat do mapy PŘEDPLATNÉ PLATBA SMS PLATBA MOBILNÍ APLIKACÍ.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Prodejní a odbytová činnost ve stravovacích zařízeních
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
TICKET RESTAURANT® CARD
Produkce odpadů obce ORP Šumperk
Investiční záměr Zlínského kraje Veřejné projednání obec Loučka
PŘEDPLATNÉ PLATBA SMS PLATBA MOBILNÍ APLIKACÍ Informace o platbě
Autor: Ing. Sikorová Renata
EVVO v operačních programech
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Oblíbený platební nástroj
Informace o platbě návrat do mapy PŘEDPLATNÉ PLATBA SMS
Spolupráci na dobré věci.
Vztah k životnímu prostředí
Zkušenosti z provozu MKDS v Pardubicích
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

ociace kempů ČR Camping Oase, Praha Setkání TIC Pardubického a Královehradeckého kraje Stellplatz – servisní stání pro karavany a obytná auta rozvoj v ČR

Premisy: - klientela obytných automobilů a karavanů má v posledních letech meziroční nárůst 20 % - klienti hledají krátkodobý pobyt za účelem navštívení zajímavostí daného místa - stellplatz sám osobě není ekonomicky zajímavý – uživatelé utrácejí peníze v navazujících zajímavostech a službách nabízených daným místem.

Účel: Stellplatz – poskytuje uživatelům za přijatelnou cenu legální stání – parkování – a služby

Vybavení stellpatzu: Základní : A. Vylití obsahu kazety chemického WC B. Vypuštění obsahu nádrže na odpadní vodu /sprcha,dřez/ cca 200 litrů C. Odložení tříděných odpadků do kontejnerů – plasty- papír - Bio – sklo atd. D. Doplnění pitné vody cca 200 l E. Připojení na el. zásuvku 230 V V rámci ochrany životního prostředí by body A. – C. měly být poskytovány bezplatně. Body D a C vhodné zpoplatnit pomocí platebních automatů Výběr parkovného 1 x denně obsluhou, která zajistí čistotu a kontrolu naplnění kontejnerů

Nadstandardní : - Automatické závory pro vjezd a výjezd - Sociální zařízení – WC + sprchy - placeno automaty - Kamerový systém - Automat pro prodej lístků MHD - Informační centrum - mapy, průvodci, vstupenky - Půjčovny

Kalkulace: NázevPopisKsCenaCena celkem Kč VLK 03 Nerezová výlevka pro chem WC - voda pouze na oplach VLK 02.A Nerezový stojan pro placený výdej vody - vč. komunikace systému národních karet OV02Odpadová vpusť pojízdná JOV 02.Z Jímka pro OV 02 - celoroční provoz MSE.A4 Nerezový sloupek 4 x zásuvka 230 V / 16 A - vč. komunikace systému národních karet, jištění a spínání zásuvek Vjezdový a výjezdový systém Automatická závora 3 m, sloupek se čtečkou karet, opticke čidlo,indukčmní smyčka Ceny bez DPH (EXW Brno) :

Propagace: Při plánování nákladů je nutno neopomenout na propagaci. Tj. uveřejnění v odborných katalozích Camping, ADAC, ACSI, případně internetových vyhledávačích. Vize rozvoje : Získat zdroje na vybudování a propagaci. Zájemce by vložil potřebný pozemek a sítě – voda, odpad, elektro přípojku. Výtěžek z plateb parkování a služeb by měl pokrýt režie + malý zisk Převážná část zisku by byla realizována využitím služeb okolí.

Již realizované stellpatzy: - Svitavy - Uherské Hradiště - Rozkoš - Ski Olešnice v Orlických horách - Bubákov ve Vrchlabí

Vhodná místa: - u sportovních stadionů, - zábavních parků - u turistických cílů - u sjezdů do velkých měst (vždy v blízkosti MHD či metra) - v Rakousku i u statků s restaurací

Děkuji za pozornost! Bohumil Starý Předseda Asociace kempů ČR Prezident Federace Campingu a Caravaningu ČR Tel: