„Spolupráce v oblasti náboru nových zaměstnanců pro členy KZPS“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KDO JSME Rytmus Liberec, o.p.s. je agentura pro podporované zaměstnávání. Podporované zaměstnávání je individuální podpora lidem znevýhodněným na trhu.
Advertisements

Zkušenosti se zaměstnáváním osob s trestní minulostí
Kariérové poradenství
1 HK ČR, workshop a 2. exkurze Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za.
Citigroup soutěž o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi pro ženy a muže v ČR Bc. Jitka Kolářová, Gender Studies o.p.s.
Střední odborné učiliště stravování a služeb Karlovy Vary
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Česká spořitelna, a.s. Představení společnosti Den Firem.
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
Šikana a kyberšikana ve školách – HK 2013 Možnosti práce se šikanou na ZŠ v rámci programu všeobecné primární prevence rizikového chování Mgr. Markéta.
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
APPN, o.s. Agentura pro neslyšící. Agenda: 1) Kdo jsme 2) Jaký je náš cíl 3) Naše projekty.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Máme spolupracovníky, kteří plní naše vize a odpovídají potřebám společnosti ?
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
Mentoring a Magistrát HR Know - How & Fórum personalistů Ing. Libor Peprný
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji - Klíčové aktivity projektu a jeho úloha v rámci současného vzdělávacího systému ČR přednáší.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Petra Tázlarová „personální poradenství“
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 1.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
MOPE s.r.o. Personální agentura
STŘEDISKO VÝCHOVNÉ PÉČE HELP
Systém hodnocení zaměstnanců Trenkwalder KAPPA people a.s.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2010 posedmnácté Pavel Švejda Praha, 30. listopadu 2010 INOVACE 2010, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Využití informací o trhu práce. Hlavní cíle aktivit v roce 2014 Čtyři hlavní oblasti: 1.Zákazníci (zaměstnavatelé a uchazeči o zaměstnání), 8 cílů 2.Aktivity,
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
UNIV 2 KRAJE středních škol Karlovarský kraj Střední odborná škola logistická a SOU Karlovy Vary - Dalovice PaedDr. Vladimíra Štrynclová - ředitelka.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Univerzitní centrum VŠCHT Praha – Unipetrol: Úspěšná spolupráce vysoké školy s průmyslem Zdeněk Bělohlav, prorektor TECHNODAYS květen 2015.
Poradenství poskytované úřady práce.  Poradenství pro zaměstnavatele  Výběr uchazečů  Poskytování informací  Další  Poradenství pro nezaměstnané.
Personální strategie mezinárodní firmy
Rytmus Liberec, o.p.s. Agentura pro podporované zaměstnávání Antónia Dechťarová Monika Pietroszová září 2008.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Středisko výchovné péče Dobrá Vyhlídka , Vyhlídka 1, Šumperk.
Fokus Mladá Boleslav – Karlovy Vary –
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Pracovní agentura RUBIKON „Dobrá praxe zaměstnavatelských projektů“ ASZ,
Práce probačního úředníka s dětmi a mladistvými Mgr. Marcela Nerudová Probační a mediační služba ČR.
Úřad práce ČR – Krajská pobočka v Ostravě Ing. Petra Prouzová.
RUBIKON Centrum „Bezpečí společnosti nespočívá ve vyloučení lidí s kriminální minulostí a jejich izolaci, ale především ve schopnosti společnosti je začleňovat.
PSA klientů ročně 50 % záznam v RT 50 % základní vzdělání Minimální praxe, problematická minulost, nereálné představy o trhu práce, potíže.
Listopad 2015 Jak spočítat přínos investice do HR? Pavel Jirůtka
Stipendijní program.
KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI
Podpora začleňování cizích státních příslušníků na trh práce, reg. č
VAŠÍM ÚKOLEM BUDE: nepřetržitý pracovní režim, 8-hodinová pracovní doba obsluha výrobních linek pomocí manipulační techniky - odebírání hotové výroby z.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Regionální stálá konference
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Aktivity projektu Co máme hotovo a co nás čeká
Jak dále s duálním vzděláváním v MSK?
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE CZ /0
NZDM V SÍTI – DOBRÁ PRAXE
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Cesta k uplatnění na trhu práce
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
V. Setkání se starosty obcí
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Volba povolání / střední školy
Transkript prezentace:

„Spolupráce v oblasti náboru nových zaměstnanců pro členy KZPS“

RUBIKON Centrum a Pracovní agentura RUBIKON „Po odpykaném trestu je čas začít znovu a lépe“

RUBIKON Centrum a Pracovní agentura RUBIKON Etablovaná nevládní organizace s více než 20 letou zkušeností v oblasti snižování recidivy od roku 2012 provozujeme nekomerční pracovní agenturu dosud jsme umístili více než 500 kandidátů Prověřovací proces - každý 3. kandidát získá zaměstnání Individuální konzultace pracovní poradkyně s klientem Zaměstnaný klient

Pracovní agentura RUBIKON 75% našich kandidátů setrvá po zkušební době kandidáti Pracovní agentury RUBIKON jsou motivovaní a loajální spolupracujeme s více jak 100 zaměstnavateli jsme držiteli Národní ceny kariérového poradenství za rok 2013 a 2015 a finalista Regiostars Awards 2015 Služby neustále vyvíjíme a profesionalizujeme (pracovní setkání týmu)

Služby * nábor a předvýběr kandidátů individuální hodnocení kandidátů na základě dlouhodobého a nadstandardního prověření spolupráce a podpora zaměstnavatelům i kandidátům v období pracovní adaptace (až 6 měsíců po nástupu kandidáta) konzultace a profesní poradenství pro práci s lidmi s trestní minulostí dluhové poradenství pro zaměstnance * neposkytujeme agenturní zaměstnávání

Výhody spolupráce s Pracovní agenturou RUBIKON: individuální a profesionální přístup k zaměstnavatelům i kandidátům podpora zaměstnavatelům a kandidátům v období pracovní adaptace (až 6 měsíců po nástupu kandidáta) pro minimalizaci případných rizik široké portfolio zaměstnavatelů portfolio nadstandardně prověřených kandidátů loajalita a kvalita doporučených kandidátů provázanost služeb (profesní a dluhové poradenství) pracovní konzultanti s bohatými zkušenostmi z komerčního sektoru i nekomerční ceny garance zprostředkování náhradního kandidáta v případě neúspěšného kandidáta

Regiony: Praha, Ostrava, Středočeský a Karlovarský kraj (region Karlovy Vary, Sokolov, Cheb) oblast/pozice dělnické, pomocné a výrobní pozice (montování součástek, obsluha strojů, pekárna, prádelna, atd.) úklidové a zahradnické pozice gastro pozice (kuchař, číšník) obchodní a administrativní pozice (obchodní zástupce, call centrum, atd.) logistické pozice (skladník atd.) odborné pozice dle speciálního zaměření (řidič autobusu, jeřábník, elektrikář, atd.) Nabídka oblastí a pozic

Workshop k tématice zaměstnávání osob s trestní minulostí: včetně nezávazného setkání s kandidáty (Pohovory nanečisto) Pohovory zaměstnavatelů a kandidátů konané ve společnosti LMC

Zaměstnání lidí s trestní minulostí je dobrý skutek i dobrá investice! „Kéž by bylo víc takových zaměstnanců, jako je Petr. Je tu už skoro dva roky a za tu dobu neměl žádný výpadek. Opravdu. Na takových zaměstnancích stojí celá Arriva.“ nadřízený Petra P. (bývalého klienta RUBIKON Centra) Petr P. (bývalý klient RUBIKON Centra)

Zaměstnání lidí s trestní minulostí je dobrý skutek i dobrá investice! „S radostí vám oznamuji, že jsem zaplatil, v podstatě přeplatil svůj dluh. Čekám jen na potvrzení soudu o ukončení insolvence. Vždy jsem chtěl všem dokázat, že VTOS bylo mimořádné vybočení. Celou dobu u Arrivy, tj. 15 měsíců, pracuji 6 dní v týdnu a měsíčně dělám 320 hodin. Vše se dá dokázat, jen se musí chtít. Bylo to velice náročné, ale zvládl jsem to. Můj vedoucí mi říká, že na takových řidičích jako jsem já, stojí celá Arriva. Děkuji celému Rubikonu za vaši pomoc a podporu. Přeji vám mnoho sil do vaši prospěšné práce. S velikou úctou, Petr P." (bývalý klient RUBIKON Centra) Petr P. (bývalý klient RUBIKON Centra)

Kontakt RUBIKON Centrum, z.s. Korunní 880/101, Praha Kontaktní osoba pro workshopy pro KZPS Mgr. Zuzana Nováková