KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Závěrečná konference k regionálním individuálním projektům (RIP) „Dobrá práce v Jihočeském kraji“ reg.č.: CZ.1.04/2.1.00/ a „Cesta do práce v Jihočeském.
Advertisements

Další zdroje příjmů pro ICM. Hlavní důvody realizace Analýzy nestátního neziskového sektoru  Efektivní komunikace s neziskovými organizacemi – uvnitř.
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Prezentace k projektu REPRO CV
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Podpora trvalého řešení situace nezletilých žadatelů o azyl v ČR TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Systém péče o ZP formou pracovní rehabilitace občanů evidovaných.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Evropský sociální fond v ČR
Příležitost dělá(t) zaměstnance
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
Nadace Terezy Maxové Programu Iniciativy Společenství Equal
Představení projektu Příležitost dělá(t) zaměstnance
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Snadný návrat z mateřské do zaměstnání nezaměstnaných žen pečujících o dítě do 15 let v Libereckém kraji 390 nezaměstnaných žen pečujících o.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
KomunitníCentrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR  4 národní.
Situace na trhu práce /Plzeň – město/ Únor Tato prezentace vznikla v rámci projektu „Systém kariérového poradenství pro studenty vysokých škol v.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Podpora integrace příslušníků sociálně vyloučených romských lokalit v Pardubickém kraji II Registrační číslo CZ.1.04./3.2.00/B
Poradenství pro zdravotně postižené Pojetí a přínos kurzu Anna Kučerová.
Mgr. Ilona Kostadinovová, advokát I.K.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
S handicapem zpět do zaměstnání
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
Aktivizační a vzdělávací centrum Masarykova univerzita.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Konference Net ZP – Síť péče o osoby se zdravotním postižením Včasná pracovní diagnostika pro tělesně postižené CZ.1.04/5.1.01/B Mgr. Martin Korych.
Podpora zaměstnanosti v Jihočeském kraji
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
OP LZZ Operační Program Lidské Zdroje a Zaměstnanost PODPORUJEME VAŠI BUDOUCNOST Evropský sociální fond Úřad práce v Liberci Oddělení.
Informační a poradenské středisko Mgr. Jindřiška Dvorská Mgr. Markéta Severinová.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Politika zaměstnanosti Krajská pobočka v Olomouci.
PLÁNOVANÉ REGIONÁLNÍ INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY PRO KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ 2014 – 2020.
JAK VYUŽÍT SLUŽEB ÚŘADU PRÁCE Mgr. Ivona Černohausová Jeronýmovy dny.
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Projekt „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ a jeho výstupy Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji na období.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Úřad práce ČR – Krajská pobočka v Ostravě Ing. Petra Prouzová.
Zítra v práci – inovace CZ.1.04/2.1.01/E Karlovy Vary Síť mateřských center Rut Kolínská.
OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PŘEROV PROGRAMY PODPORY PODNIKÁNÍ Zaměřené na vzdělávání zaměstnanců a tvorbu nových pracovních míst OKRESNÍ.
„Zavedení systematické podpory procesu plánování sociálních služeb a péče sociálně potřebným na Středním Vsetínsku, Velkokarlovicku a Hornolidečsku“ Operační.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Ing. Dagmar Prošková.
TRANSFER Výzva 03_15_116 Ústí nad Labem,
Podpora začleňování cizích státních příslušníků na trh práce, reg. č
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Regionální projekty krajské pobočky ÚP ČR v Ústí nad Labem
JAK VYUŽÍT SLUŽEB ÚŘADU PRÁCE Mgr. Ivona Černohausová
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Prezentace pro účely informační schůzky s cílovou skupinou
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
INNOSTART Výzva 03_16_055 Ústí nad Labem,
REGIONÁLNÍ PARTNERSTVÍ
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
Projekty META o.s. zaměřené na komunitní tlumočení
VZDĚLÁVÁNÍ (ve službách zaměstnanosti)
Transkript prezentace:

KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE

, Systematický projekt podpory mladých lidí na trhu práce v Karlovarském kraji – Nestůj a pojď! –CZ.1.04/2.1.01/D Společně na trh práce v Karlovarském kraji – Jedeme dál –CZ.1.04/2.1.01/D Zítra v práci –CZ.1.04/2.1.01/E

, VÝŠE POSKYTNUTÉ PODPORY Nestůj a pojď! – ,- Kč Jedeme dál – ,56 Kč Zítra v práci – ,76 Kč Projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

, DOBA REALIZACE Nestůj a pojď! – Jedeme dál – Zítra v práci –

, PARTNEŘI KARLOVARSKÉHO KRAJE Nestůj a pojď! –Úřad práce České republiky –KRDMK, z. s. –ANNA KK, z. s. Jedeme dál –Úřad práce České republiky –bfz o.p.s. –ANNA KK, z. s. Zítra v práci –Úřad práce České republiky –Síť mateřských center o.s. –ANNA KK, z. s.

, CÍLE PROJEKTŮ Nestůj a pojď! Cílem projektu je zvýšit zaměstnatelnost ohrožených osob na trhu práce vedených zejména v evidenci Úřadu práce ČR. Jedeme dál Cílem projektu je podpořit uchazeče evidované na úřadu práce ve věku nad 50 let, kteří se snaží vrátit zpět do zaměstnání. Zítra v práci Zvýšit zaměstnatelnost ohrožených osob na trhu práce a aktivizovat zaměstnavatele Karlovarského kraje k vytváření nových pracovních míst.

, CÍLOVÉ SKUPINY Nestůj a pojď! Uchazeči/ky a zájemci/kyně o zaměstnání – absolventi SŠ ve věku do 25 let a dlouhodobě nezaměstnaní mladí lidé ve věku do 25 let, studenti posledních ročníků SŠ připravující se na vstup do zaměstnání Jedeme dál Uchazeči/ky o zaměstnání ve věku nad 50 let, kteří jsou v evidenci úřadu práce déle než 5 měsíců Zítra v práci Uchazeči/ky a zájemci/kyně o zaměstnání se znevýhodněními typu zdravotní postižení, péče o dítě do 15 let nebo péče o osobu blízkou a nebo věk 50+

, STĚŽEJNÍ AKTIVITY PROJEKTŮ Vznik funkčního regionálního Partnerství pro Karlovarský kraj Komplexní vícezdrojová analýza cílové skupiny se znevýhodněními na trhu práce Vytvoření predikce inovativních návrhů práce s cílovou skupinou Vytvoření Metodiky práce s cílovou skupinou studenti SŠ Jak nejlépe na trh práce Oslovení a výběr vhodné cílové skupiny do projektu Skupinové a individuální poradenství, kurzy orientace na trhu práce Rekvalifikační a vzdělávací aktivity, podpora koučováním Vytvoření nových pracovních míst pro cílovou skupinu a zprostředkování Závěrečná konference

, PLÁNOVANÉ A DOSAŽENÉ VÝSLEDKY Projekt Nestůj a pojď! NÁZEV INDIKÁTORUPLÁN (počet osob) VÝSLEDEK (počet osob) Počet podpořených osob (110 ÚP) Počet úspěšných absolventů kurzů2125 Počet nově vytvořených pracovních míst 15 Počet nově vytvořených produktů21(+1)

, PLÁNOVANÉ A DOSAŽENÉ VÝSLEDKY Projekt JEDEME DÁL NÁZEV INDIKÁTORUPLÁN (počet osob) VÝSLEDEK (počet osob) Počet podpořených osob Počet úspěšných absolventů kurzů6795 Počet nově vytvořených pracovních míst 2022 Počet zprostředkovaných pracovních míst 108

, PLÁNOVANÉ A DOSAŽENÉ VÝSLEDKY Projekt ZÍTRA V PRÁCI NÁZEV INDIKÁTORUPLÁN (počet osob) VÝSLEDEK (počet osob) Počet podpořených osob80129 Počet úspěšných absolventů kurzů2540 Počet nově vytvořených pracovních míst 27 Počet nově vytvořených produktů21 (+1)

, PROJEKT PREZENTOVALY MANAŽERKY PROJEKTU: Nestůj a pojď! – HANA ŠNAJDROVÁ Jedeme dál – MGR. MARTA BŘEHOVSKÁ Zítra v práci – MGR. KLÁRA VLKOVÁ