KLUB DĚTSKÝCH KNIHOVEN Střední Čechy Regionální valná hromada SKIP února 2016, Městská knihovna Kladno.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Městská knihovna Čelákovice
Advertisements

Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
Plán akcí SKIP 08 Východní Čechy na rok. Zima •Přechod Jestřebích hor byl naplánován na Díky oblevě se tento ročník nemohl uskutečnit.
Centrum dětského čtenářství Knihovna Jiřího Mahena v Brně
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový.
Klub dětských knihoven SKIP10
Začátek … Městská knihovna Sedlčany 1. červen 2001 – otevření knihovny v nových prostorách červen 2003 – první schůzka partnerů, narození Lukáška Potřeba.
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Plzeň, září 2008,
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Celostátní síť pro venkov
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Středočeský kraj.
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Cheb, října 2007,
IVIG Praha, Odborná pomoc veřejných knihoven informačním a studijním centrům škol.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Víceúčelové kulturní centrum Jan Kučera Odbor strategického rozvoje 4. června 2008.
Jindřichův Hradec, Školní a veřejné knihovny – spolupráce v regionu Konkurence? Ne! Spolupráce …
Knihovna města Olomouce se jako jediná knihovna v České republice, zapojila do knihovnického projektu, dotovaného z fondů EU, s názvem : „Library. I love.
Zpráva o činnosti Výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Valná hromada Komise knihovníků AMG ČR 6. září 2006, Praha, Národní muzeum.
Autor výukového materiálu:
Filipova Huť – žádost o dotaci na dodělání úprav ubytovny.
Informační vvzdělávání v knihovnách Lída Švíková.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Transformuje Kraj nebo kraj ?
Anotace: ČR – Středočeská kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního.
Vzdělávací institut Středočeského kraje Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků V Kolonii 1804, Nymburk visk.cz.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Týden knihoven až 7. října Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR.
Sekce veřejných knihoven SKIP Částečně úplná zpráva o činnosti sekce v roce 2013 Gabriela Jarkulišová.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
Výroční zpráva za rok 2014 středočeský SKIP SKIP 02.
Vilniuská univerzita Vilniaus universitetas 26. května – 15. června 2015 stáž v projektu Okna vědy dokořán Michaela Uchočová Hinc itur ad astra.
Městská knihovna Čelákovice a její historie. Městská knihovna v Čelákovicích byla založena jako obecní zařízení v prosinci 1920 na podkladě zákona o knihovnictví,
Městská knihovna Sedlčany Strom v nás - lokální historie prostřednictvím sedlčanské knihovny Městská knihovna v Českém Těšíně Konference Další možnosti.
Městská knihovna Čelákovice Návštěvy a spolupráce Z historie V OK Brandýs n.L. 80.léta 20.stol V OK Říčany 90.léta 20.stol.
Konference knihovníků Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa „SENIOŘI V KNIHOVNÁCH – KNIHOVNY PRO SENIORY V EUROREGIONU NISA“ Městská knihovna Semily 27. až 28.
Veřejné knihovny - místa mezigeneračního setkávání PhDr. Ivana Štrossová Krajská knihovna Vysočiny Jihlava, 31.března 2011.
S KIP 02 volení období R EGIONÁLNÍ VALNÁ HROMADA 12. února 2013 Městská knihovna Beroun.
NOVÁ KOMUNIKAČNÍ PLATFORMA JIHOMORAVSKÝCH PAMĚŤOVÝCH INSTITUCÍ Brněnská pobočka České archivní společnosti Jiří Dufka.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
SKIP 02 – střední Čechy Valná hromada Městská knihovna Mladá Boleslav.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
Poznejte regiony České republiky Středočeský kraj.. přirozené centrum České republiky Střední Čechy jsou místem, kam se dá přijet na návštěvu,
Brandýs nad Labem Stará Boleslav 12 zaměstnanců na 9,4 prac. úvazku čtenářů výpůjček 123 akcí.
125 let od první zmínky knihovny 95 let od založení knihovny v Loučce.
ZPRÁVA PŘEDSEDKYNĚ O ČINNOSTI AVOš ZA Rok 2016
Venkovní aktivity na podporu čtenářství
Plán PR a marketingové a propagační kampaně
Jednání řídícího výboru MAP Český Krumlov
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Čtenářsky podnětné prostředí
SKIP – Sekce veřejných knihoven
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠKOLNÍ BRANDÝS N/L – STARÁ BOLESLAV
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Podpora dětského čtenářství
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
26. května 2017, ZŠ a ZUŠ Líbeznice
Informace o projektu IKAP
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
SKIP – 2019 aneb Od valné k valné
Městská knihovna Čelákovice
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

KLUB DĚTSKÝCH KNIHOVEN Střední Čechy Regionální valná hromada SKIP února 2016, Městská knihovna Kladno

2015 O zapojeno více než 15 knihoven O schází se kolem 20 osob O proběhly 2 pracovní setkání (jaro, podzim) O nové členství v r – 3 knihovny Městská knihovna Neratovice, Víceúčelové a kulturní zařízení Milovice Mělnické kulturní centrum O navázání spolupráce s Krajským knihovnickým centrem SVK Kladno

JARNÍ SETKÁNÍ O 27. května 2015: Milovice O nové prostory pro knihovnu od r (budova nové radnice) O koordinace zapojení knihoven do celorepublikových aktivit KDK SKIP (Noc s Andersenem, Kamarádka knihovna, Knížka pro prvňáčka, Den pro dětskou knihu, Kde končí svět, přehlídka OKNA, atd.) O prohlídka Mezinárodního vojenského hřbitova – ve spolupráci s italskou ambasádou

JARNÍ SETKÁNÍ O výtvarný workshop – inspirace pro práci s dětmi (výrobky z ovčího rouna)

Turné Pavla Čecha O říjen 2015 O turné spisovatele a výtvarníka Pavla Čecha po středočeských knihovnách – Kutná Hora, Nymburk, Mladá Boleslav, Brandýs n/L., Čelákovice O Koordinace: MěK Nymburk – M. Lebdušková

PODZIMNÍ SETKÁNÍ O 22. října: Brandýs n/L. – Stará Boleslav O vzdělávání: seminář „Public relations v malých knihovnách“ (lektorka Mgr. Eva Bezoušková) O spolupráce: Krajské knihovnické centum SVK Kladno – Bc. Eva Šenfeldová O prohlídka pobočky knihovny ve Staré Boleslavi

PODZIMNÍ SETKÁNÍ

PLÁN NA ROK 2016 O pokračování spolupráce s KKC SVK Kladno (vzdělávání - podzim 2016) O spolupráce s Příbramským klubkem O proaktivní přístup k získávání nových členů KDK SKIP O květen 2016: jarní dvoudenní setkání v Městské knihovně Štětí O podzim 2016: setkání v MěK Poděbrady ??? (v případě dokončené rekonstrukce)

Děkuji za pozornost. Michaela Baštecká předsedkyně KDK SKIP 02 – Střední Čechy Knihovna Eduarda Petišky Brandýs n/L. – St. Boleslav tel.: