Práce s internetem v široké oblasti aktivit v přírodě Úvod do studia AP Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Reg. č. CZ.1.07/1.2.00/ od do
Advertisements

ECVET v Programu celoživotního učení
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Organisation for Economic Cooperation and Development OECD iLibrary.
Kvalitní péče o seniory Vítejte na mezinárodní konferenci v Praze, 9.března 2007.
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující.
Finanční možností svépomocných skupin
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Volný čas a kultura Kultura pro děti a kultura dětí.
Informatizace veřejných knihoven Internet a veřejné knihovny jako informační centra měst a obcí PhDr. Ivana Štrossová Okresní knihovna Havlíčkův Brod.
Základní škola Frýdek-Místek, Pionýrů 400
THE GARDEN A PLACE FOR LIFELONG LEARNING Projekt partnerství Grundtvig.
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
Dům zahraničních služeb Vypracovala: Eva Jermanová.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol.
Studijní informační zdroje (a jak se k nim dostat) Pro předmět Jazykový projev (2014/15) připravila Eva Cerniňáková Jabok - Vyšší odborná škola sociálně.
Síťování neziskových organizací Tereza Pospíšilová Fakulta humanitních studií, Univerzita Karlova.
Online informační zdroje k software Mathematica
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Moderní formy profesního vzdělávání Konference k projektu Orlová -
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
Základní prvky internetového prohlížeče
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
I sss I nternet, elektronické informační zdroje a s lužby pro o s oby se s pecifickými potřebami v knihovnách Zlata Houšková, Jana Vejsadová Internet ve.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ AKTIVITA JE SPOLUFINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Dosavadní zkušenosti s obdobnými.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Centrum pro prezentaci kulturního dědictví Národní muzeum Informační portál eMuzeum.
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Studijní informační zdroje (a jak se k nim dostat) Osnova Prezentace.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
TATO PREZENTACE BYLA VYTVOŘENA V RÁMCI PROJEKTU: Z AOSTŘENO NA PŘÍRODU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
SPARC EUROPE V ČR Lenka Němečková Ústřední knihovna ČVUT.
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Dana Sigmundová Databáze ProQuest 5000 ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
Dana Mazancová Databáze Anopress a ČTK ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Jan Lontschar, Iva Tesařová Diskusní.
Adaptace on-line David Kunssberger Miroslav Lupač Agentura Koniklec, o. p. s.
1 LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ – SUPMAT - Podpora vzdělávání pracovníků center pokročilých stavebních materiálů (CZ.1.07/2.3.00/ )
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
Školy, státní organizace, organizace mládeže, občanská sdružení, cestovní kanceláře, tzv. „outdoorové“ firmy rozvíjející a využívající aktivity v přírodě.
Evropský program Monika Mrňávková Silvie Pýchová Centrum Euroguidance NAEP.
MUZEOEDU.CZ jako společná platforma edukačních pracovníků muzeí a galerií Mgr. Pavla Vykoupilová PERSPEKTIVY ČESKÉ MUZEJNÍ EDUKACE 10. – 11. května 2016.
AKČNÍ POLE SOCIÁLNÍ PRÁCE – VÝCHODISKO I CÍL STUDIA OBORU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Výzva a aktivity v přírodě
Ústřední knihovna FSS MU
TIPY A RADY PRO PRÁCI S ELEKTRONICKÝMI ČASOPISY
Základy práce s informačními zdroji pro bc. studenty MVES
Bohemia EU Planners, s.r.o. PhDr. Vendulka Raymová
Číselná řada 1 – 5 ZAČÍT HRÁT
TIPY A RADY PRO PRÁCI S ELEKTRONICKÝMI KNIHAMI
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Vysoké učení technické v Brně
SOCIÁLNÍ SÍTĚ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
Obor hodnot funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Yvonna Vančurová. Materiál byl vytvořen v rámci projektu „Škola.
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
RNDr. Vladimír Krajčík Ph.D.
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Švadlena HRAJEME SI NA Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Tvorba a zveřejňování e-publikací na Masarykově univerzitě
Základy práce s informačními zdroji pro bc. studenty MVZ221
Základy práce s informačními zdroji pro bc. studenty ZUR
ORP a NNO Petr Holý.
Vztah k životnímu prostředí
Transkript prezentace:

Práce s internetem v široké oblasti aktivit v přírodě Úvod do studia AP Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního města Prahy.

Informační zdroje ► Služby specializovaných knihoven ► Databáze ► Časopisy1 ► Publikace ► Internet ► Občanská sdružení pracující s dětmi a mládeží  Zastřešující organizace /Kruh sdružení dětí a mládeže ČR  Občanská sdružení /ATOM, ČTU, KČT atd.  Tělovýchova a sport – AŠSK ČR, ČOS, ČSTV

Specializované databáze ► Sport-search /Kanada ► Spolit /Německo ► Sportis – překladové služby specializované na sportovní tématiku ► Sportdiscus ► ERIC

Webové portály ► Wilderdom ► OIC / Outdoored ► Expertia? ► Web platformy – CVU

Outdoor Education ► Introduction Introduction ► Definitions Definitions ► History History ► Philosophy Philosophy ► Theory Theory ► Research Research

Popular Topics ► Adventure therapy Adventure therapy Adventure therapy ► Camps & camping Camps & camping Camps & camping ► Corporate adventure Corporate adventure Corporate adventure ► Environmental education Environmental education Environmental education ► Experiential learning Experiential learning Experiential learning ► Extreme expeditions Extreme expeditions Extreme expeditions ► Facilitation Facilitation ► Group dynamics Group dynamics Group dynamics

► NOLS NOLS ► Outward Bound Outward Bound Outward Bound ► Peace education Peace education Peace education ► Project Adventure Project Adventure Project Adventure ► Risk & safety Risk & safety Risk & safety ► Ropes courses Ropes courses Ropes courses ► Schools Schools ► Team building Team building Team building ► Wilderness Wilderness ► Updates ( ) Updates ( ) Updates ( )

Resources ► Jobs & careers Jobs & careers Jobs & careers ► Expert people Expert people Expert people ► Masters & PhD degrees Masters & PhD degrees Masters & PhD degrees ► International International ► Lesson plans Lesson plans Lesson plans

Publications ► Journals Journals ► Books Books ► Theses Theses ► Online studies Online studies Online studies ► Bibliographies Bibliographies ► How to write & publish How to write & publish How to write & publish

Outdoor Information Centre OUTDOORED ► Český tématický rozcestník a vyhledávač v oblasti sportů, aktivit a výchovy v přírodě ► Zobrazuje předem zadané ověřené webové odkazy i s náhledem webových stránek ► Nabízí i platformu pro širokou diskuzi po internetu

Webové platformy ► Moderní způsob využívání služeb internetu ► Vhodné pro řešení mezinárodních projektů ► Platformy umožňují diskuze, sdílení dokumentů, plánování apod. pro členy partnerských institucí i v různých zemích

Zdroje ► ► ► ►