Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…
Advertisements

VYHLÍDKOVÉ LETY v roce 2011 a 2012.
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
III. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2013 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. 3. Setkání vozíčkářů proběhlo tradičně v bezbariérovém centru Březiny.
Lesní dny Lesní dny aneb za přírodou – Út Povídání o lese Těšíme se na Vaše zážitky z procházek lesem, houbaření Film na přání:
(NE)ZNÁMÍ SOUSEDÉ (UN)BEKANNTE NACHBARN – Olomouc a okolí (CZ)
Pozvánka Floristický minikurz v Plumlově 5. až 7. května 2012 Pořádá Moravskoslezská pobočka České botanické společnosti ve spolupráci se základní organizací.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
2013 ….. Již tradičně každým rokem probíhají Vánoce v krajském městě Brně spojené s Vánočními trhy. Tyto jsou na třech místech v centru města Náměstí.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové sobota 8. října 2011 Stará garda- jubilejní 10. ročník!!!
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Akce se zúčastnilo asi 60 lidí…
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína - všechny zbraně let, 60 a starší (AK.
KOLO – VODO – CHODO VÝLET Z l a t á K o r u n a
První plachtařské závody … aneb postřehy pro začínajícího závodníka Marek Švancara.
Pyžamová párty ze dne V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.
Česká republika.
Klub českých turistů Bedřichov Jihlava pořádá dne studánkovou vycházku Luka nad Jihlavou - Bítovčice. Sraz v Lukách nad Jihlavou na nádraží.
Prezentace podnikatelských ploch pro investory 1 Prezentace průmyslových ploch pro investory STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV Propojení dálnice D1 a propojení Přerova.
Sobotu 26.dubna 2014 Jarní K-C Bejkování se uskuteční v sobotu 26.dubna 2014 Trasa je nádherná, vhodná pro libovolná kola. Akce je určena pro zaměstnance.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 2. dubna 2011  V kolik: příjezd od 13 hod, zahájení ve 14 hod  Disciplíny: 1. Valčík 2. Čača 3. Volný tanec.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Vítáme Vás na Pedagogické fakultě
Tichá kavárna Burešova 12, Praha 8 Metro C zastávka Ládví Telefon: Otevřeno: denně
ZAHRANIČNÍ PRAXE 2015 ERASMUS+. VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ RÁMEC ŠKOLY (ŠKOLA SI UDĚLALA SAMA SVOJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ) VYPLNĚNÍ PŘIHLÁŠEK – DOSTUPNÁ NA WEBU (KAŽDÝ.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Úřední hodiny Obecního úřadu Březnice: Tel: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek –
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
Životický portál Od 1. února 2016 do 7. února 2016.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
Zaměření Národního programu podpory CR v roce 2011 Podprogram Cestování dostupné všem.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Rotenburg 2015 Zahraniční praxe “Na praxi do Německa”
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
Životický portál Od 29. srpna do 4. září B L A H O P Ř Á N Í v měsíci srpnu oslaví narozeniny JménoČ.p.Věk ŠKORŇOVÁ Marie17090 VOSOL Stanislav4680.
Životický portál Od 8. února 2016 do 14. února 2016.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2017.
vynaloženou práci drobnou odměnu.
POZVÁNKA NA DĚTSKÉ ODPOLEDNE KDY: od 14:00 hod
KTV PRŽNO Březen 2017.
POZVÁNKA NA OBECNÍ TRAKTORIÁDU V RÁMCI DNE OBCE VÍTĚZNÁ
První Amcor Štafeton start na parkovišti firmy Amcor
SDH JÁMA a Obec Mičovice Vás zvou na.
VYHLÍDKOVÝ LET
Tematická setkávání a práce v minitýmech
JFK Velké Přílepy pořádá NÁBOR FOTBALISTŮ do kategorie STARŠÍCH ŽÁKU r
Plzenecká 50 TJ Sokol Starý Plzenec a Asociace sportu pro všechny
POVÍDÁNÍ O AJURVÉDĚ ČESKÝ SVAZ ŽEN V LUDSLAVICÍCH
Životický portál Od 11. ledna 2016 do 17. ledna 2016.
ČMMJ z.s. -Okresní myslivecký spolek Chrudim se sídlem
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
VIII. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb podzimní víkendový pobyt vozíčkářů a jejich přátel Březiny 2015 Akce se koná v areálu Dětského.
ÍTĚZNÁ PÁLKA TURNAJ VE STOLNÍM TENISE ˇ O B E C V Í T E Z N Á
PUTOVÁNÍ PO STOPÁCH ŽELEZNÉ KORUNY
Pozvánka na VI. Kateřinické setkávání vozíčkářů
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ
vynaloženou práci drobnou odměnu.
Tematická setkávání a práce v minitýmech
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do LDT VRBNO
Spolupráci na dobré věci.
Otevřená radnice Komunikovat s lidmi nás baví víc než mluvit jen sami se sebou. Michal ŠMARDA starosta Nového Města na Moravě.
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
Dubaj Petr Ambrož 4.A.
Mladí hasiči Sezemice si Vás dovolují pozvat na 11
Obecní úřad Hošťálková
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě, poté bude pokračovat v Dětském bezbariérovém centru Březiny v Kateřinicích, kde bude připraveno ubytování, občerstvení a spousta překvapení… Bude se jednat o 30 minutový (90 km) vyhlídkový let na přání v okolí letiště a města Hranice na Moravě. Trasu si po domluvě s pilotem vyberete sami. Pro lepší navigaci pilota bude ideálem GPS souřadnice a nebo přesný název místa, které budete chtít vidět. Na letišti bude připraveno malé občerstvení a posezení.

Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akci pořádá Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Jste všichni srdečně zváni a to nejenom účastníci, ale každý kdo by nám chtěl pomoci případně nás podpořil… číslo účtu: /0300 Bližší informace a přihlášky na: tel.: Petr Adámek