iPhone je produkt společnosti Apple, který v sobě spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Počítače v běžném životě kolem
Advertisements

Apple Macintosh.
Přehled mobilních zařízení
Martin Holý Mobilní zařízení.
Polycom ® RealPresence ® Mobile Aplikace pro videokonferenční volání na mobilních zařízeních s operačním systémem IOS.
Apple iPhone 3GS. Funkce fotoaparát 3MPx s autofocusem (zaostření) možností natáčet a stříhat video Nahrávání videa do VGA rozlišení (640x480) Zlepšení.
INFORMATIKA - PC 6. Ročník Zpracoval: Mgr. Tomáš Rajnoha vyučující informatiky a komunikační technologie 1.
PC komponenty.
APPLE STORE PRIMA, S. R. O.
Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
Systémové pojetí hospodářské organizace
Operační systémy.
ROZDĚLENÍ POČÍTAČŮ Podle výkonu I. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
IPod. Vznik firma Apple první verze iPodu byla uvedena na trh 23.října 2001.
Logo společnosti Apple - Apple -americká firma založena v roce 1976 v Silicon Valley, navrhuje a prodává spotřební elektroniku, software a osobní počítače.
Subjekt Speciální ZŠ a MŠ Adresa
Apple Computer Jan Šimík, Education manager, Apple IMC
Internetový prohlížeč
Chytrý telefon. * V českém překladu „chytrý telefon“ je mobilní telefon, který využívá pokročilý operační systém a aplikační rozhraní, které umožní instalaci.
Apple Markéta Kučerová, 5.A. Obecně Americká společnost založená Stevem Jobsem Specializace na hardware a software Mezi nejznámější produkty patří iPhone,
Marie Cejnková 5.A. Microsoft Corporation Oficiální vznik: 4. dubna 1975 Zakladatelé: Bill Gates a Paul Allen Status společnosti: akciová národní společnost.
Tablety (mobilní zařízení)
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Informační a komunikační technologie 1.2 Operační systémy, aplikace Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Studijní obor: Kadeřník,
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_142_IT5 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Historie výpočetní techniky, druhy počítačů
Jak ovlivňuje můj život současná technika?
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Mobilní telefony Tomáš Bušta, Martin Černík, Vojtěch Frajer.
Apple Michaela Vodičková 5. A.
IPhone. iPhone… produkt společnosti Apple spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení pro.
S MARTPHONE Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Smartphone – chytrý telefon Co se všechno naučíme??? Typy a.
WiFi NETHOME PLUS aplikace pro jednoty KITE. Vzdálené ovládání jednotky IOS Android Wifi Module Router Cloud server & Internet.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA:III/2 TÉMATICKÁ OBLAST:Informační a komunikační technologie.
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_IVT_1_KOT_11_MICROSOFT.
IMac 27“ Martin Čollák. Obsah Výrobce HW – procesor – grafická karta a display – disk – komunikace SW Pohled uživatele.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Tablet Co se všechno naučíme??? Počítače s integrovanou dotykovou.
T ABLET Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
internet věcí Vzájemné propojení věcí přes Internet nebo Bluetooth Internet of Things (IoT)
Hybridní mobilní aplikace pro Android Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jitka Vlčková. Dostupné z Metodického portálu.
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_230 AutorMgr. Romana Rybiařová.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
 MS-DOS (Microsoft Disk Operating System) je operační systém firmy Microsoft, který patří do rodiny mnoha podobných a kompatibilních DOS systémů pro.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Apple.  Apple je společnost která vyrábí chytrou elektroniku např: mobilní telefony(I- Phone), hodinky(apple watches), tablet(i Pad), MP3(I Pod).
Centrum podpory pro zrakově postižené žáky (reg. č. CZ.1.07/1.2.00/ ) (duben březen 2013) Boris Dušek, R&D BRAILCOM, o.p.s.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_IVT_1_KOT_13_APPLE.
Apple Firma vyrábějící mobily,tablety,MP3,notebooky.....
NEPOČÍTAČE – DALŠÍ DIGITÁLNÍ PŘÍSTROJE. OBSAH 1) Počítače Počítače 2) Pojem „digitální“ Pojem „digitální“ 3) Využití dig. technologií ve spotřební elektronice.
Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Hardware Tematická oblast: Název vzdělávacího materiálu:Typy počítačů Kód vzdělávacího.
Internetový prohlížeč
Operační systémy Zpracovala Anna Macháčková.
Mobilní telefony a tablety
Antivirus Vytvořil Adam Friedl
SOFTWARE Operační systémy.
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
Základní deska 12 května Co tam je Ceny Obrázky Osnova
Digitální pomocníci/asistenti: Cortana, Google Assistant, Siri, Alexa
Operační Systém Operační systém je v informatice základní programové vybavení počítače (tj. software), které je zavedeno do paměti počítače při jeho.
Evoluce PlayStationu.
OPERAČNÍ SYSTÉMY Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Informační a komunikační technologie
Hybridní mobilní aplikace pro Android
Herní zařízení-tablety
Počítače v běžném životě kolem
Software (programy) Vypracoval: Mgr. R. Jančar
Transkript prezentace:

iPhone je produkt společnosti Apple, který v sobě spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení pro mobilní komunikaci s internetem. Od vydání SDK v roce 2008 se pomalu stává i kapesní herní konzolí. Ovládá se pomocí velkého dotykového displeje s virtuální klávesnicí.Applemobilního telefonudigitálním fotoaparátemiPodinternetem SDK

Hry a Příslušenství wVpQJVfKapOY_HjaUa2thcX zfFgssKVqaZ3MMNgVbGdcG6clmMN9pV51F-MBn-Nkf-f7 NU8vOaWqfvO5gkPGRE

Operační systém OS iOS je mobilní operační systém vytvořený společností Apple Inc. Původně byl určen pouze pro mobilní telefony iPhone, později se však začal používat i na dalších mobilních zařízeních této firmy, jako jsou iPod Touch, iPad a nejnověji Apple TV.operační systémApple Inc.iPhoneiPod TouchiPadApple TV Pojmenování iOS se používá až od čtvrté verze tohoto systému. Do té doby byl oficiálně nazván iPhone OS. Nový název iOS je v souladu s politikou pojmenovávání produktů (iPod, iPhone, iPad, …). Ihned po zveřejnění nového názvu iOS byla na Apple podána žaloba od společnosti Cisco Systems, která název IOS používá pro označení softwaru na svých routerech. Aby zabránila žalobě, licencovala si společnost Apple použití tohoto názvu pro svá zařízení.

HRY Tcz3cdjxAr0dtGs2ZRQt139mkzbqie i

Silikonové obaly Slouží k ochraně Iphonu. Vyrábí se mnoho barev a různých provedení. Zs-Y_S6e53euwLOHws