Představení Doteco June 2016 COR EN. Náš cíl Soustředíme se na : - ; - Soustředíme se na : - průmysl pro vytlačování plastů; - řídící systémy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Advertisements

Řízení jakosti výrobků ve společnosti TESCOMA s.r.o.
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH GUT „go future“ G U T GmbH Giesserei Umwelt Technik - slévárenská zařízení – - informační.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Solární systémy pro aktivní topení
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
Technická dokumentace
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
Tvorba mezinárodních podnikových sítí a strategických aliancí
Případová studie Business Intelligence ve společnosti Mountfield, a.s.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
Podnikatelské prostředí: Mikroprostředí
Referenční modely ERP Procesní dekompozice ERP: MTS, MTO, ATO, ETO
ÚLOHA MARKETINGU V PODNIKU
Semestrální práce z předmětu Projektový management
Podnikatelské prostředí: Mezoprostředí
Inoutic / Deceuninck, spol. s r. o
Wieland Lufttechnik GmbH & Co. KG, Německo. Vývoj společnosti Založeno 1959 panem Ulrichem Wielandem Závod v Erlangenu vybudován v roce 1970 První sací.
Vliv energetické koncepce na obchodníka s energiemi Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Přední evropský výrobce automobilových klimatizačních jednotek a jejich součástí Denso Manufacturing Czech s.r.o. Systém vzdělávání.
CO CO je to SKLIZENO ? Samoobslužná prodejna s opravdovými potravinami PROČ PROČ vzniklo SKLIZENO ? jako odpověď na vzrůstající poptávku zákazníků po potravinách.
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
System Management.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Franchise Days Prague 2012, , Corinthia Hotel Prague Farmářské potraviny v kamenných prodejnách.
MARKETING.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Systém hodnocení zaměstnanců Trenkwalder KAPPA people a.s.
1 Brno, Ing. Petr Fajmon Dopady liberalizace a legislativních změn na JMP,a.s.
ROVER-CZECH S.R.O.. Výroba Údržba Zásobníky materiálu.
1.Obsah marketingového řízení
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Produkt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na
COMEX INTERNATIONAL fax
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
Cíle přednášky Vymezení trhu z pohledu zákazníků a jejich poptávky
BEST PRACTICES IN TREASURY CORPORATE FUNDING COUNTERPARTY RISK MANAGEMENT WORKING CAPITAL MANAGEMENT.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Management systému řízení kvality
Organizace a organizování podniku
MARKETINGOVÝ MIX DISTRIBUCE.
Balanced Scorecard (vyvážený soubor měřítek)
Management - Organizování
Ing. Jaromír BERÁNEK MAKROEKONOMICKÉ SOUVISLOSTI V CESTOVNÍM RUCHU.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
Model strategie marketingového mixu
Helios Orange Dr. Müller Pharma s.r.o. Prezentace pro společnost
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_16_ZAKLADNI.
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Odborný seminář k projektu GA ČR 402/03/ Analýza vývoje plastikářského průmyslu a perspektivy budoucího rozvoje Ing. Adriana Knápková.
Internet VELKÝCH věcí Martin Vilím IT Assistant Manager
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Navrhování a hodnocení technického produktu z hlediska.
Jsme Smiths Medical Pracujeme s nejmodernějšími technologiemi v oblasti výroby zdravotnického materiálu za použití špičkového technologického zázemí a.
1 | Financování exportu do Běloruska Monika Vilhelmová ředitelka oddělení Trade & Export Finance září 2016.
Analýza materiálového toku ve společnosti Jihostroj, a.s.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Marketingový plán podniku
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Výrobní činnost CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Informační kříž Metoda firmy IBM Poprvé publikována v roce 1981
Informace o společnosti
Návod k použití 1 Odstraňte čáry a texty, které nepotřebujete. 2
Informace o společnosti
Transkript prezentace:

Představení Doteco June 2016 COR EN

Náš cíl Soustředíme se na : - ; - Soustředíme se na : - průmysl pro vytlačování plastů; - řídící systémy pro míchání i samotný proces výroby Vize Naší vizí je sledovat hlavní osy naší práce: - udržet naše investice na vývoj – NAŠE NEJVYŠŠÍ PRIORITA; - udržet vlastní know - how - rozvíjet a udržet naše schopnosti - opírat se o skvělou výrobu; - poskytovat ten nejlepší servis po prodeji - být vždy loajální a postarat se o maximální spokojenost zákazníka Naší vizí je sledovat hlavní osy naší práce: - udržet naše investice na vývoj – NAŠE NEJVYŠŠÍ PRIORITA; - udržet vlastní know - how; - rozvíjet a udržet naše schopnosti; - opírat se o skvělou výrobu; - poskytovat ten nejlepší servis po prodeji; - být vždy loajální a postarat se o maximální spokojenost zákazníka; Od počátku se soustředíme pouze jedním směrem a to na průmysl pro vytlačování plastů. Nesnažíme se rozptylovat naši pozornost jinými odvětvími, tak aby výsledek byl vždy 100 % Cíle a Vize

Doteco v číslech 1994 Rok založení společnosti Lidé na výplatní pásce (Leden 2016) Zaměstnanci v kooperaci 13,5 mil. Euro Prodejní obrat % Investice z obratu do vývoje Naše prostory m 2 Výrobní část 800 m 2 Kanceláře m Lidé ve výzkumném a vývojovém oddělení Lidé v oddělení po prodeji

Rozdělení dle tržeb podle zákazníků Doteco v číslech Prodejci zařízení Koneční uživatelé Výrobci linek

Prodejní obrat dle oblastí fakturace, 2015 Doteco v číslech Evropa – 36 % Itálie – 36 % Asie a blízký východ – 18 % Jižní Amerika – 5 % Severní Amerika – 5 %

Dávkovací jednotky dodávané v prvních 20-ti letech činnosti :> Odpovídající jednotlivým extrudérům Dávkovače podle množství Odhadované podíly na trhu v závislosti na množství (Evropa a Amerika, odkazující se na celkovou tržbu za poslední 3 roky ) Doteco v číslech Balení (fólie i archy) ~ 30% ÷ 35% Vlákna (BCF & POY) ~ 85% ÷ 90% EXTRUMATEGRADO ADROIT COMPO BLENDOGRADOGRAVIFEED

Prodejní růst (Millions of Euro)

Někteří naši OEM partneři Balení - Evropa

Někteří naši OEM partneři Balení - Amerika

Někteří naši OEM partneři Balení - Asie

Někteří naši OEM partneři Spřádání

Manažerská struktura Marco ReggianiPresident Pierluigi Franceschi Sales & Service Director Cesare Polacchini Purhasing & Production Daniele Cazzola R&D Lorenzo Pelliciari Finance & Administration Adrian Bernardi Service Fabio Giulianelli Marketing & Sales

Fernando Juliani Area Manager Brazil Marketing a prodej Pierluigi Franceschi Sales & Service Director Francesco Benetti Area Manager Europe Lorenzo Carrieri Area Manager Italy Oliver Pace Area Manager Asia & Far East Giancarlo Milan Area Manager South America Fabio Giulianelli Marketing e Sales Rita Calanca Executive Assistant Irena Rausl Assistant Alessandra Ghidoni Assistant Brazil Resident Germano Ferrarini Manager Doteco Inc. North America USA Resident Brazil Resident Steve Gammell Area Manager North America USA Resident

Struktura výrobního procesu Sub - dodavatelé: Stroje a sestavování Dodavatelé: Díly a materiál Mechanické projekty Automatizace s/w Nákup Konečné sestavení Elektrické projekty Testování a kontrola kvality Dodání Kontrola kvality

100 % systémů Doteco je testováno přímo v budoucím provozu a to minimálně 24 hodin za asistence budoucích operátorů Pro každý systém je vyplněn protokol dle zhotovených testů, který je pečlivě uložen, aby byl v budoucnu vždy k dispozici Sériové číslo Manuál Výkresy Náhradní díly Report Zajištění kvality

Doteco - pobočky Doteco IncDoteco Ltda Doteco SpA Itálie – Hlavní vedení Pobočka S. AmerikaPobočka J. Amerika

Doteco – servis, inženýři Amerika Evropa & Afrika Asie & Oceanie

Gravimetrické míchání a kontrola extruze ExtrumateCompoBlendoGradoGravifeed

IBC a plochá kontrola

Systémy centrální dopravy materiálu

Kontrola kalibrace

Dozorující linka a kontrolní systémy