Aby nás tělo nebolelo: Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katarzyna Nogolová. Autor obrázků Tomasz Nogol souhlasí se zveřejněním na Metodickém portálu.
Advertisements

PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
V jakém smyslu můžeme tato slova používat?
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
KDE JSOU MÍČE – NA, POD, ZA, PŘED aktivita
VYŠŠÍ X NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA VYŠŠÍ CVIČENÍ
CO CHYBÍ? CO NEPATŘÍ? Varianta 1 – Co chybí?
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Vítejte na farmě KLIKEJ!
Kam letí letadlo? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Vítejte v Písmenkově seznamte se s písmenkem A, a
TRÉNUJEME PAMĚŤ HRAČKY Prezentace zaměřená na trénink paměti.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Řekni, proč se tomu směju?
BAREVNÉ TVARY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
VYBER, CO NA OBRÁZEK NEPATŘÍ. ŘEKNI PROČ.
Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem R, r Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Karel Čapek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ladislava Drnková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
V ZEMI PÍSMEN Opakování písmen M, m, L, l, S, s, P, p, A, a, O, o, E, e, I, i, U, u s králem Abecedou Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Jdeme do zoo KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu
Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem N, n
V každém nákupním košíku se ke skupině potravin zatoulala jedna, která do skupiny nepatří. Poznáš která? Klikni na kolečko a uvidíš. Autorem materiálu.
Vyber, co na obrázek nepatří, a řekni proč.
Interaktivní třídění domovního odpadu.
SUDÁ A LICHÁ ČÍSLA Pojďte si se mnou procvičit, co jsou sudá a lichá čísla. Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra.
Interaktivní procvičování barev a paměti na tvary těles.
V jakém smyslu můžeme tato slova používat?
Řekni jedním slovem, co to je...
It is ... They are ... There ... Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Sochorová. Dostupné z Metodického portálu.
Zima KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Zima KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem T, t
It is ... They are ... There ... Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Sochorová. Dostupné z Metodického portálu.
Poznávačka - sudokopytníci a lichokopytníci
What Time Is It? – Part 1 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Třídíme podle dvou kritérií
Řekni, proč se tomu směju?
PŘIŘAZOVACÍ KARTY K VYTISKNUTÍ
Řekni, kde je koťátko! Klikej !
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Grafické i matematické řešení příkladu na pohybující se tělesa proti sobě. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín.
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
Bezpečně na cestách: dopravní výchova
Vítejte v Písmenkově ‒ seznamte se s písmenkem O, o
Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem J, j
Název učebního materiálu
Jak to asi vypadá doma? Sleduj obrázky a povídej.
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
WHAT IS YELLOW? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
MLÁĎATA ZVÍŘAT PUZZLE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Princip magnetoelektrického měřícího přístroje
Vítejte v Písmenkově seznamte se s písmenkem U, u
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
Kde žije… Klikni na obrázek místa, kde žije dané zvířátko. Pokud vybereš správně, zvířátko se objeví. Pokud špatně, objeví se naštvaný smajlík. Autorem.
Vítejte v Písmenkově − seznamte se s písmenkem D, d
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem P, p
Zvířata na statku. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY
Řekni, kde je koťátko! Klikej !
Najdi rozdíl IV. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Co jí králíček Ušáček nejraději?
M O T Ý L Í L O T O 2 Najdi stejného motýla!
ZLOMKY pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Slož popletené obrázky.
Na které písmenko začíná obrázek?
Před, Nad, Za, Pod 1) Vybarvi obrázek, který je: a) hned před jahodou
Ahoj. Jmenuji se Kroužek a musím se dostat do mého domečku
Transkript prezentace:

Aby nás tělo nebolelo: Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.  KLIKEJ!

Jistě už sami poznáte, co smíte sníst a co nikdy sami nesmíte do své pusinky dávat:  Prohlížej si obrázky a povídej: penicilin

I když jsi doma u maminky a tatínka v bezpečí, i tady se ti může stát úraz, když si nebudeš dávat pozor!  Podle obrázků vysvětli, co pro tebe může být doma nebezpečné a proč? a proč?

Teď ses dozvěděl spoustu důležitých věcí. Určitě už tedy víš, co je a co není na hraní:  Urči:

Jestlipak poznáte tyto pohádky?

Kůzlata, Budulínek i Smolíček udělali stejnou chybu. Víte jakou? Proč jsme jenom nebyli poslušní a otevírali jsme někomu, koho neznáme? Naštěstí nás včas zachránili, ale vždy se to povést nemusí!!!

Tohoto muže děti neznají, ale on jim nabízí bonbony a hračky. Vzali byste si něco od cizího člověka? Co byste udělali, kdyby chtěl, abyste s ním někam šli?

Co uděláte, když přijdete na pískoviště a najdete tam některou z těchto věcí?

Víte, kdo vám může pomoci?  Samozřejmě rodiče, paní učitelka anebo... anebo...

Určitě jezdíte s rodiči autem, v čem musíte bezpodmínečně sedět? Co vám může při nehodě zachránit život?

Při jakém sportu musíme nosit přilby?

Poznáte toto zvíře?

Něčemu, s čím se denně setkáváme, říkáme také zebra. Víte, o co se jedná?

S přecházením přes silnici nám pomůže také semafor pro chodce. Jakou barvu má panáček, který nám říká, že můžeme jít?

A jakou barvu má panáček, který nám říká, že musíme stát?

Zdroje:   Uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW:   Symbol invalidů:   Mrkev:   Tablety:   Kyselina:   Mléko:   Pivo:   Saponát:   Cigareta:   Víno:   Káva:   Stůl:   Nůžky:   Nůž:   Sirky:   Zapalovač:   Zásuvka:   Kostky:   Panenka:   Automatická puška:   Chemikálie:   Rachejtle:   Míč:   Koza s kůzlaty:   Varná konvice:   Domeček:   Vlk:   Liška:   Lišče:   Chlapec:   Smajlík:

Zdroje:   Uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW:   Jelen:   Jezinka:   Budulínek:   Kůzle:   Chlapec s autíčkem:   Clapec mrkající:   Muž s bonbony a hračkami:   Bonbon:   Medvídek:   Pískoviště:   Injekce:   Lahev s jedem:   Lízátko:   Policistka:   Přechod pro chodce:   Semafor pro chodce:   Uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW:   ONDERWIJSEK. Muchomůrka:   ROBBOT. Dětské hřiště:   ULTRAMANDK. Cyklistická přilba:   FLYOUT. Lyžařská přilba:   LUKDANEK. Brusle:   WALTER VOIGTS. Zebra:   RALF ROLETSCHEK. Červený panáček: 71.jpg