Rozhledny na Slovácku. Rozhledna Travičná Rozhledna leží v nadmořské výšce 380 m.n.m. Vyhlídková plošina se nachází ve výšce 33,6m nad zemí. Z Tvarožné.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kateřina Štafová, Vendula Linková, Hana Zahradníčková SEXTA
Advertisements

Martin Vildt Moskva a ruské památky.
Paříž Prezentace 5.B.
Výška trojúhelníku Změř výšku svého spolužáka nebo spolužačky.
Francova Lhota Obec Francova Lhota leží v jižní části vsetínského okresu, v údolí říčky Senice.
Milánský dóm – Duomo di milano
Zážitek a poznání přírody z jiné perspektivy První stezka korunami stromů v České republice nabízí návštěvníkům jedinečnou kombinaci zážitků. Stezka.
Praha matka měst autor: Honza S. - 9.A.
Evropská nej... Jakub Drahokoupil.
Povrch ČR.
Zlínský kraj krajské město Zlín.
Zlínský kraj.
POZNÁVÁME PLZEŇ A JEJÍ PAMÁTKY
Kulturně historické objekty Slovenska
Zlínský kraj Přírodní poměry
Olomoucký kraj Monika Zítková Zdroje: Wikipedia.
Významné budovy v obci Kostel Pošta Prodejna Škola.
POZNÁVÁME PLZEŇ A JEJÍ PAMÁTKY „Medzinárodní pátrači“ = „Mezinárodní detektivové“
České Středohoří Nela Kresanová 9.A
Česká republika Horopis IV.
Škola Střední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č. Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/ Vzdělávací.
MÍSTO, KDE ŽIJI - BOBRKY Bobrky jsou část města Vsetína
Jezero Titicaca Šárka Baranovská
Ahojte, posíláme indície 1. Naši kamarádi žijí ve státě, který leží ve střední Evropě jižně od Baltského moře a severovýchodně od České republiky.
Poměr Prvouka – 3.ročník ZŠ Šumava – Jezerní slať
Česká republika Ochrana přírody a krajiny
NEJVYŠŠÍM VRCHOLEM ŠUMAVY NA ÚZEMÍ ČR JE
ICT VL Naše okolí 5.R.  Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět  Vzdělávací obor: Člověk a jeho svět  Tematický okruh: Místo, kde žijeme  Anotace:
Vrch Cvilín s kostelem Panny Marie Sedmibolestné a rozhlednou tvoří výraznou dominantu města Krnova. Místo je osídleno již od.
Igor Dostal
Vodní elektrárny Dlouhé Stráně.
TEREZA PAROBKOVÁ 9.A Vizovická vrchovina. Poloha.
1.díl Křížová hora Typ/materiál: železobetonová rozhledna Lokalita: Křížová hora, cca 2km jihovýchodně od obce Červená Voda, cca 45km severovýchodně.
Rozhledny na Slovácku Edita Kráčalová 9.A CZŠ Veselí nad Moravou 2015/2016.
2.díl Žižkov Žižkovská televizní věž vysoká 216 m je nejen nejvyšší stavbou Prahy, ale i nejvyšší vyhlídkovou plošinou u nás. Hmotnost věže činí
Lednické rybníky Rozloha 552,5 ha Skládá se z pěti rybníků Nesyt, Hlohovecký, Prostřední, Mlýnský a Zámecký Největší rybník na Moravě Nachází se u Sedlece.
Obec Myslejovice leží 10km od Prostějova na východním výběžku Drahanské vysočiny. Nejvyšší bod, Stříbrná, měří 551m. Nadmořská výška Myslejovic je 353.
Česká republika Zlínský kraj. Anotace: Materiál slouží k seznámení s jedním z krajů České republiky (Morava) – Zlínským krajem.
Zlínský kraj Vypracovali: Jan Balák a Lenka Kohoutová.
- měly by být vyhlašovány primárně pro ochranu menších území, v nichž jde o ochranu vzácného a regionálně významného stanoviště (např. rašeliniště), případně.
VY_32_INOVACE_286_Rozhledny Jesenicka Šablona Identifikátor školy: Jméno autora: Ivana Kašpárková Datum vytvoření: Vzdělávací obor,
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR:Mgr. Marie Polanská NÁZEV:VY_32_INOVACE_10_Pohoří ČR- Šumava TÉMATICKÝ.
CHŘIBY Základní informace: Nejvyšší bod: Brdo – 587 m. n. m.
Vítězný oblouk Francouzský název : Arc de Triomphe de l'Étoile
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Marie Polanská NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_NP Labské pískovce – České.
Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota
Prezentace Isabelle Masná
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Marie Polanská NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Pohoří ČR - Středočeská.
Beskydy Adéla Hodboďová.
Czš Veselí nad Moravou Nikola Gajdoštíková 9.B
Název školy: Svobodná základní škola, o. p. s
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Vlastnosti trojúhelníku
VIZOVICKÁ VRCHOVINA.
VY_32_INOVACE_Z9-002 ZEMĚPIS 9.ROČNÍK RELIÉF ČR Název školy
Název školy: Svobodná základní škola, o. p. s
Ústecký kraj.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Marie Polanská NÁZEV: VY_32_INOVACE_12_ Pohoří ČR - Bílé Karpaty.
Základní škola a mateřská škola Bohdalov CZ.1.07/1.4.00/ III/2
CHŘIBY.
Nesovice Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
PRADĚD Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_10_Praděd.
Praha matka měst autor: Honza S. - 9.A.
Praha matka měst autor: Honza S. - 9.A.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jana Drtinová Číslo
České středohoří.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Zimní sportovní areály
Transkript prezentace:

Rozhledny na Slovácku

Rozhledna Travičná Rozhledna leží v nadmořské výšce 380 m.n.m. Vyhlídková plošina se nachází ve výšce 33,6m nad zemí. Z Tvarožné Lhoty je to k ní cca 2,5 km a z obce Radějov cca 1,5 km. Leží v Bílích Karpatech

Rozhledna Brdo Nejvyšší kamenná rozhledna na Moravě. Je vysoká 23,90 metru. Leží na 587 m.n.m. vysokém vrchu. Leží ve Chřibech. Stavba byla zahájena položením základního kamene skauty z obce Modrá a slavnostně otevřena o tři roky později, dne

Rozhledna Velký lopeník Výška rozhledny je 20metrů. Nadmořská výška rozhledny je 911 m.n.m. Výstavba začala v září Leží v Bílých Karpatech.

Rozhledna Nedánov Vrchol Nedánov se nachází ve výšce 368 m n. m u obce Boleradice. Dřevěná stavba rozhledny s kovovými prvky měří k vrcholu 26 m. Její základní kámen byl položen již v roce 2006, ale otevřena byla 12. července 2009.

Rozhledna Rovnina 49,5 m vysoká vyhlídková věž nad městskou čtvrtí Mařatice ve výšce 360 m.n.m

Rozhledna Modrá Malá dřevěná rozhledna byla postavena v roce 1999 nad obcí Modrá u Uherského Hradiště. Dvě vyhlídkové plošiny ve tvaru šestiúhelníku. První se nachází ve výšce 3,3 m, druhá je o 2,5 m výše. konstrukce měří od paty až ke špičce stříšky 8,3 m