C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y Seminář č.20 - Příprava lékáren na ePreskripci a poskytování údajů o vydaných LP Roman Slowioczek,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat
Advertisements

VN zdroj pro TILECAL vila Lanna
Pavel Březovský ředitel Státní ústav pro kontrolu léčiv
Projekt ePreskripce a poskytování údajů o vydaných LP
Harmonogram implementace IS v běžné praxi - informatika ZMVS.
ICT ve zdravotnictví 2010 Důvody a možná řešení ePreskripce.
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Centrální elektronická podatelna a úřední deska Městský rok informatiky.
Jednotný identitní prostor a Katalog autentizačních a autorizačních služeb a jejich role v Základních registrech Ostrava Tomáš Řemelka Novell.
Konference „10 let eGovernmentu v ČR“ Ivan Langer Praha, Senát Parlamentu ČR, 8. dubna 2010.
JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat?“
Aukro.cz – projektový management v e-commerce Tereza Kabrdová.
Martin Beneš © 2009 Státní ústav pro kontrolu léčiv ePreskripce – mýty a skutečnosti zřízení a provoz zabezpečeného centrálního úložiště Martin Beneš 19.
SPRÁVA ZÁKLADNÍCH REGISTRŮ Listopad CÍL PREZENTACE 1.Jak vznikl nový úřad 2.Proč nový úřad vznikl.
Prezentace bakalářské práce. Josef Karliak, DiS. Monitoring záložních zdrojů UPS připojených do sítě Fakultní nemocnice v Hradci Králové.
Datové schránky ve velké společnosti SharePoint partenrská konference Microsoft Pavel Salava Mainstream technologies,
JIP a KAAS Co umí. A co nabízí ve vztahu k základním registrům.
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury ISVS Ing. Lubomír Moravčík
4. Lekce Dílčí procesy funkčního testování
Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro Prevenci a boji proti kriminalitě Číslo projektu: HOME/2010/ISEC/FP/C2/ PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ.
Lékárny v současném systému zdravotní péče RNDr. Božena Macešková, CSc
Příprava na z. č. 300/2008 Sb. Příprava na dopad zákona č. 300/2008 Sb. na KÚ MSK Jana Třísková
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 ePUSA – elektronický portál územních samospráv Krajský úřad Plzeňského krajeMinisterstvo vnitra.
Realizační tým ICZ duben 2005
Digitalizace a archivace dokumentů státní sociální podpory
Vaše jistota na trhu IT Vybudování a provozování e-spisovny Josef Sedláček ICZ a.s.
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Návrh a zavedení systému poskytování a sledování dotací
1 iMUNIS Portálové řešení pro obce Mgr. Jan Brychta Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
Portál veřejné správy Stav projektu, služby zajišťované Českým Telecomem Pavel Paták.
Projekt internetizace knihoven (PIK) Mgr. Martin Boka 08/2004.
Systém DESA DŮVĚRYHODNÁ ELEKTRONICKÁ SPISOVNA A ARCHIV
ŘÍZENÍ DOPRAVY POMOCÍ SW AGENTŮ Richard Lipka, DSS
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Aktivita A4 - Návrh a zavedení systému.
ISSS 2003 ePUSA Elektronický portál územních samospráv – stav projektu Ostrava
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Centrální elektronická podatelna a úřední deska ISSS 2006.
E-preskripce je část zdravotnického informačního systému, která umožní: zjednodušené předepsání receptu (Rp) s kontrolou vlastní preskripce přiřazení hlavní.
1 © AGIT AB Telemedicína Brno března 2008 v Brně Od bezfilmových nemocnic k bezfilmovému Ústeckému kraji Martin Zeman, Aleš Daniel, Jan Pejchal.
COMIN 21. zasedání Smíšené pracovní skupiny Praha P3K.
Regulace lékového trhu MUDr. Tom Philipp Ph.D., MBA; náměstek pro zdravotní pojištění Mgr. Martin Mátl; ředitel odboru farmacie Podvýbor pro ekonomiku.
Centrální registr ●software a technické zabezpečení Ladislav Filip ●odborná konzultace Jaromír Kolařík ●zastřešuje jako celek Imatrade.
Změny v lékárnách po Mgr. Jan Šípek Apatyka servis s.r.o.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Josef Šetek Seminář pro SC 3.2 ZVYŠOVÁNÍ EFEKTIVITY A TRANSPARENTNOSTI VEŘEJNÉ SPRÁVY PROSTŘEDNICTVÍM ROZVOJE VYUŽITÍ A KVALITY.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Co je to Czech POINT garantovaná služba pro komunikaci se státem prostřednictvím jednoho univerzálního místa možnost získání a ověření dat z veřejných.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Anna Kreutziger Seminář pro SC 1.3 ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ RIZIK A KATASTROF Průběžná výzva č. 19 Technika.
EPreskripce – lékařský záznam – pozadí a zkušenosti z Dánska 17. prosince 2008 SÚKL Praha Příprava lékáren na ePreskripci a poskytování údajů o vydaných.
DATOVÉ SCHRÁNKY Ing. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra pro veřejnou správu, informatiku, legislativu a archivnictví.
Deployment of Cross-Border eHealth Services in the Czech Republic – NIXZD.CZ
eRecept – aktuální stav a plánovaný vývoj do
Skutečné náklady a potenciální přínosy systému eRecept
Obsah prezentace Požadavky u kterých dochází ke změně v procesu
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
INTEGRACE řešení základních registrů
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
ZÁKLADNÍ REGISTRY – ANEB CO NYNÍ POTŘEBUJEME VĚDĚT
iMUNIS Portálové řešení pro obce
software a technické zabezpečení Ladislav Filip
Aktuální stav projektu přeshraničních služeb eHealth
Hlášení dodávek LP dodaných držitelem registrace do ČR
Informace pro externí administrátory
Základní informace k testování připravovaného propojení vnitrodenního trhu (1/2) Cíl: Testování je zaměřeno na nové implicitní a explicitní účastníky.
Národního registru hospitalizací
Transkript prezentace:

C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y Seminář č.20 - Příprava lékáren na ePreskripci a poskytování údajů o vydaných LP Roman Slowioczek, Devoteam Consulting CR Praha

C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y 02/13/08 2 Agenda Role společnosti Devoteam Technické řešení v lékárnách Časový plán projektu

C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y 02/13/08 3 Role společnosti Devoteam Společnost Devoteam Consulting Úkoly společnosti Devoteam v projektu  Podpora dodavatelů lékárenského software během implementace datového rozhraní, jak po organizační, tak po technické stránce  Koordinace testovacích aktivit  Průběžné informovaní dodavatelů lékárenského softwaru o událostech týkajících se Centrálního úložiště elektronických receptů

C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y 02/13/08 4 Technické řešení v lékárnách Konkrétní způsob odeslání Hlášení o výdeji závislý na řešení zvoleném dodavatelem SW Vytvoření zabezpečeného připojení k CÚ prostřednictvím VPN routeru instalovaného v lékárnách Rozměry VPN routeru:  š: 26 cm  d: 22 cm  v: 5 cm Distribuce VPN routeru přes dodavatele SW nebo distributory léčiv, jeho instalace a konfigurace ve spolupráci s lokálními administrátory a dodavatelem SW

C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y 02/13/08 5 Technické řešení v lékárnách

C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y 02/13/08 6 Časový plán projektu Prosinec 2008  Centrálního úložiště připravené pro příjem zpráv  SÚKL zpřístupnil datová rozhraní CÚ pro provedení komunikačních testů dodavatelům SW pro lékárny  Dodavatelé SW pro lékárny přizpůsobí svůj SW pro komunikaci s CU a provedou testování připojení k CÚ Leden 2009  Od ostrý provoz Centrálního úložiště elektronických receptů plně podporující funkčnosti požadované zákonem 378/2007 Sb.  Spuštění lékáren v ostrém provozu bude probíhat v několika fázích podle připravenosti jednotlivých dodavatelů SW a vybavenosti lékáren

C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y 02/13/08 7 Děkuji za pozornost