Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Farmakologie v produkci potravin
Advertisements

Jaroslava Harničárová ambulance lékařské kosmetiky VN Brno
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Marketingový skript Kampaň 2 Vše, co máte rádi. 2 Kampaň 2 Vše, co máte rádi Perfect Strength EDT (snímky 3-6) Představení kampaně (snímky 7-12) Novinky.
Zveme Vás na den otevřených dveří v salonu Saphira
Nová řada Herbal Aloe Připravila: Křížová Vlaďka.
Nabídka Vánočních balíčků MARY KAY 2008
Vyživující řada, vytvořená speciálně pro vlasy suché a bez života. Díky nejnovější technologii, která se zabývá péčí o vlasy suché a bez života, se účinek.
Produkty YASMINKA.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Kde nás najdete: V Kladně v ulici Tomáše Garika Masarika 825 Kontakt: telefonní číslo: Otevírací doba: Po-St : od ,
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Nové masky Pro Comfort z výtažky z květin Daruji naše pokožce kvetoucí vzhled.
Kde Nás najdete ? Vanessa Connor Papiererstraße 27, Landshut, Germany Tel. :
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Den matek s Neděle
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_19
Nejlepší nabídky sezóny Kampaň 6/2011 Obsah Téma – Nejlepší nabídky sezóny Hlavní události – velký jarní výprodej a nová vůně od Reese Witherspoon Love.
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
Henna?. Co je henna? je keřík do výšky 2m (Lawsoniainermis) s malými, zelenými, vonnými lístky Lawsonia Inermis, Lawsonia Alba a Lawsonia Spinoza – známé.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
ICT M 5.R. Desetinná čísla – v obchodě Anotace: Prezentace obsahuje příklady k procvičení čtení desetinných čísel. Prezentace je prezentována interaktivně.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
KOSMETIKA.
Speciální vánoční balíčky
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
50 ZAMĚSTNANCŮ VE VÝROBĚ 200 SPOLUPRACUJÍCÍCH SPOLEČNOSTÍ V ITÁLII 70 ZEMÍ CELOSVĚTOVĚ 15 MILIONŮ TUB V ROCE 2013.
Základní přípravná péče
KRÉMOVÝ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM VIACOLORE ODSTRANĚNÍ UMĚLÝCH PIGMENTŮ PRODUKTY KOMPAKTNÍ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM.
AROMATERAPIE.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
Okysličující sezonní ošetření.. Pleť je unavená  Regenerovat a revitalizovat Pleť je bledá a dehydratovaná  Posílit její obranyschopnost Pleť je oslabená.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
CENÍK KOSMETICKÝCH A RELAXAČNÍCH SLUŽEB. Ceny jednotlivých úkonů jsou závislé na kvalitě, délce a především stavu srsti upravovaného psa. Je tedy možné,
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály.
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
ZEŠTÍHLUJÍCÍ OŠETŘENÍ
Relaxační peeling a masáž
Drogerie – osobní hygiena I
Japonský rituál HanakasumiTM
Tělové ošetření inspirované uměním a krásou.
Ošetření pro problematické partie 2017
Ošetření pro lehké nohy 2017
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
Transkript prezentace:

Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám do stavu naprosté pohody. Tři modelážní produkty Dva peelingové produkty Zábal  V kombinaci s vůní dle Vašeho výběru Pro senzorický únik individuálně přizpůsobený.

Masque cocoon hydra- nourrissant Tělová hydratační a vyživující maska (NOVINKA) + 4 nové prodejní produkty x2 Zelený čaj - Fík (NOVINKA) Plumérie – Švestka (NOVINKA) Lilie - Bambus Pomerančové květy - Cedrové dřevo Citron - Petitgrain Sothys HOMME

Plumérie & švestka Parfemovaná voda Parfemovaná voda s vůní plumérie a švestky Vás přenese do tropů díky své jemné a smyslné vůni obsahující květinový, exotický a tropický tón. Sluneční a květinová vůně 2 x 15ml lahvička Doporučená prodejní cena: 880 Kč

Plumérie & švestka Mouse hydratante cushion Nadýchaná hydratační pěna Nechte uniknout své smysly do dalekých zemí s touto tropickou a květinovou vůní. Díky své lehké a krémové struktuře se rychle absorbuje a zanechává matný efekt na pokožce, zahalí ji do hydratační koupele. Aktivní látky: výtažek červené řasy Mastocarpus/ výtažek bavlny/glycerin Nepřetržitá hydratace po dobu 8 h* +52% hydratace po 3 h** 200ml dóza Doporučená prodejní cena: Kč

Zelený čaj & fík Parfemovaná voda Nechte své smysly toulat se skrz Provance díky nové parfemované vodě s vůní zelený čaj a fík. Svěží a živá vůně plná ovocných, zelených a dřevnatých tónů. Ovocná, zelená a dřevnatá vůně 2 x 15ml lahvička Doporučená prodejní cena: 880 Kč

Zelený čaj & fík Sublimateur express mains a pieds Pro krásu Vašich rukou a nohou Výrobek pro krásu Vašich rukou a nohou se zeleným čajem a fíkem obohacený o cukr a bavlníkový olej exfoliuje, vyživuje a nádherně zkrášluje pokožku. Sothys tip: umístěte tento produkt na umyvadlo, ať ho máte každý den po ruce. Před použitím dobře protřepejte. Aktivní látky: bavlníkový olej/zrníčka cukru Ovocná, zelená a dřevnatá vůně 75ml tuba bez krabičky Doporučená prodejní cena: 590 Kč Nový protokol pro ruce a nohy

Možné obohacení rituálů Peeling s cukrem a solí Masážní krém Masážní vosk Masážní olej Zábal Novinka

Velké množství možných rituálů Peelingy M/S 30 min Modeláže 40 min Zábaly M/S 30 min Peelingy + modeláže M/S 70 min = 1h 10 Modeláže + zábaly M/S 70 min = 1h 10 Peelingy + zábaly M/S 60 min = 1h Peelingy + modeláže + zábaly M 100 min = 1h 40 S 10 salonními produkty existuje až 115 kombinací ošetření! Velmi silný prodejní argument pro Vaše klienty ve spa!

Masque cocoon hydra-nourrissant Tělová hydratační a vyživující maska Pro vyživenou a perfektně hydratovanou pleť Bambucké máslo Máslo z kakaovníku Výtažek z okurky Glycerin HYDRA-VYŽIVUJÍCÍ AKTIVNÍ LÁTKY ÚČINNOST 100% spokojenost s hydratací a vyživujícím účinkem

Se sprchou nebo bez 30 min Zahřejte zábalový produkt (100 ml). v aroma lampě v mikrovlnce  Pro více informací ohledně protokolu si prosím prostudujte detailnější materiály k výrobku. Ještě před aplikací přidejte 50 kapek zvolené vůně. Zamíchejte. Aplikujte zábal. 2 aplikační metody: se sprchou nebo bez NEBO 1 2 3