XIV. krajský sněm UNO OK V Olomouci 23. 2. 2013. VÝZNAMNÝ PROJEKT 2012 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ 1.5.2012 – 30.4.2013 Příspěvek z rozpočtu Olomouckého kraje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Další zdroje příjmů pro ICM. Hlavní důvody realizace Analýzy nestátního neziskového sektoru  Efektivní komunikace s neziskovými organizacemi – uvnitř.
Advertisements

KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
Územní dimenze a priority Olomouckého kraje
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
Projekt Místních partnerství zaměstnanosti
Celostátní síť pro venkov
SCHOLA SERVIS příspěvková organizace Olomouckého kraje.
Obor informační technologie
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Cheb, října 2007,
Českomoravská vzdělávací, s.r.o nám. Winstona Churchilla 1800/2
Interreg IIIA Česká republika–Polsko Olomouc, Hotel Flóra Závěrečný seminář Seminář je spolufinancován EU.
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU Zájmové sdružení právnických osob OK4EU.
Spolupráce, která přináší plody
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
Nezaměstnanost v OC kraji Internetový portál MPSV Krajská pobočka v Olomouci Bc. Jaroslav Mikšaník.
Aktivity v oblasti regionálního rozvoje Česko-Polská konference Partnerství LEADER , Bouzov.
Krajský úřad Libereckého kraje
ROWANet Páteřní optická síť kraje Vysočina - ROWANet
MAS Zlínského kraj Valná hromada Krajské sítě NS MAS ve Zlínském kraj
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Závěrečná konference k projektu
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
Místní partnerství zaměstnanosti Projekt Místních partnerství zaměstnanosti Ing.Tomáš Müller MAS Uničovsko,o.p.s. Informační seminář 19.2.
Přístup k veřejnému internetu v knihovnách obcí a měst Vít Richter Knihovnický institut Národní knihovna ČR Tel ISSS 2007.
Metodická pomoc k žádostem o neinvestiční příspěvky do výše 25 tis
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Anotace: ČR – Olomoucký kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního.
Podpora rozvoje vzdělávání v rámci ROP Střední Morava Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Olomouckého.
Zpráva o činnosti 2013 Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje.
ORGANIZACE KRAJSKÉ SOUTĚŽE REGIONÁLNÍ POTRAVINA A ZKUŠENOSTI Z OLOMOUCKÉHO KRAJE Ing. Pavel Stonawský.
Rozvoj venkova Olomouckého kraje Setkání aktérů venkova, Všechovice - Příleský mlýn,
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Zaměstnanost ve venkovských oblastech Olomouckého kraje MOŽNOSTI KRAJSKÉ SAMOSPRÁVY 25 listopad 2014, Olomouc Nástroje podpory zaměstnanosti ve venkovských.
Téma prezentace Ratolest Brno – Přínos Individuálního projektu.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
XII. krajský sněm UNO OK V Olomouci Mgr. M. Vystrčilová.
Služba FAMILY POINT místo pro rodinu ® Konference Rovnost příležitostí pro ženy a muže, slaďování práce a rodiny, , Krajský úřad kraje Vysočina.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Setkání místních akčních skupin Olomouckého kraje k přípravě na nové plánovací období EU Tvorba Integrované strategie rozvoje MAS Šternbersko Pozlovice,
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
ČINNOST PANELU HO ÚSTECKÉHO KRAJE V ROCE 2016
XII. Konference samospráv Olomouckého kraje 21. 4
HASIČI ŠUMPERK Sbor dobrovolných hasičů Šumperk - Temenice je jako občanské sdružení působící na úseku požární ochrany, hlavním partnerem pro město Šumperk.
Náš region Česká republika se člení do 14 krajů.
Kraje pro bezpečný internet 26. 9
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Podpora Olomouckého kraje se zaměřením na mezigenerační soužití
Masarykova univerzita (koordinátor) Univerzita Palackého v Olomouci
ČINNOST UNO OK V OBDOBÍ 2014+
ORP a NNO Petr Holý.
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Informace o projektu IKAP
Ocenění dobrovolníků Křesadlo v Olomouckém kraji 2018
5. SEMINÁŘ SLM ČR Algesia o.s. Michala Filipová Hodonín,
Podpora sociálního podnikání v rámci CLLD (místní akční skupiny)
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
VIII. ročník Konference Moravské dopravní fórum
Transkript prezentace:

XIV. krajský sněm UNO OK V Olomouci

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2012 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ – Příspěvek z rozpočtu Olomouckého kraje Kč Vlastní zdroje Kč Město Jeseník Kč Město Šumperk Kč Město Olomouc a o.s. INspiro Kč CELKEM Kč

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2012 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ A) Posílit schopnost elektronické komunikace Cíl - dovybavení neziskových organizací výpočetní technikou (PC, notebook) Částka Kč byla rozdělena po Kč 15 neziskovým organizacím z OK

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2012 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ B) Posílit schopnost elektronické komunikace Cíl – příspěvek na pořízení či provoz internetu pro NO Částka Kč byla rozdělena po Kč 10 neziskovým organizacím z OK

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2012 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ C) Pozice administrativního pracovníka UNO C) Pozice administrativního pracovníka UNO (sekretariát UNO)  Zajišťuje technickoorganizační chod UNO  Spravuje databázi NO a komunikuje s nimi  Organizuje a koordinuje akce pořádané UNO: akce pořádané UNO: semináře, schůzky sekcí, semináře, schůzky sekcí, krajský sněm a jiné krajský sněm a jiné

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2012 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ D) Pomocníci neziskovek pro region Jesenicka, Šumperska a Olomoucka  Koordinují činnost ve svém regionu (semináře, poradentství, akce sekcí a NO)  Jeseník – Veronika Prokopová  Šumperk – Jitka Bučková  Olomouc – (Milada Šnajdrová)

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2012 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ E) SEMINÁŘE PRO NO F) Prezentace neziskového sektoru sociální síť - facebook (Langerová – web UNO) (Beil – bulletin UNO) (Vystrčilová – UNO)

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2012 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ G)PODPORA ČINNOSTI SEKCÍ a AKCÍ V REGIONECH OLOMOUCKÁ SEKCE (OL) – Šnajdrová Milada HASIČSKÁ SEKCE (OK) – Vystrčilová Marcela SEKCE PRKNO – PROSTĚJOVKÁ – Rotterová Stanislava SEKCE PŘEROVSKÁ – PŘEROVSKÁ – Sibrová Iva NEZISKOVÉ ORGANIZACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB JESENÍK a DOBROMYSL (JESENÍK) - Prokopová Veronika SEKCE PRO RODINU (OK) – Kroupová Hana SOCIÁLNÍ SEKCE (OK) – Langer Milan SDRUŽENÍ NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ ŠUMPERK – Bučková Jitka SEKCE DOBROVOLNICKÁ – Umlauf Michal

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2012 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ H) PODPORA A PROPAGACE H) PODPORA A PROPAGACE NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE OLOMOUCKÉHO KRAJE - facebook - Bulletin UNO - panely s logy (OK, UNO, vlastní) - složky, bloky

VÝZNAMNÝ PROJEKT 2012 „POMÁHÁME NEZISKOVKÁM“ DĚKUJI ZA POZORNOST Mgr. Marcela Vystrčilová