ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZLÍN, OKRUŽNÍ 4685 – příspěvková organizace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lifelong Learning Programme Comenius Caring For Our World Staráme se o náš svět.
Advertisements

Pozdravy + osobní údajej e
NÁZEV ŠKOLY Gymnázium, Česká Lípa, Žitavská 2969, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU Digitalizace vzdělávání na.
Practice Vocabulary and your MEMORY and your MEMORY.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_04_AJ1G Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_05_AJ1G Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: AJ170 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Australia NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8 ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
Pravěkým umělcem - výtvarná výchova Martina Dostálová - ZŠ K
Míchání barev - výtvarná výchova Mgr. Milena Coufalová - ZŠ Sv
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM Businessland / Introductions 06B2 AutorLadislava Pechová Období vytvořeníŘíjen.
ETWINNING & COMENIUS PROJEKTY SPOLUPRÁCE NA DÁLKU.
JAK V NÁDHEŘE SVÉ KRÁL BUĎ VYVÝŠEN TY SÁM, The splendor of the King, clothed in majesty AŤ CELOU ZEMÍ ZNÍ, AŤ CELOU ZEMÍ ZNÍ. Let all the earth rejoice,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-2.PT-09-Způsoby cestování Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Ivana Brabcová. ZŠ Ľudovíta Štúra, Modra (SK) Stanislava Bojkovská Šk.rok 2005/2006  Projekt probíhal v německém, českém, slovenském jazyce.  Naším.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: , ; fax:
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU: Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.107/1.500/ Název aktivityIII/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-4.PT-27-Životní prostředí Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Geometrical shapes - matematika Mgr. Jana Horáková - ZŠ Brno, Antonínská 3 Metodické pokyny pro učitele Předmět: matematika Jazyk: AJ Jazyková úroveň:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Soňa Jarošová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-1.PT-06-Rodina a přátelé Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-26-Londýn Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště, Dubno.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor : Bc. Lucie Ševčíková Datum : Název : VY_22_INOVACE_2.2.2.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. INTRODUCTION Použité obrázky a foto:
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-20-Mezilidské vztahy Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Rozsíval. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-2.PT-13-Vzdělávání Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Easter in Great Britain NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_ Jazyk anglický TEMA:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace AUTOR: Mgr. Marta Rozsívalová NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_ Angličtina 6. a 7.ročník TEMA: Animals – What do.
Present tenses practice Anotace: Materiál je určen pro žáky 6. ročníku slouží k zopakování a procvičení použití přítomných časů. Název školy: ZŠ štětí,
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Lucie Pospíšilová Datum: Název:
{ WELCOME TO PRAGUE Anotace: Materiál je určen žáků 8. ročníku a slouží k výkladu základních informací o pražských památkách a zajímavostech. Název školy:
Naše škola se do programu COMENIUS zařadila na podzim 2004, kdy jsme spolu s kolegy z Polska, Itálie a Španělska začali připravovat společný projekt pod.
Gymnázium, Brno, Elgartova 3 GE - Vyšší kvalita výuky CZ.1.07/1.5.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Téma: English Grammar.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů MY COUNTRY Název materiálu VY_32_INOVACE_19_Clementinum, Transport in Prague, animals, Autor.
Název školy: ZŠ štětí, Ostrovní 300 Autor: Lenka Pizúrová Název materiálu: VY_32_INOVACE_AJ.8.08_welcome_to_london Název: Welcome to London Vzdělávací.
AUTOR : Mgr. Alena Bartoňková NÁZEV : VY_32_INOVACE_13_17_A7_Bartonkova TÉMA : the Tower of London OBSAH : the Tower of London ČÍSLO PROJEKTU : CZ.1.07/1.4.00/
Elektronické učební materiály - II. stupeň Anglický jazyk Autor: Marcela Vojtíšková Because it was fun! Why did he sleep in the tent?
Název projektu: Digitalizace výuky oboru Kosmetické služby
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
I am going to go shopping. What are you going to do tomorrow?
Výukový materiál VY_22_INOVACE_10_ Warming up – langage game
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Zdeňka.
VY_22_ INOVACE_27_ ANGLICKÝ JAZYK 5
Litva, Kaunas Erasmus+ (JS 2016)
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
ANGLICKÝ JAZYK ČLOVĚČE, NEZLOB SE !
Texts, pictures, your opinion
Science Meets Art - SMART
Elektronické učební materiály - II. stupeň Anglický jazyk
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
Autor: Mgr. Dana Šteflová Název : VY_32_INOVACE_6A02Aj5_London
VY_32_INOVACE_Sei_I_05 Alphabet Název projektu: OP VK
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Název materiálu: Past simple tense
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
OBSAH: The names of the months
Possessive adjectives
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
Transkript prezentace:

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZLÍN, OKRUŽNÍ 4685 – příspěvková organizace

Projekt Comenius -partnerství škol Název: BELL – beginning early language learning Partnerské školy: Súkromná základná škola, Ružomberok, Slovensko Scuola Igbal Masih, Řím, Itálie BS LP Boon, Erembodegem, Belgie Kauno Stasio Lozoraicio, Kaunas, Litva Základní škola Zlín, Okružní 4685, Česká republika

Kde a jak to všechno začalo? Kde a kdy jsme se našli? kontaktní seminář v Belgii – Alden Biesen prosinec 2004 Kdy jsme podali projekt? , společně se školou ze Slovinska a Turecka Jak to dopadlo? V projektu zůstaly školy ze Slovenska, Itálie a Belgie Co bylo s námi a Litvou? zůstali jsme v kontaktu, spolupracovali jsme např. na vytváření loga, ale setkání jsme se neúčastnili

Události prvního roku spolupráce: Ve školách probíhalo seznámení se zeměmi partnerů, žáci se naučili jejich vlajky, najít země na mapě Vytvořili jsme návrhy na logo projektu Proběhlo setkání ve škole v Ružomberoku Začaly se dělat přípravy na vytvoření webových stránek projektu V žádostech o pokračování projektu jsme byli opět ( také škola z Kaunasu v Litvě) a naše účast pro školní rok byla schválena

Erembodegem ŘÍM, ZLÍN RUŽOMBEROK KAUNAS DRUHÝ ROK PROJEKTU – šk.rok

HLAVNÍ UDÁLOSTI SPOLUPRÁCE VE ŠK.ROCE : 1)Vytvoření webových stránek: 2) Vytvoření společného loga

Hlavní úkol, který jsme si stanovili na setkání všech spolupracujících škol v říjnu 2006 v Římě, je práce s filmem Doba ledová  Film je dostupný ve všech zemích a dětem všech věkových kategorií přístupný  Film propojí předměty – přírodověda, anglický jazyk, výtvarná výchova  Všechny materiály, které si pro žáky vytvoříme, zveřejníme na webových stránkách, aby je mohli využít i ostatní  Vyučující angličtiny na 1.stupni vytvořili pro žáky návrh pracovního sešitku s obrázky z filmu a doplňovačkami, které žáci plní při práci s filmem v hodinách angličtiny  Následně ve výtvarné výchově kreslili obrázky postav z filmu různými technikami

ICE AGE – pupil´s workbook

1. Conect the picture with the name of animal mammoth sloth tiger grey squirrel baby

2. How are they called in the film?

3.What´s this ?

This is the game for you Write here what you found Ice age -find the things, animals and their names modtastoj ambbxqypi msaehufic mnbnsidje omyyfrado takojrdaa hwabreeng caclplrde slothifez xoruktnla agnreoaie regitpmof siaukobnu udkpufeyg

PRÁCE ŽÁKŮ NA DANÉ TÉMA VE VÝTVARNÉ VÝCHOVĚ