SLAVNOSTNÍ HOSTINY Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Tomáš Kratina. Dostupné.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Advertisements

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Bc. Anna Hana Kučeráková zpracováno: ročník (obor)
VY_32_INOVACE_10_GAS_586_Mel
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
- je pevná sestava pokrmů, doplněná vhodnými nápoji, používaná k určité příležitosti. Bc. Daniel Vančura.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ ROZDĚLUJEME
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Namáhání na tah a tlak Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN.
FUNKCE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Karel Bílek. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
LOGOPEDICKÉ KVARTETO Kvarteto obsahuje sadu karet s orofaciálním cvičením. Soubor karet představuje 32 cvičení rozdělených na cvičení jazyka a úst.
Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu
Porovnáváme povrch a objem válce a kuželu. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zbyněk Tůma. Dostupné z Metodického portálu.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Holečková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Dopravní situace 16 křižovatka Jungmannova - Kollárova Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné z Metodického.
TROJÚHELNÍKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila Hájková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Koncovky přídavných jmen Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jolana Ronková. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN.
VYŠŠÍ X NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA VYŠŠÍ CVIČENÍ
DOPRAVNÍ ZNAČKY A JEJICH VYUŽITÍ
TRÉNUJEME PAMĚŤ HRAČKY Prezentace zaměřená na trénink paměti.
Dopravní situace 4 křižovatka Růžová – U Parku Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné z Metodického.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Alena Čechová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Třeťáci a matematika XI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PaedDr. Marie Janků. Dostupné z Metodického portálu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Kvíz Kvíz
Výpočty mezd Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Orientovaný úhel Goniometrie Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Mastíková. Dostupné z Metodického portálu
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_BANKETNI_MENU_PREZENTACE_12 Název školyStřední škola služeb,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
OBSLUHA V DOPRAVNÍCH PROSTŘEDCÍCH Obsluha v letadlech Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Tomáš Kratina. Dostupné z Metodického.
Příprava místnosti a slavnostní tabule
Obrazový materiál pro pracovní list – Retušování
Optika – polostín, plný stín a vržený stín
Obrazový materiál pro pracovní list – Kanály
Zakládání inventáře na slavnostní tabuli
Matematika – 4. ročník. Pracujeme s diagramy
Banketní obsluha Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu
Zrakové vnímání Variabilní hra
PŘÍPRAVA MENU SLAVNOSTNÍ HOSTINY
DOKUMENTACE SLAVNOSTNÍ HOSTINY
Obrazový materiál pro pracovní list – Kanály
Obrazový materiál pro pracovní list – Transformace
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Holečková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  Provozuje.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Holečková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  Provozuje.
Optika – vznik světelných svazků
Optika – vznik světelných svazků
  Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Mona Drábková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Zadání samostatné práce.
Počítáme se žížalou Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
České mince Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Hledání obrázků Děti mají za úkol najít v každém listu daný počet obrázků. Po nalezení je mohou vybarvit. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
Jak to asi vypadá doma? Sleduj obrázky a povídej.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
Sčítání, odčítání, násobení a dělení celých a záporných čísel
Samohlásky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Zrakové vnímání 6 Variabilní hra
Animace vzájemného blokování dvou stykačů
Půjdem spolu do Betléma…
Doporučuji snímky, které obsahují vyšší počet, z počátku skrýt.
Nový dokument v Adobe Photoshop
POČÍTÁME DO 5 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Mudrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Zaokrouhlování na desítky a stovky
České bankovky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Sčítání, odčítání, násobení a dělení celých čísel.
Transkript prezentace:

SLAVNOSTNÍ HOSTINY Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Tomáš Kratina. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

APERITIV STUDENÝ PŘEDKRM PIVOPOLÉVKA BÍLÉ VÍNOTEPLÝ PŘEDKRM ČERVENÉ VÍNOHLAVNÍ CHOD MOUČNÍK KÁVA DIGESTIV

PŘED PŘÍCHODEM HOSTA NALIJEME APERITIV DO PRVNÍ SKLENIČKY.

POTÉ PŘELOŽÍME Z LEVÉ STRANY NA PŘEDEM ZALOŽENÝ DEZERTNÍ TALÍŘ STUDENÝ PŘEDKRM.

PO KONZUMACI PROVEDME DEBARAS PUŽITÉHO INVENTÁŘE I SKLENIČKY NA APERITIV.

ZALOŽÍME SI POLÉVKOVÝ TALÍŘ A PIVNÍ POHÁREK.

POLÉVKU PŘELÉVÁME Z LEVÉ STRANY DO POLÉVKOVÉHO TALÍŘE A NALIJEME DO POHÁRKU PIVO.

PO KONZUMACI PROVEDEME DEBARAS A ZALOŽÍME SI DEZERTNÍ TALÍŘ NA PODÁVÁNÍ TEPLÉHO POKRMU.

TEPLÝ PŘEDKRM PŘEKLÁDÁME Z LEVÉ STRANY NA DOLOŽENÝ TALÍŘ A ZÁROVEŇ DOLIJEME VÍNO DO DRUHÉ SKLENIČKY.

PO KONZUMACI DEBARASUJEME A ZALOŽÍME MASOVÝ TALÍŘ.

HLAVNÍ CHOD PŘEKLÁDÁME Z LEVÉ STRANY.

POTÉ PROVEDEME DEBARAS A ZALOŽÍME SI MOUČNÍKOVÝ TALÍŘ.

POTÉ PROVEDEME DEBARAS A PŘINESEME MOUČNÍK, KTERÝ PŘEKLÁDÁME Z LEVÉ STRANY.

PŘED PODÁVÁNÍM KÁVY ZDEBARASUJEME MOUČNÍKOVÝ TALÍŘ ZÁROVEŇ S KLUBOVÝM A PŘINÁŠÍME KÁVU, MŮŽEME ROVNĚŽ DOLOŽIT SKLENIČKU NA DIGESTIV.

PO ODCHODU HOSTA PROVEDEME ZBÝVAJÍCÍ DEBARAS.

Použitý zdroj: vlastní výroba v grafickém editoru, Bc. Tomáš Kratina.

Opakovací test k tématu: Slavnostní hostiny – zakládání inventáře na slavnostní tabuli. Na vypracování zadaných otázek máte 45 minut. 1) Sestavte slavnostní menu dle vašeho uvážení k určité slavnostní příležitosti. 2)Nakreslete založení inventáře před příchodem hosta. 3)Popište postup podávání jednotlivých chodů dle vašeho menu.