Tereza Pulkrtová.  je třeba zorganizovat, propagovat a osobně se zúčastnit nejméně dvou exkurzí?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ŽÁK SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI Z HLEDISKA LEGISLATIVY
Advertisements

SLUŽBA MENTOR Sdružení pro probaci a mediaci v justici, o.s.
Zákon o sociálních službách
O praktické realizaci kurzů Závěrečná konference k individuálnímu projektu „Podpora vzdělávání a supervize u pracovníků v oblasti sociálních služeb a pracovníků.
SENIOŘI BEZ DOMOVA Dům Naděje Praha-Záběhlice
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
Centrum Pomněnka České Budějovice
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
ohroženým domácím násilím
ZD - změny, registrace Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
TÍSŇOVÁ PÉČE A JEJÍ VYUŽITÍ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH Agentura domácí péče LADARA, o.p.s.
Závěrečná konference k individuálnímu projektu „Podpora vzdělávání a supervize u pracovníků v oblasti sociálních služeb a pracovníků v sociální oblasti.
PŘEDSTAVUJEME Fond ohrožených dětí je občanské sdružení na pomoc týraným, zanedbávaným, zneužívaným opuštěným nebo jinak sociálně ohroženým dětem, s působností.
Metodický a supervizní seminář k praxi I.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
Praxe na VOŠ Jabok Úvodní přednáška pro 1. ročník.
Dětské centrum Brno příspěvková organizace Hlinky 132/136 Brno Voroněžská 5 Brno
Osobní výsledky transformace pobytových sociálních služeb – zisky a zkušenosti lidí s postižením O. s. Instand Závěrečná konference k projektu „Podpora.
STŘEDISKO VÝCHOVNÉ PÉČE HELP
Odborné praxe na ÚISK Informační schůzka. Program setkání  Základní informace o praxích na ÚISK v roce 2013  Důležité termíny  Postup při výběru vhodné.
1. Setkání – Program seminářů, požadavky k zápočtu, požadavky ke zkoušce.
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
1.1. Podpora prodeje TUTORIAL Ing. Vilém Kunz,Ph.D.
Fakulta zdravotnických studií
Deinstitucionalizace... Deinstitucionalizace pobytových sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením Závěrečná konference k individuálnímu projektu.
Charitní dům- azylové ubytování pro matky s dětmi a ženy v tísni
Metodický a supervizní seminář k praxi III. 4. září 2012.
Pojetí a přínos kurzu „Základy speciální pedagogiky“
Úvod do klinické medicíny I.
1 Stáže studentů v advokátních kancelářích poskytujících pro bono služby Pro bono junior.
Gerontopsychologie v praxi Mgr. Kateřina Bartošová Mgr. Markéta Kukaňová.
Studentská dobrovolnická praxe Chráněné bydlení sv. Michaela pro lidi s mentálním postižením a autismem.
INFORMAČNĚ PORADENSKÉ CENTRUM VŠTE. „ Informačně poradenské centrum Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích si klade za cíl pomáhat.
Profesní příprava a možnosti zaměstnávání osob s MP Vyhláška č.13 ze dne o středním vzdělávání a vzdělávání v konzervatoři. Podmínky přijetí.
Petr Kopečný Katedra speciální pedagogiky PdF MU Prešov,
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Koncept praxí a stáží1 Fakulta sociálních studií Katedra psychologie PSY412 Praxe a stáže (psychoterapie a klinická psychologie)
Konference Transformace a deinstitucionalizace soc. služeb – od 9.00 do hodin druhého dne Hradec Králové Individuální projekt odboru.
Projekt Trojlístek Rovnost příležitostí pro ženy a muže, slaďování práce a rodiny Trojlístek, sblížení tří generací® Mgr. Veronika Horehleďová vedoucí.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
INTERVENČNÍ CENTRUM Přínos Individuálního projektu „Zajištění vybraných sociálních služeb na území JmK“ pro službu INTERVENČNÍ CENTRUM Jana Levová Intervenční.
Diakonie Církve bratrské KONTAKT: Michaela Veselá Koněvova 151/24, Praha 3 – Žižkov tel.: ,
Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika OP3: Rozvoj lidských.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
R OZDÍLNOST INTERVENCÍ SOCIÁLNÍHO PRACOVNÍKA PŘI N ETSTREETWORKU A PŘI I NTERNETOVÉM PORADENSTVÍ Centrum Anabell, z. s. Mgr. Klára Gelnarová.
Deinstitucionalizace ústavní péče očima ochránce 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora.
Domy na půli cesty. pobytové služby zpravidla pro osoby do 26 let věku, které po dosažení zletilosti opouštějí školská zařízení pro výkon ústavní nebo.
Varianty řešení problémů s užíváním návykových látek spolupráce se specializovanými zařízeními SEČ říjen 2007 Dr. Martina Richterová Těmínová.
Odbor sociální péče Magistrátu města Brna Helena Krištofová
Cesta k uplatnění na trhu práce
Denní stacionáře.
Andrea Doubková, Janus, z. s.
Analýza potřebnosti rozvoje sociálních služeb v Brně pro další osoby ohrožené sociálním vyloučením Dílčí odborná studie pro tvorbu 5. Komunitního plánu.
Navazující magisterské studijní programy platnost od roku 2017/2018
Erasmus Slovensko - Nitra.
Seminář ke speciální pedagogice 1
PhDr. Lenka Gajzlerová Úvodní hodina.
PhDr. Lenka Gajzlerová, Ph.D. SZ7BK_SP1P Speciální pedagogika 1
Spolupráce MŠ se školskými poradenskými zařízeními
Pedie Co mají společné?.
SZ7BP_SP1S Seminář ke speciální pedagogice 1
PSB_999 Seminář studentské psychologické organizace
Metodický a supervizní seminář k praxi I.
8. Spolupráce MŠ se školskými poradenskými zařízeními
Metodický a supervizní seminář k praxi III.
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Metodický a supervizní seminář k praxi III.
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Tereza Pulkrtová

 je třeba zorganizovat, propagovat a osobně se zúčastnit nejméně dvou exkurzí?

 Zařízení 2 exkurzí pro alespoň 20 lidí  Trvání exkurze minimálne 1,5 hodiny.  Realizace exkurze během semestru (ne během zkouškového období)  Účast na setkáních s koordinátorem ohledně projektu “Exkurze”  Aktivní komunikace ( ) s vedoucím projektu ohledně vaší  Závěrečná reflexe

 Exkurze je skvělým způsobem, jak do převážně teoretického studia zahrnout více znalostí z praxe  Na rozdíl od dalších projektů nezabere tolik času  Často není pro studenty možné nahlédnout, jak psychologická zařízení fungují - třeba i z méně tradiční oblasti psychologie - a tohle je skvělá cesta  Získání kontaktů  Můžete si to dát do životopisu

 Psychologický ústav AVČR  Sdružení ANABELL - pomoc klientům s poruchami příjmu potravy  KLOKÁNEK - zařízení ústavní péče na pomoc ohroženým dětem  A-klub, Křenová 62a, Brno  IQ Roma servis  Centrum sociálních služeb Josefa Korbala, lidově “Azilový dům Armády spásy”  Chráněné bydlení sv. Michaela pro lidi s mentálním postižením a autismem  Persefona  Žlutý kopec

Tereza Pulkrtová